istediği kadar topik açılsın bu topiğin yeri bende başkaaaa....ve terketmeyide düşünmemmmmm ......
kızlarr pazartesi günü sıpamın kalp atışlarını dinledimm ve bayıldımmmm doktoraa sabaha kadar dinleyebilirim dedimmm.iyi dedi satalım sana alt götür evee :))) yanii aslında fena olmazdıııı her gün her dakika dinleyebilirimmm bıkmadan ve sıkılmadan şimdi bidahaki kontol taaaaaaa 1 ay sonraa çok uzun geldi bana yaa alışmışım hep 10 günde bir gitmeyeee...günlerde geçmiyorr öyle bekleyince ama neyseee sabırrr diorummmm...ve bekliyorum siz neler yapıyosunuzzzzzz......
şimdi raporumda bitti işe devam hala adapte olamadımmmm işeee...daha 2,günümmmm vee evimde ayaklarımı uzatıp yatmayı özledimmmm(
aynen bende öyle sürekli burayada gelip uğruyorum bakıyorum takipteyim varmı gelişmeler diye
sadece dinlemek yetmiyo insanın hergün gidip göresi geliyokalp dinleme cihazı çıkmış 12. haftadan itibaren koyuyosun karnına sesini duyuyosun ama bebeğe zararı varmı bilmiyorum..benimde ayın 1 inde alıştım her hafta gitmeye nasıl dayancam bilmiyorum..ne işi yapıyosun ayakta falan deilsin dimi dinlenmek iyide yat yat şişiyo insan ev çok sıkıcı helebide bu aralar herşey üstüme üstüme geliyo...
tatlımm ben telekomdayım büro da çalışıyorumm nekadar otursamda yine aşağı yukarı yoruluyorum azıcık ama işte olmasaaa hep uyucammm gezemez oldum bi de okadar seviyorumm gezmeyiii..neyse bebişim bi gelsin bolbol gezeriz onunlaaaa....senin kontrolun ayın 1 indeyse senin günün gelsin ondan sonrada ben gideyim 12 sindee şimdiden onu çok özledimmmmmmmm.....noldu bakıyımm sıkıntın falan yok dimiii arkadaşların yokmu yaa gelsinler sana ben evdeyken hep çağırdım saolsun geldiler öyle geldi geçti vakitttt....kalp dinleme cihazına gelince doktor eşliğinde dinlemek daha güzell o güzel güzel yorumlar yapıyor yaaaaa...daha çok hoşuma gidiyorrrr....şaka maka 2 ay oldukkk...seninki kaç hafta oldu şimdiii ???biz 8+5 olduk bugünnn.
tatlımm ben telekomdayım büro da çalışıyorumm nekadar otursamda yine aşağı yukarı yoruluyorum azıcık ama işte olmasaaa hep uyucammm gezemez oldum bi de okadar seviyorumm gezmeyiii..neyse bebişim bi gelsin bolbol gezeriz onunlaaaa....senin kontrolun ayın 1 indeyse senin günün gelsin ondan sonrada ben gideyim 12 sindee şimdiden onu çok özledimmmmmmmm.....noldu bakıyımm sıkıntın falan yok dimiii arkadaşların yokmu yaa gelsinler sana ben evdeyken hep çağırdım saolsun geldiler öyle geldi geçti vakitttt....kalp dinleme cihazına gelince doktor eşliğinde dinlemek daha güzell o güzel güzel yorumlar yapıyor yaaaaa...daha çok hoşuma gidiyorrrr....şaka maka 2 ay oldukkk...seninki kaç hafta oldu şimdiii ???biz 8+5 olduk bugünnn.
cnm ya benim miniğim 11 haftalık gününü tam hesaplamadım..bu iki gündür artık tansiyonumu fırlatanlar yüzünden bebeğimi kaybedicektim allah korusun..ben uzaktayım sürekli kafama kakılıyo taşındın gittin diye k.validem moralimi bozuyo eşimin yükselme umuduyla izmire geldik daha rahat imkanlarımız olsun dedik 13 ay oldu burnumuzdan geldi inan burda ne huzurum kaldı ne bişey resmen her gelişlerinde evde kavgalarımız oldu..misafir ağırlamaktan boş ayım geçmedi resmen yinede laf yedim..eltimle kapıştık sanki ben yeni veküçük gelin naparsam beni suçlu görüyolar k.validemde bana trip yapıyo her ay iş var diye 5-6 gün burdalar inan geçinmek bi yana dahada dibe battım üstüne hiç yaranamadım yaptığım iyiliklerinin karşılığını bana öyle verdiki evinde bigün kalamadım daha ama hep ben misafir ettimsonunda patladım ben suçlu oldum...benden kötüsü yok..kötü günümde yanımda olmayanlar evime gezmeye dört nala geldiler enayi yaptılar kocam saolsun kardeşim gelicek tabiki diye diye tepeme çıkardı...2 gündür limonlu su içmekten bihal oldum kasıklarım nasıl ağrıdı gerildi beni ne hale getirdiler
ayyy kıyamammm yaa ben şimdi sana nekadar boşver takma desemde biliyorumki olmuyorr.isteristemez insan geriliyorrr...ama yinedee herşeyden öncee bebiş için salla gitsinnn sende kim neyi hakediyorsa ona göre davrannn..hep iyi olan bizler olmak zorunda değilizzzz.....senin şuan misafir ağırlıyacak durumun yokk hatta senin misafir olman lazımmm.....bebişe iyi bak onun canını sıkmaaaa....bu arada sanki yine pazartesi sendromu başladı gibiii....offfffffffffff...........haftasonları bitmeseeee hiçççççççç......
selam
tatlım canını hiç sıkma çünkü tutacak olan sıpa haftasonunda da tutar...kısmet işi bu ne durumlarda tuttuğunu gördük
neden istifa etmek zorunda kalıyosun onu anlamadım?mesleğin neydi bi de :26:
kızlar atlanta bebeğini kaybetmişçok üzüldüm kalp atışları durmuş az önce açtığım topiğe yazmış şok oldum yaa ALLAH sabrını versin hepimize acısın...
kızlar atlanta bebeğini kaybetmişçok üzüldüm kalp atışları durmuş az önce açtığım topiğe yazmış şok oldum yaa ALLAH sabrını versin hepimize acısın...
(((((((((((((((((((((((((((( dencek bişey yok....çok üzüldümm
kızlar bende 2 gün önce test yaptım veeeeeeeeeee hamileyimama daha doktora gitmedim.kesinleşince söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?