atlanta bi hafta erkenden nası ögrendin ya helal valla ben ögrensem ögrensem en erken adetimden 3-5 gün sonra öğrenirimsabırnur
Kızlaaaarrr HAMİLEYİMMMMMMMM
Ağustos böcişim geldiiii :)
sonunda bana da nasip olduuu
Gerçi 19 ağustos demiştim ama, 1 hafta erken öğrendim, tesadüfenn
darısı başınıza kızlaarrr
size uzun uzun anlatayım :)Allah ııııım nekadar sevindimmmmmm bilemzsin
kutlarım siziiiii
peki hiç tuhaf belirtilrin var mı şuan
en sağlam ağızdan alalımyeni hamile olarak
size uzun uzun anlatayım :)
canım ben tahminen 8-10 günlükken bakılan hcgnin 33 gelmesiyle anladım gebeliğimi.
bu ay bal-çörekotu-tarçın karışımı yemiştim. ilk kez bu ay doğru dürüst hiç akıntım olmadı. hani derler ya yumurtlama günü uzayan akıntı olur vs... işte bende hiç bu olmadı. halbuki her ay olurdu bol bol akıntım..
sağ kasık ağrım(ki hala var)
karnım bi tuhaf, gorul gorul sanki kelebekler uçuyor içinde(sürekli değil, bazen)
ama gerçekten bariz bir belirti yok
bende hep okurdum gebelik belirtilerini..
ama bende biçoğu olmadı..mesela el değmeyecek kadar göğüs hassasiyetinden bahsederdi bazıları, bende çok az bi göğüs ağrısı var. hatta diğer aylarda daha çok ağrırdı göğüslerim.
halsizlik filanda olmadı. tamam biraz var halsizlik ama dikkat çekecek kadar değil. çok az.
bugün hcg değerim 80 geldi, aynı anda idrar testi yaptım ve çooooookkk silik bi çizgi oldu. yani gebelik testlerinede çok güvenmemek lazım, kan tahlili daha garanti.
bi de bugün hissettim, hemen soluk soluğa kalıyorum. biraz konuşunca , hızlı yürüyünce vs. önce böyle değildim. bu da gebeliktendir diye düşünüyorum.
Allah ııııım nekadar sevindimmmmmm bilemzsin
kutlarım siziiiii
peki hiç tuhaf belirtilrin var mı şuan
en sağlam ağızdan alalımyeni hamile olarak
size uzun uzun anlatayım :)
canım ben tahminen 8-10 günlükken bakılan hcgnin 33 gelmesiyle anladım gebeliğimi.
bu ay bal-çörekotu-tarçın karışımı yemiştim. ilk kez bu ay doğru dürüst hiç akıntım olmadı. hani derler ya yumurtlama günü uzayan akıntı olur vs... işte bende hiç bu olmadı. halbuki her ay olurdu bol bol akıntım..
sağ kasık ağrım(ki hala var)
karnım bi tuhaf, gorul gorul sanki kelebekler uçuyor içinde(sürekli değil, bazen)
ama gerçekten bariz bir belirti yok
bende hep okurdum gebelik belirtilerini..
ama bende biçoğu olmadı..mesela el değmeyecek kadar göğüs hassasiyetinden bahsederdi bazıları, bende çok az bi göğüs ağrısı var. hatta diğer aylarda daha çok ağrırdı göğüslerim.
halsizlik filanda olmadı. tamam biraz var halsizlik ama dikkat çekecek kadar değil. çok az.
bugün hcg değerim 80 geldi, aynı anda idrar testi yaptım ve çooooookkk silik bi çizgi oldu. yani gebelik testlerinede çok güvenmemek lazım, kan tahlili daha garanti.
bi de bugün hissettim, hemen soluk soluğa kalıyorum. biraz konuşunca , hızlı yürüyünce vs. önce böyle değildim. bu da gebeliktendir diye düşünüyorum.
yaaa kızlar aklıma bi şey geldi
4444 kere tefriciyeyi okucakya topluca olmaz mı .bölüşelim aramızda
tşk.ler canım yazmışsın her şeyi
Allah ol diyor oluyor işte muzice
şu bal tarçın çörek otunu nasıl yapıyorsun ilk defa duydum .deniyim bari bende .bir de sıık mı ilişki oldu yoksa ayda 1 defa yapıp tutturanlardan mısın
ayyyyy bi de bel ağrın var mı
tamam tamam başka sormıcammmm
gözünüzaydın cnm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı topikteki çok isteyen arkadaşların başına
topiğimizin 2. bebiş haberi uğurlu gelsin...
amin cnm saol..bende hala alışamadım aslına bakarsan daha bugün unuttum arkadaşımın çocuğunu kucakladım kaldırdım 15kg walla o napıyosun bırak demese aklıma gelmicekben pek naz yapamam ailemizden uzaktayız nazımı geçireceğim bi kocam bi 2 tanede arkadaşım var burda gurbetlik zor be kızlar hele bu durumda yakın olsam annem yapar yemeği çağırır kayınvalidem pişirir ben yerim mesela onların yokluğunu şimdi daha çok anladım..ailem tanıdıklarım istanbulda kaldı bende 1senedir kocamla izmirdeyim duygusallaştımmmm yaaaaaa
cnm inşallah sende müjdeyi verirsin allah hepimizin gönlüne göre versin...
Kızlaaarrr tickerima bakınn
tam dört yıl olmuş bugünnnn
ben de akşam aynı şeyi söyledim eşime biliyomusun rahim anladı artık bunlar bebek istiyo diye ona göre ayarlama yapıyo dedim:) düzeldi çok şükür kanamamcanım tabiki öncelikle doktoruna başvur. ama halk arasında bilinen şey şu; rahim gebeliğe hazırlamak için gebelikten önce çokça adet kanaması olurmuş, rahim temizlenirmiş. sonrasında artık rahim bebişe hazıırr
korku korkuyu getiriyo zaten haklısını canımzenku çok aşırı değilse bence ufak değişiklikler olabiliyo telaş yapma..benim de kimyasal olduğum ay normalden az sürdü kimisisn çok sürüyomuş.bunun gibi..aklına kötü bşey getirme ...ne kadar süreceğine bi bak kontrol et aksi bşey olursa gidersin doktora...
atlanta hayırlı olsun darısı başımıza inşallahhhhhhhh
sağ salim de kucagına alman dileğiyleee
günadyın kızlarrr
yok mu batı gelengüzel haberler verin ya bu ay güzel başladık 10 günde 2 tane 1ayda en az 6ya çıkmamız lazım bahçelinin hesabına benzedi ama kaldı mı dörttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?