ben düşük yapalı eylüldetam 1 yıl olcak ondada ağustosta öğrenmiştim ama hiç beklemediğim için belirtilerim nelerdi onu bile hatırlamıyorummm :)))sadece 5 haftalıkken öğrendiğim için mide bulantım vardı...ondan sordummm..şimdide çok istiyorum gelmiyor bi türlü eşşeksıpasııııı.... :)))))
herkese hayırlı akşamlar kızlarAllah bu mübarek ayda herkesin dileğini gerçekleştirir inşallah.herşey gönlünüze göre olsun.benim çalışmalar eylüle kaldı.belkide hiç yapmam belli olmaz.allah hakkımda hayırlısını versin
eşşeksıpası hee
ben bu düşük olaylarını duyunca çok etkileniyorumkorkuyorum bellibir nedeni varmı bu düşüklerin senin bebegin neden düştü allahım okadar sevindirip geri almasın meleğimi
gelişimi 5 hafta 6 günlükken durduğu içinbende çok sordum nedenini yeni evlenen çiftlerim ilk bebeklerinde olabiliyor dediii....ama anneme sorarsannn hamile olduğumu bilmeden denizde kuzenlerimi omzuma alıyodum,motora biniyodum diee,,,bana sorarsan Allah hakkımda böyle hayırlısını görmüşşş...(1 yıllık sitemden sonraa bu da benim kendimi avutmam
yani kısacası angel hiç korkmaaaa geleceği varsa o sıpanın gelirrr:)))) durur ve çıkkarrrrr :))))Sen sadece tadını çıkarrr hamileliğininnnn....
benimki herhalde korkudan gelmiyorrr..gelsin bi doğsun poposuna poposuna vurucam bana çektirdikleri içinn
Benim ilk doktorum düşükler için şöyle demişti. Sen ne yaparsan yap eğer o bebek sağlıklı dünyaya gelebilecek yapıya sahip değilse düşer.
Yani oluşan embriyo eğer ilerde sağlıklı bir birey olabilecek güçte değilse Allah'ın takdiri olarak kendiliğinden düşermiş. Bu şekilde insan neslinin sağlıklı devamı sağlanıyormuş.
Tabi bu söylediğim ilk 3 ay içerisinde gerçekleşen nedensiz düşükler için. Yani düşük olması doğmasından daha hayırlı oluyo arkadaşlar.
inşallah cnm rabbim en kısa zamanda tekrar sıpalıgünler nasip etsin elini korkak alıştırma vur cimcikle ısır benimde böyle sadistçe bi sevme şeklim var
ilk çocukta kalp durması gelişim durması ne çok başa geliyomuş allahım sen koru walla psikolojim bozuluyo korkarak geçiyo günlerim eşim burda okuyup etkilendiğim için kızıyo girme o siteye sevincimizi kursağımızda bırakıyosun diyobende bikaçgün sonra denize gidicem fazla hoplayıp zıplamim bari tırstımm
kizlar benide alin araniza bende 5 aydir denemelerdeyim ins bu ay diyorum canlarim benim beklenmedik adet tarihim 27.agustos ins bu topik bana ugurlu gelir ilk defa yaziyorum cunku gebelik bolumune
kizlar benide alin araniza bende 5 aydir denemelerdeyim ins bu ay diyorum canlarim benim beklenmedik adet tarihim 27.agustos ins bu topik bana ugurlu gelir ilk defa yaziyorum cunku gebelik bolumune
korkmaaaa Allah/ım hep yardımcın olsun inşallahhh....denize git bolbol yüzzz...ama ben gibi öle omzuna çocuk almaa ama bilseydim bende almazdım kiiiiiiimeselaa birde öle çamaşır iplerine uzanıp çamaşı asayım demeee...sen hamilesin nazlı olman lazımmmm ..... istediğine istediğini yaptır...herşey serbesttt....
eğer kısmet olursa bakarsın 1 hafta sonra aynı şeyleri burdan bende yazarımmmm......ilerde yerlerimizi SIPPALARIMIZA devrederizz onlar yazışırr,dertleşirr artık :))
kızlar ya bu sefer adetim çok garip.. miktarı çok fazla ki ben normalde böyle çok olmam... ped dayandıramıyorum gene de kotuma geçmiş.. geçen yıl miyom ameliyatım vardı kocaman miyom alındı benden o zaman bile böyle adet olmuyodum korkuyorum çok.. bu ay yazmıştım hatırlarsanız kasık ağrım da çok oldu.. napsam ki bilemedm
kızlar ya bu sefer adetim çok garip.. miktarı çok fazla ki ben normalde böyle çok olmam... ped dayandıramıyorum gene de kotuma geçmiş.. geçen yıl miyom ameliyatım vardı kocaman miyom alındı benden o zaman bile böyle adet olmuyodum korkuyorum çok.. bu ay yazmıştım hatırlarsanız kasık ağrım da çok oldu.. napsam ki bilemedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?