Canım endişelerini anlıyorum ama biz hepimiz tüp bebek hamileleriyiz. Yani hepimiz geçmişte acı tecrübeler edindik , ve endişelerimizi yeni yeni atıyoruz.
yazdığın mesajlara baştan beri bi baktım da panik ve korku üzerine. İster istemez beni de etkiliyor mesela bu stresin, eminim bebeklerine de yansıyordur. Seni anlıyorum ama hepimiz öyle acı tecrübeler geçirdik ve birbirimizi streslemenin bi kazancı yok. Söyleyebileceğimiz en iyi şey şüphen varsa doktorunu ara olacak. O yüzden paniğini buraya yansıtmadan lütfen endişeliysen doktorunla görüş önce..
Buraya bu saatten sonra güzel şeyler paylaşmak için geçtik, hepimiz artık 4 ayın üstündeyiz, tabii ki her an herşey olabilir ama Allah’a emanetiz hepimiz.. rabbim hepimizin sağlıkla kucağımıza almasını nasip etsin.
beni sakın yanlış anlama ama şimdi sesin mesajlarından sonra taktım mesela kaç kişi erken doğum yapmış bebek kaç haftada Yaşar, kasık ağrısı onun sebebi mi filan araştırırken buldum kendimi ..
birbirimizi pozitif yönde motive edelim, tıbbi bir şüphedeysek vakit kaybetmeden doktorlarımızla iletişime geçelim :)