Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

atlanta bi hafta erkenden nası ögrendin ya helal valla ben ögrensem ögrensem en erken adetimden 3-5 gün sonra öğrenirimsabırnur

teşekkür ederim canım, darısı başına olsun.

ya benim yaklaşık 1 yıldır bebek olmuyodu. bende ümitlerim azalmış bir şekilde 21. gün progesteron baktırayım dedim beraberinde hcg de istettim. ve sonucu alınca inanamadım
bu ay pek belirtimde yoktu, şaşırdım gerçekten

Kızlaaaarrr HAMİLEYİMMMMMMMM

Ağustos böcişim geldiiii :)
sonunda bana da nasip olduuu

Gerçi 19 ağustos demiştim ama, 1 hafta erken öğrendim, tesadüfenn

darısı başınıza kızlaarrr

Allah ııııım nekadar sevindimmmmmm bilemzsin
kutlarım siziiiii
peki hiç tuhaf belirtilrin var mı şuan
en sağlam ağızdan alalımyeni hamile olarak

kutlarım siziiiii
size uzun uzun anlatayım :)
canım ben tahminen 8-10 günlükken bakılan hcgnin 33 gelmesiyle anladım gebeliğimi.
bu ay bal-çörekotu-tarçın karışımı yemiştim. ilk kez bu ay doğru dürüst hiç akıntım olmadı. hani derler ya yumurtlama günü uzayan akıntı olur vs... işte bende hiç bu olmadı. halbuki her ay olurdu bol bol akıntım..
sağ kasık ağrım(ki hala var)
karnım bi tuhaf, gorul gorul sanki kelebekler uçuyor içinde(sürekli değil, bazen)

ama gerçekten bariz bir belirti yok
bende hep okurdum gebelik belirtilerini..
ama bende biçoğu olmadı..mesela el değmeyecek kadar göğüs hassasiyetinden bahsederdi bazıları, bende çok az bi göğüs ağrısı var. hatta diğer aylarda daha çok ağrırdı göğüslerim.
halsizlik filanda olmadı. tamam biraz var halsizlik ama dikkat çekecek kadar değil. çok az.

bugün hcg değerim 80 geldi, aynı anda idrar testi yaptım ve çooooookkk silik bi çizgi oldu. yani gebelik testlerinede çok güvenmemek lazım, kan tahlili daha garanti.

bi de bugün hissettim, hemen soluk soluğa kalıyorum. biraz konuşunca , hızlı yürüyünce vs. önce böyle değildim. bu da gebeliktendir diye düşünüyorum.

tşk.ler canım yazmışsın her şeyi
Allah ol diyor oluyor işte muzice
şu bal tarçın çörek otunu nasıl yapıyorsun ilk defa duydum .deniyim bari bende .bir de sıık mı ilişki oldu yoksa ayda 1 defa yapıp tutturanlardan mısın
ayyyyy bi de bel ağrın var mı
tamam tamam başka sormıcammmm

yaaa kızlar aklıma bi şey geldi

4444 kere tefriciyeyi okucakya topluca olmaz mı .bölüşelim aramızda

kutlarım siziiiii

bi şey daha sorabilir miyim ?
hiç ruh halinde bi değişiklik oldu mu
bi an çok sinirli sonra gayet normal
benim bi çok arkadaşımda bu oldu da daha ilk günlerden :95:

gözünüzaydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı topikteki çok isteyen arkadaşların başına
topiğimizin 2. bebiş haberi uğurlu gelsin...

28 ağustos eşimin doğum günü

Bat ise 25 ağustos

eşime müthiş bir hediye olmaz mıııııııı

karnıma kocaman bir kurdele sarıp fiyonk yapıp işine giderim sanırım

cnm belirtilerin çoğu 6. haftadan itibaren başlıyomuş zaten şuan göğüs ve kasık ağrısı dışında pek bi belirtin olcağını sanmam..

Haklısın canım Allah "ol" dedi ve "oldu"
ben dua ederken hep derdim ki :Allah ım bize hayırlı, sağlıklı, güzel ahlaklı evlatlar nasip et, bizi boynu bükük bırakma!
ve burdan bi arkadaştan öğrenmiştim. ilişkiden önce eşler abdestli olarak Enbiya süresinin 87-90. ayetlerini okuyabilir. Gerçi benim eşim okumadı sadece ben okudum ve okuduğum gün sağ kasığımda ağrı vardı, sanırım ovulasyon günümdü.
İlişki çok sık değildi, ama yumurtlama günlerinde gün aşırı oldu diyebilirim ama bu çok uzun sürmedi, toplam 6 gün böyle olmuştur. yarım saat kadar yatakta uzandım, belimin altına minik bi yastık kooydum

Bal-çörekotu-tarçın tarifine gelince(kendim böyle yapmıştım): yarım kaseden biraz fazla süzme bal+4-5 yemek kaşığı havanda ezilmiş çörek otu+3-4 yemek kaşığı tarçın. Bunları iyice karıştırıyorsunuz macun gibi oluyor. adetinizin 2. ve 12. günleri arasında sabah aç karnına ve akşam yatmadan hemen önce birer yemek kaşığı(veya tatlı kaşığı) yiyiyorsunuz. çörekotunu ezemiyorsanız tüm koyun, ama yerken ağzınızda iyice çiğneyip yutun.zaten bal ve çörek otunun mucizesini biliyoruz arkadaşlar, sizede şifa olsun.

ben 3-4 aydır bırakmıştım kendimi. günaşırı ilişki olmadı, yatkta bekleme olmadı.. ve gebe kalma şansını arttıran ne varsa, hiçbirini uygulamamıştım çünkü uygulayıp uygulayıp olmayınca çok moralim bozuluyordu. 2010 eylül ayı topiğinden beri düşün benim adım olurdu genelde, sıkı takip ederrdim burayı. neyse son3-4 ay ümitlerim azalmıştı, en son ağustos ayının benim ayım olabileceğini düşündüm ve yeni bir başlangıç yapmak istedim. kadınlarkulubunden bal-çörekotu-tarçın kürü tarifini öğrendiğimde adetimin 3. günü bitmişti. ben yinede 9 gün kadar yedim sabah akşam. 3-4 aydan sonra ilkkez kasık ağrım oldu, işte yumurtladım dedim :)
ruh halim biraz farklı gerçekten. net çizgiler yok ama bazen hüzünlü bazen sevinçli oluyorum ama çok bariz bir şekilde değil henüz. belki ilerleyen haftalarda daha belirgin olur. bu arada göğüs ağrım artmaya başladı.

Darısı başınıza olsun inşallah

gözünüzaydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı topikteki çok isteyen arkadaşların başına
topiğimizin 2. bebiş haberi uğurlu gelsin...

çok teşekkür ederim canım. birinci hamişde sensin galiba? Seninkide hayırlı olsun canım, topiği takip edemiyordum.
2. burda hani 3. 4. ve 5. ler nerdeeee??
hadi sizi bekliyoruz kızlar bizi yalnız bırakmayınn, çalışınn

ildailda bel ağrım yok denecek kadar az. belki şimdiye kadar 2 kez olmuştur, o da çok hafif.

amin canım inşallahhhh...üzüldüm keşke yakın olsalardı ama hamileleğin ilerlesin gelirler onlarda sıraylaa kalmaya daha yenisin yaaa kendin bile unutuyorsun birazcıkk zaman geçsin anneler kızlarını yalnız bırakmazzz....çalışıyomusun peki sennn...bu arada en güzel nazlarda kocalara yapılırrr :)))) dikkat et kendineee tamam mıı.....

Tebrik ederimmm tatlımmm Allah hayırlısıyla kucaklarınıza almayı da nasip etsinnn ayaklarınızı sürüyün haberlerin devamı da gelsinnn....

çok sevindim canım yaa Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah

ben de akşam aynı şeyi söyledim eşime biliyomusun rahim anladı artık bunlar bebek istiyo diye ona göre ayarlama yapıyo dedim:) düzeldi çok şükür kanamam
korku korkuyu getiriyo zaten haklısını canım

günadyın kızlarrr

yok mu batı gelen güzel haberler verin ya bu ay güzel başladık 10 günde 2 tane 1ayda en az 6ya çıkmamız lazım bahçelinin hesabına benzedi ama kaldı mı dörttt

günadyın kızlarrr

yok mu batı gelen güzel haberler verin ya bu ay güzel başladık 10 günde 2 tane 1ayda en az 6ya çıkmamız lazım bahçelinin hesabına benzedi ama kaldı mı dörttt

GÜNAYDIN

ben sahurdan beri hala uyuyamadım sadece 1 saat acayip bel ve yumurtalık ağrım var
sanki alttan biri çekiyo ,bööle güm güm atıyo
anlamadım valla ama tadım kaçtı çok uykumda tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…