kızlar benimde eylüle kaldı.yumurtlama gününü kaçırdık yumurtlamadan 2 gün sonra ilişki oldu.eğer hamile kalmadıysam 25 ine belli olur.bende eylülde gel şarkısını söylerim o zaman
merhaba sedacım nasılsın bebeğin doğmuş hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah güzelim darısı başımıza inşallahdeme öyle demeeeee, gelecek bebekleriniz, gelecekler de seveceğiz onlarıııı!
günaydınnnn kızlar evt Deece haklısın karamsarlıkkk yoookk gelceeek bebişlerimizzzz sabırla istemeye devammm biz elimizden gelni yapalım da:) dün keçiboynuzu aldımm eşim içmye başladı :)) e ben de Atlantanın dediği çöreotlu ballı karışım yemeğe başladm kırmızılar da bi ki güne gtck ee daha neolsn degl mii:)) size akıl danışmak istiyorum ovulasyon testi alayım mı alırsam ne marka alayımm bazılarının hiç çift çizgi çıkmıomş o nasl oluo ?adet olan insanaynı zamnda yımırtlamaz mıı* ee bu kadar sorun yeterrr kızlarr cvplayanlar şimdiden sağolsun varolsunn
selam kızlar nasılsınız? adetim bitsin bitmek üzere zaten çalışmalara başlıcam Allahın izniyle :)
merhaba sedacım nasılsın bebeğin doğmuş hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün inşallah güzelim darısı başımıza inşallah
duygu ben almıştım ama saf gibi 5tane almıştım tabii anlayamadan bitti gittisen sen ol alacaksan ki bence al 30tane fln al her gun yaparsın garanti olur
10 dan geriye saymaya başladım
ama şu maluuum çikolata kavanozunu da elime aldım
bu durum direkt adet belirtimdir benim
inşalah yalnış alarmdırye tetlıyı doğur hakkıyı eskiler öle bişe derdi galiba
günaydirlar hepinice
3 gündür falan giremedim malum oruç misafir :78:
beni sorcak olursanız iyi sayılır her iftardan sonra herüfü nasıl yatağa atarım planları kuruyorum
ama bu aydan umudum yok
canım benim, iyiyim. ipek sevgi'miz çok şükür doğdu. hem de ne şartlarda doğduğunu biliyorsun. darısı sizlerin de başına ama inşallah benimkinden kolay bir gebelik süreciniz olur.topiğinize bebek bulaştırmaya geldim
Ağustos ayında hamile kalmak isteyen arkadaşlar buyrun topiğimize
topiğe katılan arkadaşlar bat larını yazarlarsa liste yapıcam hadi bakalım inşallah topiğimiz
uğurlu gelir bol hamişli bir topik oluruz
LİSTEMİZ
No | Nick | Bat | Durum
1 | mavusbebek | 30 temmuz | umutlar diğer aya kaldı
2 | umutlu010 | 2 ağustos | umutlar diğer aya kaldı
3 | ferdat85 | 2 ağustos | umutlar diğer aya kaldı
4 | angel 25 | 3 ağustos | ilk ağustos böceğimiz geliyorrrr
5 | celine 85 | 6 eylül | çalışmalara başlıyorrrr
6 | duygucaa | 6 eylül | beklemede
7 | meliscerendmt | 18 ağustos | çalışmalara devam
8 | siderta | 22 ağustos | çalışmalara devam
9 | cennetgözlü | 25 ağustos | çalışmalara devam
10 | deece | 2 eylül | çalışmalara devam
11 | Hayat_Acil | 12 ağustos | beklemede
12 | zenku | 9 ağustos | umutlar diğer aya kaldı
13 | egete | 9 ağustos | umutlar diğer aya kaldı
14 | rose_minel | 31 ağustos | çalışmalara devam
15 | atlanta | 19 ağustos | 2. ağustos böceğimizde geliyorrrr
16 | pembekelebek | 22 ağustos | çalışmalara devam
17 | ildailda | 25 ağustos | son sürat çalışıyor
18 | akrepkız | 27 ağustos | çalışmalara devam
ben bu gece itibariye çalışmaları bitirdim :76:
inşalah yalnış alarmdırye tetlıyı doğur hakkıyı eskiler öle bişe derdi galiba
günaydirlar hepinice
3 gündür falan giremedim malum oruç misafir :78:
beni sorcak olursanız iyi sayılır her iftardan sonra herüfü nasıl yatağa atarım planları kuruyorum
ama bu aydan umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?