Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

eşşeksıpası hee
ben bu düşük olaylarını duyunca çok etkileniyorum korkuyorum bellibir nedeni varmı bu düşüklerin senin bebegin neden düştü allahım okadar sevindirip geri almasın meleğimi

herkese hayırlı akşamlar kızlarAllah bu mübarek ayda herkesin dileğini gerçekleştirir inşallah.herşey gönlünüze göre olsun.benim çalışmalar eylüle kaldı.belkide hiç yapmam belli olmaz.allah hakkımda hayırlısını versin

Allah hepimeze hayırlısını versin canım
ama fazla nazlanmasınlar artıkkkkk

kizlar benide alin araniza bende 5 aydir denemelerdeyim ins bu ay diyorum canlarim benim beklenmedik adet tarihim 27.agustos ins bu topik bana ugurlu gelir ilk defa yaziyorum cunku gebelik bolumune

eşşeksıpası hee
ben bu düşük olaylarını duyunca çok etkileniyorum korkuyorum bellibir nedeni varmı bu düşüklerin senin bebegin neden düştü allahım okadar sevindirip geri almasın meleğimi

gelişimi 5 hafta 6 günlükken durduğu için bende çok sordum nedenini yeni evlenen çiftlerim ilk bebeklerinde olabiliyor dediii....ama anneme sorarsannn hamile olduğumu bilmeden denizde kuzenlerimi omzuma alıyodum,motora biniyodum diee,,,bana sorarsan Allah hakkımda böyle hayırlısını görmüşşş...(1 yıllık sitemden sonraa bu da benim kendimi avutmam
yani kısacası angel hiç korkmaaaa geleceği varsa o sıpanın gelirrr:)))) durur ve çıkkarrrrr :))))Sen sadece tadını çıkarrr hamileliğininnnn....
benimki herhalde korkudan gelmiyorrr..gelsin bi doğsun poposuna poposuna vurucam bana çektirdikleri içinn

inşallah cnm rabbim en kısa zamanda tekrar sıpalı günler nasip etsin elini korkak alıştırma vur cimcikle ısır benimde böyle sadistçe bi sevme şeklim var
ilk çocukta kalp durması gelişim durması ne çok başa geliyomuş allahım sen koru walla psikolojim bozuluyo korkarak geçiyo günlerim eşim burda okuyup etkilendiğim için kızıyo girme o siteye sevincimizi kursağımızda bırakıyosun diyo bende bikaçgün sonra denize gidicem fazla hoplayıp zıplamim bari tırstımm

günaydın kızlar... nasılsınız? angel25 aklına kötü şeyler getirme canım çok da takma kafana bişi olucak mı diye Allah büyüktür strese sokma kendini de minik fasulyeni de.. ben de eşimin yoğun ısrarlarına dayanamayıp adetli adetli gebelik testi yaptım dün akşam.. tabiki sonuç negatifti.. bi de üstüne azarladım eşimi ben zaten biliyodum ne gerek vardı diye :)) kıyamam emin olalım istedim hayatım diyo :) yeni batım 8 eylül...

Benim ilk doktorum düşükler için şöyle demişti. Sen ne yaparsan yap eğer o bebek sağlıklı dünyaya gelebilecek yapıya sahip değilse düşer.
Yani oluşan embriyo eğer ilerde sağlıklı bir birey olabilecek güçte değilse Allah'ın takdiri olarak kendiliğinden düşermiş. Bu şekilde insan neslinin sağlıklı devamı sağlanıyormuş.
Tabi bu söylediğim ilk 3 ay içerisinde gerçekleşen nedensiz düşükler için. Yani düşük olması doğmasından daha hayırlı oluyo arkadaşlar.

günaydın kızlarrrrrr yeni yeni hamile adayları gelmiş hoşgeldmiş hadi bakalım herkese bol şans

angel sen de üzme çocugu artık aklına kötü şeyler getirip

evet bunu ben de duymuştum vücut sağlıksız şeyi atarmış dışarı.geçen ayki kimyasalla sıramı savmış olayım lütfen

korkmaaaa Allah/ım hep yardımcın olsun inşallahhh....denize git bolbol yüzzz...ama ben gibi öle omzuna çocuk almaa ama bilseydim bende almazdım kiiiiiii meselaa birde öle çamaşır iplerine uzanıp çamaşı asayım demeee...sen hamilesin nazlı olman lazımmmm ..... istediğine istediğini yaptır...herşey serbesttt....

eğer kısmet olursa bakarsın 1 hafta sonra aynı şeyleri burdan bende yazarımmmm......ilerde yerlerimizi SIPPALARIMIZA devrederizz onlar yazışırr,dertleşirr artık :))

kızlar ya bu sefer adetim çok garip.. miktarı çok fazla ki ben normalde böyle çok olmam... ped dayandıramıyorum gene de kotuma geçmiş.. geçen yıl miyom ameliyatım vardı kocaman miyom alındı benden o zaman bile böyle adet olmuyodum korkuyorum çok.. bu ay yazmıştım hatırlarsanız kasık ağrım da çok oldu.. napsam ki bilemedm

amin cnm saol..bende hala alışamadım aslına bakarsan daha bugün unuttum arkadaşımın çocuğunu kucakladım kaldırdım 15kg walla o napıyosun bırak demese aklıma gelmicek ben pek naz yapamam ailemizden uzaktayız nazımı geçireceğim bi kocam bi 2 tanede arkadaşım var burda gurbetlik zor be kızlar hele bu durumda yakın olsam annem yapar yemeği çağırır kayınvalidem pişirir ben yerim mesela onların yokluğunu şimdi daha çok anladım..ailem tanıdıklarım istanbulda kaldı bende 1senedir kocamla izmirdeyim duygusallaştımmmm yaaaaaa
cnm inşallah sende müjdeyi verirsin allah hepimizin gönlüne göre versin...

bu aralar limon yemişmiydin benim bikere öyle olmuştu kanı sulandırdığı için 2 saat olmadan ped değişmiştim 2 gün korkmuştum noluyo diye ama aklıma yediğim limonlar gelmişti öylebişey yoksa bi doktora görün önemli bişey olmasın sakın..geçmiş olsun

Kızlaaaarrr HAMİLEYİMMMMMMMM

Ağustos böcişim geldiiii :)
sonunda bana da nasip olduuu

Gerçi 19 ağustos demiştim ama, 1 hafta erken öğrendim, tesadüfenn

darısı başınıza kızlaarrr

Son düzenleme:

canım tabiki öncelikle doktoruna başvur. ama halk arasında bilinen şey şu; rahim gebeliğe hazırlamak için gebelikten önce çokça adet kanaması olurmuş, rahim temizlenirmiş. sonrasında artık rahim bebişe hazıırr

zenku çok aşırı değilse bence ufak değişiklikler olabiliyo telaş yapma..benim de kimyasal olduğum ay normalden az sürdü kimisisn çok sürüyomuş.bunun gibi..aklına kötü bşey getirme ...ne kadar süreceğine bi bak kontrol et aksi bşey olursa gidersin doktora...

atlanta hayırlı olsun darısı başımıza inşallahhhhhhhh
sağ salim de kucagına alman dileğiyleee

atlanta bi hafta erkenden nası ögrendin ya helal valla ben ögrensem ögrensem en erken adetimden 3-5 gün sonra öğrenirimsabırnur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…