Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

teşekkür ederim duygucum Allah sanada nasip etsin inşallah
evet belkide en önemli şey o, herşeyi oluruna bırakmak! zaten onlar ne zaman geleceklerini biliyorlar

kızlar benimde eylüle kaldı.yumurtlama gününü kaçırdık yumurtlamadan 2 gün sonra ilişki oldu.eğer hamile kalmadıysam 25 ine belli olur.bende eylülde gel şarkısını söylerim o zaman

kızlar benimde eylüle kaldı.yumurtlama gününü kaçırdık yumurtlamadan 2 gün sonra ilişki oldu.eğer hamile kalmadıysam 25 ine belli olur.bende eylülde gel şarkısını söylerim o zaman

sağlık olsun cnm olmadı bi dahaki aya birlikte söyleriz şarkıyı ama belli de olmz belki de hamiş kalıverrsn :) sanırım ben de yumurtlama gününü tutturamadım tam ...ateş ölçme ya da test gibi şeylerde yapmadım o yöntemleri de araştrdm o da tam doğru göstermıo deniliyo... bnm oyle yumurtlama dönemnde çok akntım da olmuo internetteki hesaplayıcılar da hepsi farklı tarihler verıo neyse olcagı varsa olur o... işte bunların hepsi detay aslnda hayırlısı olsun Allah ne zama nasip ederse ....

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr.bakıyorum dahaftasonu herkeste bir sinirt herkeste bi bunalım hiç beğenmedim

toplayn kendinizi azıcık bu ne yaherkes çalışsın ondan sonra da beklesin lütfen takmayın kafanızaaaaagelecekelr sıpalarımız yürekten inanın şunaa

GÜNAYDINNNNN KIZLAR NASILSINIZ BAKALIMM BENİM KIRMIZILARA ELVADA DEDİM ÇALIŞMALARA BAŞLARIZ ARTIK EN YAKIN ZAMANDA
HADİ ARTIK BU AY GEL BEBEĞİM

günaydınnnn kızlar evt Deece haklısın karamsarlıkkk yoookk gelceeek bebişlerimizzzz sabırla istemeye devammm biz elimizden gelni yapalım da:) dün keçiboynuzu aldımm eşim içmye başladı :)) e ben de Atlantanın dediği çöreotlu ballı karışım yemeğe başladm kırmızılar da bi ki güne gtck ee daha neolsn degl mii:)) size akıl danışmak istiyorum ovulasyon testi alayım mı alırsam ne marka alayımm bazılarının hiç çift çizgi çıkmıomş o nasl oluo ?adet olan insanaynı zamnda yımırtlamaz mıı* ee bu kadar sorun yeterrr kızlarr cvplayanlar şimdiden sağolsun varolsunn

duygu ben almıştım ama saf gibi 5tane almıştım tabii anlayamadan bitti gitti sen sen ol alacaksan ki bence al 30tane fln al her gun yaparsın garanti olur

selam kızlar nasılsınız? adetim bitsin bitmek üzere zaten çalışmalara başlıcam Allahın izniyle :)

merhaba sedacım nasılsın bebeğin doğmuş hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah güzelim darısı başımıza inşallah

canım benim, iyiyim. ipek sevgi'miz çok şükür doğdu. hem de ne şartlarda doğduğunu biliyorsun. darısı sizlerin de başına ama inşallah benimkinden kolay bir gebelik süreciniz olur.topiğinize bebek bulaştırmaya geldim

duygu ben almıştım ama saf gibi 5tane almıştım tabii anlayamadan bitti gitti sen sen ol alacaksan ki bence al 30tane fln al her gun yaparsın garanti olur

:)) vall predictor varmış garanti doğru zamanda gösterıomş çift cizgiyi oyle diolar bikaç yerde okdum kkde ,ammaa pahalı 50 civarı 30 tane falan baya bi tuzlu olur yanii belki alrm bi beş tane denerm bakalım bu ay tam karar vermedim alaym mı die ...

10 dan geriye saymaya başladım
ama şu maluuum çikolata kavanozunu da elime aldım
bu durum direkt adet belirtimdir benim

10 dan geriye saymaya başladım
ama şu maluuum çikolata kavanozunu da elime aldım
bu durum direkt adet belirtimdir benim

inşalah yalnış alarmdır ye tetlıyı doğur hakkıyı eskiler öle bişe derdi galiba

günaydirlar hepinice

3 gündür falan giremedim malum oruç misafir :78:

beni sorcak olursanız iyi sayılır her iftardan sonra herüfü nasıl yatağa atarım planları kuruyorum
ama bu aydan umudum yok

herkese selammmmmm nası gidiyo çalışmalar bakalım

bence de yanlış alarmdır,inşallah yani

herkes ödevini yapsın günaşırı aksatmadan

Senin tickerını yerim ben

ben bu gece itibariye çalışmaları bitirdim :76:

ben bu gece itibariye çalışmaları bitirdim :76:

Aaa ağlarım ama ben niye yokum bu listedee..
Beni hemende unutmuşsunuz yaahuu..:95::95::95:
Bak benide eklen yaygarayı koparırım haa adetim dün bitti çalışcaz bu ay yine batım 12 eylül falan benide eklen yaa lütfen lütfen lütfeeen...

Arkidişler yaa görmeyeli ne kadaaan çok kişi gelmiş ya nerdeyse tanıdık isim kalmamış sedacım doğurmuşsun sanırım en son 3 gün var diyodun doğuma Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah kaç günlük oldu şimdi seninki yaa ay ne kadan güzeel bi duyguduur darısı başımıza inşallah biz isteyenlerindee

Ay hiç güleceğim yoktu çapkın şey seniii Gerçi bende çok farklı olmıycam ya bu ay sıkı çalışcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…