- 3 Nisan 2019
- 66
- 83
-
- Konu Sahibi Glueckwunsch
- #2.781
Biz bu gün 21 günlük olduk ilk 10 gün oldukça sıkıntılıydı. Sarılık oldu bir gece hastanede fototerapi aldı yavrum. Sütümü sağıp biberonla vererek besledim ara ara daha çok geceleriDoğum yapmayan arkadaşlar çok az kaldı herhalde. Allah onlarıda sağ salim kurtarsın. Diğer arkadaşlarla paylaşıma buradan devam edebiliriz. Biliyorum çok yoğun girmeye vakit yok ama. Bilgi paylaşımı açısından iyi olacak
Yarın 1 haftalık olacağız biz. Yeni yeni kendime geliyorum desem yeridir. Başlarda benim ağrımlarım vardı. Bebekle bile tam ilgilenemedim. Annem ve kardeşim yanımdaydı sağ olsunlar. Ancak 3. gün sütüm gelmeye başladı. Mama verdik o zamana kadar. 3 günlükken şüphelendik sarılık başlangıcı çıktı. Şimdi kontrol altında yavrum kan verip duruyoruz
Onun dışında düzen kurmaya çalışıyoruz. Biraz uyandırma kısmı sıkıntılı. Memeyi aldırana kadar epey uğraşıyorum. Bazen gece sağarak veriyorum. Inşallah zamanla düzelecek her şey
Sizde durumlar nasıl?
Gözün aydın. Geçmiş olsun canım. Benim sütüm ancak üçüncü günü gelmişti. Iyi yani hemen gelmesi çoğalacak merak etme senArkadaşlar merhaba ben dün gece doğum yaptım bi anda rahim ağzı kısalması oldu ve açılma olmaya başladı geceye zor dayandı gece acil sezaryene alındım. Akşam üzeri 1 doz ciğer geliştirici vuruldu ikincisi gece vurulacaktı ama maalesef 3te doğuma alındım.. bebeğim şuan küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş.. inş. Kısa sürede atlatırız.. burdada erken doğum yapan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum durumunuz nasıl süt çok az geliyor çoğalır inş.
Hayırlı olsun gözün aydın çabucak atlatırsınız inş. Hiç sıkma canını, süt benimde 3. Gün gelmişti. Ilık duşun çok faydası oluyor.Arkadaşlar merhaba ben dün gece doğum yaptım bi anda rahim ağzı kısalması oldu ve açılma olmaya başladı geceye zor dayandı gece acil sezaryene alındım. Akşam üzeri 1 doz ciğer geliştirici vuruldu ikincisi gece vurulacaktı ama maalesef 3te doğuma alındım.. bebeğim şuan küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş.. inş. Kısa sürede atlatırız.. burdada erken doğum yapan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum durumunuz nasıl süt çok az geliyor çoğalır inş.
Öncelikle geçmiş olsun size. Bebeğiniz de eminim en kısa sürede toparlar onlar çok güçlüler çünkü. Allah sağlıcakla evinize götürmeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar merhaba ben dün gece doğum yaptım bi anda rahim ağzı kısalması oldu ve açılma olmaya başladı geceye zor dayandı gece acil sezaryene alındım. Akşam üzeri 1 doz ciğer geliştirici vuruldu ikincisi gece vurulacaktı ama maalesef 3te doğuma alındım.. bebeğim şuan küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş.. inş. Kısa sürede atlatırız.. burdada erken doğum yapan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum durumunuz nasıl süt çok az geliyor çoğalır inş.
Dogum zamanin gelmis cnm cok sevindim.Insallah sag salim kavusursunuz yavrunlaDoğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bizimde haftaya cuma günü olacak
Çok sağol canım. Evet zaman yaklaştı. Sen nasılsın bebisler nasılDogum zamanin gelmis cnm cok sevindim.Insallah sag salim kavusursunuz yavrunla
Sağol canım 3.gün gelir diyorlar inş. Gelir Artar. Senin demi erken doğumduGözün aydın. Geçmiş olsun canım. Benim sütüm ancak üçüncü günü gelmişti. Iyi yani hemen gelmesi çoğalacak merak etme sen
Sağol canım Öyleymiş inş.gelir benimde duş yarın al dediler yarın alcam canımHayırlı olsun gözün aydın çabucak atlatırsınız inş. Hiç sıkma canını, süt benimde 3. Gün gelmişti. Ilık duşun çok faydası oluyor.
Teşekkür ederim canım inşAllah öyle olurÖncelikle geçmiş olsun size. Bebeğiniz de eminim en kısa sürede toparlar onlar çok güçlüler çünkü. Allah sağlıcakla evinize götürmeyi nasip etsin inşallah
Merhaba,Arkadaşlar merhaba ben dün gece doğum yaptım bi anda rahim ağzı kısalması oldu ve açılma olmaya başladı geceye zor dayandı gece acil sezaryene alındım. Akşam üzeri 1 doz ciğer geliştirici vuruldu ikincisi gece vurulacaktı ama maalesef 3te doğuma alındım.. bebeğim şuan küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş.. inş. Kısa sürede atlatırız.. burdada erken doğum yapan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum durumunuz nasıl süt çok az geliyor çoğalır inş.
Ömürlü olsun bebeğin. İnşallah çabucak toparlanıp bebeğine süt taşırsın ve en kısa zamanda da birbirine kavusursunuz inşArkadaşlar merhaba ben dün gece doğum yaptım bi anda rahim ağzı kısalması oldu ve açılma olmaya başladı geceye zor dayandı gece acil sezaryene alındım. Akşam üzeri 1 doz ciğer geliştirici vuruldu ikincisi gece vurulacaktı ama maalesef 3te doğuma alındım.. bebeğim şuan küvezde sarılığı varmış fototerapi alıyormuş.. inş. Kısa sürede atlatırız.. burdada erken doğum yapan arkadaşlar vardı diye hatırlıyorum durumunuz nasıl süt çok az geliyor çoğalır inş.
Bebislerin keyfi yerinde cnm.Çok sağol canım. Evet zaman yaklaştı. Sen nasılsın bebisler nasıl
İnşAllah canım Allah razı olsunÖmürlü olsun bebeğin. İnşallah çabucak toparlanıp bebeğine süt taşırsın ve en kısa zamanda da birbirine kavusursunuz inş
Sağol canım inşAllahMerhaba,
Evladınız sağlıkla kucağınıza gelecek en riskli dönemi atlatmışsınız öyle doğmuş buna da şükür
Kaç kg doğdu bebişiniz
Sarılık da gününde doğan bebekler de bile oluyor hiç sıkma canını süt de eltimde gördüğüm kadarıyla 3'üncü günden sonra artıyor sen süt yapıcı çaylar var ondan iç ☺
Gözün aydın canım. Gelmis bebişlerin. Kaçıncı hafta doğdular? Allah sağlık versin kuzucuklara ve sanaBebislerin keyfi yerinde cnm.
Ben sicaklardan dolayi cok keyifsizim ,geceleri uyuyamiyorum surekli bas agrisi yasiyorum.
Dogumu nerede yapacaksin?
Cok sevindim iyi olmalarına. Sıcaklar hepimizin sorunu yaz hamileliği gerçekten zormuş. Birde 26 yılın en sıcak yazına denk getirince daha da bir hoş olduBebislerin keyfi yerinde cnm.
Ben sicaklardan dolayi cok keyifsizim ,geceleri uyuyamiyorum surekli bas agrisi yasiyorum.
Dogumu nerede yapacaksin?