Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

yımırtlıyo olabilir misin

ayy galiba yani bilmem üfff pooof

daha önce adete yakın olurdu sanki ve bukadar ağırmazdı.üşütmedimde hep çorap giydim.sıcak tuttum kendimi
ama galiba çok çalıştık uzun bi zamandan sonra biz
adamda gidik bende

sen yımırtlıyo olduğunu düşünerek çalışmalarına hız kat bence

sen yımırtlıyo olduğunu düşünerek çalışmalarına hız kat bence

bu 3 gün önemliymiş zaten ama yok yarın artık bi gün ara

zaten artık tarihlere bakmıcam ben herkes farklı söylüyor hesaplamayı
zaten akıntım da benim hiç yok hiçbirzaman böle bu günlerde minicik bişi gelir o
ben onu baz alıcam artık valla

yoksa canımdan olucam yav

o akıntıyı ben de göremedim hiç o yüzden 2 günde bir cengütme sevüş

o akıntıyı ben de göremedim hiç o yüzden 2 günde bir cengütme sevüş

valla ben havlu atıyorum kıızm .siz cevüşün bu ne yaaaaaaa

gebelik belirtilerinden en kuvvetlisi sürekli yorgunluk uyku uuuuuuuymuuş OLUR TABİİİİİİİİİİ

yav bide sen hesaplasana 28 temmuzda olmuştum ben hangi günler önemli bi sana sormamıştım tam olsun bi de gidip muhtara sorucam
(1 haziran.......25 haziran.....28 temmuz.....BAT:25 ağustos gözüküyor9

heee batın 25iyse 7-11 arası bana önemli gibi geldi :89::89:

kizlar benide alin araniza bende 5 aydir denemelerdeyim ins bu ay diyorum canlarim benim beklenmedik adet tarihim 27.agustos ins bu topik bana ugurlu gelir ilk defa yaziyorum cunku gebelik bolumune
hoşgeldin canım aramıza inşallah uğurlu gelir topiğimiz hayırlısı olsun ekliyorum listeye hemen
Kızlaaaarrr HAMİLEYİMMMMMMMM

Ağustos böcişim geldiiii :)
sonunda bana da nasip olduuu

Gerçi 19 ağustos demiştim ama, 1 hafta erken öğrendim, tesadüfenn

darısı başınıza kızlaarrr

tebriklerrrrrrrrr atlantacım ne güzel bir haber bu 2. böcüğümüzde geldi sonunda allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

kızlar ben 10 u akşamı adet oldum maalesef yine olmadı allahım inşallah diğer aya verir bebişimizi
bu arada adet olan arkadaşlar diğer ay ki batlarını verirlerse listeyi tekrar düzenliycem

sibelcim naber canım ya nolcak bizim bu halimiz nerdeyse 1 yıl olucak bizde tık yok kıdemli olduk valla artık

sibelcim naber canım ya nolcak bizim bu halimiz nerdeyse 1 yıl olucak bizde tık yok kıdemli olduk valla artık

selincim olsun ya aman bi konuda da kıdemli olalım nasılsa gelecek kaçarları yok o yüzden benim içim rahatüzerimize düşeni yapıyoruz sonrasını Allah'a havale ediyoruz

angel sana bi tavsiye;sakın aman iyiyim işimi yaparım fln deme.hem nazar deger hem de kimse yardım etmez valla kocan madem farklı davranıyo sonuna kadar sömürrrrrrrr

miss gibi yumuşum :93:

şimdilik ağrım azalmış sankii

benim zaten romatizmam var çocukluğumdan beri bööle havalara hiç gelemiyorum ,üstüne oruçta vurmaya başladı ramazanın son 15 günü hep olur bu
:87:

Allahım bu kullarının dualarını geri çevirme Rabbim

zaten değdi cnm değceği kadar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı 1000mg. lık antibiyotik iğneleerii yicem popomaaaa hatta birini yedim bisaat önce çok keyifsizim sıpanın tamda gelişim döneminde korkuyorum ilaç kullanmaya.. allahım korusun meleğimi....varmı idrar yolu enfeksiyonu geçiren nasıl tedavi oldunuz hamileyim diye bitkisel bişeyde kullanamıyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…