• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos böceklerimiz gelsin artık diyenler

zaten :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: değdi cnm değceği kadar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı 1000mg. lık antibiyotik iğneleerii yicem popomaaaa hatta birini yedim bisaat önce :43::43::43::43: çok keyifsizim sıpanın tamda gelişim döneminde korkuyorum ilaç kullanmaya.. allahım korusun meleğimi....varmı idrar yolu enfeksiyonu geçiren nasıl tedavi oldunuz hamileyim diye bitkisel bişeyde kullanamıyorumm...

ay kıyamam ilk hamilemize nazar değmesin yaaa:43: işlaaa bişe olmaz tez zamanda geçer düzelirsin :71:

2 hamilemiz var baktımda işalah coğalırlar :49:

Melisceren
zenku
celine
every
ve unuttuklarım..
Hepinize teşekkür ederim
darısı başınıza olsun kızlar hayırlısıyla

kızlarrr moralim çokk bozukkk resmen ağlamaktan gözlerim şiştiii.....atlantadan esinlenerek adetime daha 6 gün olmasına rağmen azönce acile gittim kan tahlili yaptırdım eşimm hadi gidelim merak ediyorum dediii...ama sonuç negatif çıktı.üstüne birde idrar yolu enfeksiyonu çıktıııı....bütün keyfim gittii :((( hafta içi kendi doktoruma gidicem bu bana bisürü ilaç verdiiii...napıcam ben şimdi nasıl kurtulurum bu psikolojidennn...

SIPAM GELMİYORRRRRRRRR:((((((

HALA AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDENNNN :((((((

Buarada angel doktorlar herhalde hamile olduğunu bilebile bebeğe zarar vericek bişey yapmazlar sana içini ferah tuttt....inşallah tez zamanda iylieşirsinnn...

şimdide mantar tedavisiyle uğraşıyorum deli olucam ilişki yasaklandı bir sürü ilaç kullanoyorum offfffffffff bu ay benden umut yok yani çıldırcam herşey üst üstemi gelir...dün kontrole gittim çikolata kistim olduğu gibi duruyor offffffff:5: hamile arkadaşları da teprik ediyorum bu arada ..sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah:nazar::nazar::nazar:darısı başımıza:71:

şimdide mantar tedavisiyle uğraşıyorum deli olucam ilişki yasaklandı bir sürü ilaç kullanoyorum offfffffffff bu ay benden umut yok yani çıldırcam herşey üst üstemi gelir...dün kontrole gittim çikolata kistim olduğu gibi duruyor offffffff:5: hamile arkadaşları da teprik ediyorum bu arada ..sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah:nazar::nazar::nazar:darısı başımıza:71:

iyi akşamlar kızlar :64:

valla bugün acayip kötüyüm sanırım .nedenini bilmiyorum ama :53:
adet olmadan bi 2 gün önce oluruzya aynen öööle işte :37:
25 inde olucam ama :( (umarım :49: yimdir inşallahtabiii)
ama resmen dengem gitti bugün sürekli bi sinirlik hali dalacak yer arıyorum :63:
belkide beklemek gerdi beni :78:

ay pardon eklemişim seni
sen de hastalıktan bahsederken ben ööööle anlatmışım
çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin inşallah :74:

kızlarrr moralim çokk bozukkk resmen ağlamaktan gözlerim şiştiii.....atlantadan esinlenerek adetime daha 6 gün olmasına rağmen azönce acile gittim kan tahlili yaptırdım eşimm hadi gidelim merak ediyorum dediii...ama sonuç negatif çıktı.üstüne birde idrar yolu enfeksiyonu çıktıııı....bütün keyfim gittii :((( hafta içi kendi doktoruma gidicem bu bana bisürü ilaç verdiiii...napıcam ben şimdi nasıl kurtulurum bu psikolojidennn...

Buarada angel doktorlar herhalde hamile olduğunu bilebile bebeğe zarar vericek bişey yapmazlar sana içini ferah tuttt....inşallah tez zamanda iylieşirsinnn...

cnm saol sanada geçmiş olsun banada iğne verdi :(( idrar yolu enfeksiyonu kolay kolay geçen bi hastalık değil sürekli tekrarlar benim korkum ondan,, annemden biliyorum 1 ay ayrı yattı hastanede antibiyotikler serumlar iğneler falan,1 ay sonra tekrarladı 1 ay yine yattı allah kimseye vermesin annemin hayati tehlike boyutundaydı...:43::43::43::43:
bebiş içinde bu ay hamile kalmamış olman daha iyi sevin bence okadar ilaç alıcan insanın içi gidiyo ona bişey olursa korkusu daha kötü...

ay pardon eklemişim seni
sen de hastalıktan bahsederken ben ööööle anlatmışım
çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin inşallah :74:

sağolasın canım geçsinde bebiş gelsin artık:64::emir_bebek:bende çok daraldım artık ...pko dan kurtuldum şimdi çikolata kisti çıktı bide eşantiyon mantar yicem kafayı artık:35:

bozma moralini sakınç. erken kan tahlili vermekk iyi olmuyor gerçekten bende belki 3-4 kez kan vermiştim hepsi negatifti. ve bu sonuçlara üzüle üzüle yaklaşık 4 ay yumurtlayamadım. oyüzden kendinizi strese sokmayın, rahat olun. varolan düzeninizi bozmayın. bebişler zamnının gelmesini bekliyor sadece..sonunda hepimizin kucağı dolacak Allahın izniyle, buna inanın.

zaten bende ona üzülüyorum hiç aklımda yokken gelmişti bebişimmm....keşke hiç gitmeseydiii:(((((şimdi deli gibi istiyorum ama gelmiyorr...elimde değil kafaya takmamak her ay adet yaklaşınca acaba geliyomu dememek ya da her ilişkide bu sefer tutar olur dememekkk...ay bu gün resmen sersem gibiyimmm....tamam her ay olmadığını uyunca üzülüyodum ama bu seferki bambaşkaaa çünkü ilk bebek habermi geçen ağustos un 23 ünde öğrenmiştim..bak tam 1 yıl olmuşşşş....ama benim bebişş yolu bulamamışş....neyse bu hafta bi de kendi doktoruma gidip adam akıllı bi muayne olayım bakalım ne dicekkkk...ama bi gün gelsin bu bebişşş hiç kaçarı yok poposuna patpat vurucamm beni böle beklettiği ve üzdüğü içinnn....

malum hafta sonu eş evde pek giremedim
ama resmen artık sizleri soruyo bana :60:
hamiş var mı hamiş diye :60: :60:

bileniniz var mı yaaa batım 25 ama 2 gündür regl olacak gibi ağrım var .dün sahurda da karnıma bi karamp girdi sağ tarafımdan aşağıya iki büklüm oldum anca bacaklarıma karnıma çekerek yatabildim sahurda ööle mama yedim :56: göbeğim düşmüş gibi oldu resmen
tam ayağa kalkıyım diyorum bidaaa iki büklüm oluyorum :59:
ama sabah geçmişti

nedir bu peki yaaa :95:

malum hafta sonu eş evde pek giremedim
ama resmen artık sizleri soruyo bana :60:
hamiş var mı hamiş diye :60: :60:

bileniniz var mı yaaa batım 25 ama 2 gündür regl olacak gibi ağrım var .dün sahurda da karnıma bi karamp girdi sağ tarafımdan aşağıya iki büklüm oldum anca bacaklarıma karnıma çekerek yatabildim sahurda ööle mama yedim :56: göbeğim düşmüş gibi oldu resmen
tam ayağa kalkıyım diyorum bidaaa iki büklüm oluyorum :59:
ama sabah geçmişti

nedir bu peki yaaa :95:

bi bilen yok mu yaaaaa :2:

bata çok var daha
battan 2 hafta önce olan sancılar yumurtlama sancılarıdır zaten
yani hamilelik belirtsi olma ihtimali yok sanırım
bence siz şimdilerde sıkı çalışın

ben bi şeyi anlamıyorum hiç yardımcı olur musnuz?

şimdi internettenyumurtlama heseplamaları varyaaa
orada giriyorum son 3 adetimi 9ağustos ila 11 ağustos gösteriyor.
ama buradaki arkadaşların yorumuda 11 ila 14 ağustos diyor :37:
şu 14 gün geriye say muhabbeti yani
peki bu internetteki hesaplama ne ayak :60:

öpüldünüzzz

ben bi şeyi anlamıyorum hiç yardımcı olur musnuz?

şimdi internettenyumurtlama heseplamaları varyaaa
orada giriyorum son 3 adetimi 9ağustos ila 11 ağustos gösteriyor.
ama buradaki arkadaşların yorumuda 11 ila 14 ağustos diyor :37:
şu 14 gün geriye say muhabbeti yani
peki bu internetteki hesaplama ne ayak :60:

öpüldünüzzz

adet sirkülasyonun düzenliyse adet olacağın tarihten 2 hafta önce yumurtlarsın
internetteki bilgiler çok da güvenli değil
ben de 25-27si gibi olcam
ovulasyon testime göre 10-11-12de kırmızı çizgiyi gördüm
yani 2 hafta önce

ama zaten 11inde yumurtlıcak olsanda 9unda ilişki olsun ki spermler ancak ulaşır

Son düzenleme:
adet sirkülasyonun düzenliyse adet olacağın tarihten 2 hafta önce yumurtlarsın
internetteki bilgiler çok da güvenli değil
ben de 25-27si gibi olcam
ovulasyon testime göre 10-11-12de kırmızı çizgiyi gördüm
yani 2 hafta önce

ama zaten 11inde yumurtlıcak olsanda 9unda ilişki olsun ki spermler ancak ulaşır

saol canım benim
bat ım 25 benimde
peki yumurta diyelim ki dün çatladı ondan sonraki yapılan ilişki boşa mı yani :44:
mesela bugün ya da yarın

ben sanırım hiç bişi bilmiyorum :60:

saol canım benim
bat ım 25 benimde
peki yumurta diyelim ki dün çatladı ondan sonraki yapılan ilişki boşa mı yani :44:
mesela bugün ya da yarın

ben sanırım hiç bişi bilmiyorum :60:

boşuna değil elbette ama yumurta vücutta 24 saat kalıyor
yani dün çatlasa bugün yapsan olmuş olma ihtimali var
ama spermler 2-3 gün yaşadığından yumurtlamadan önce yapmak daha mantıklıki çatlayınca spermle karşılaşabilsin

Folikülden salınan yumurta 24 saat canlı kalır . ****** ilişki sırsında kadın ****** organlarına salınan spermler ise 48 saat canlılığını koruyabilir. Çocuk sahibi olmak isteyen çiftlere hesaplanan yumurtlama tarihinden 2 gün öncesinden başlayarak gün aşırı ****** ilişkiye girmeleri önerilir. Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.

Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.

OVULASYONUN GERÇEKLEŞTİĞİ NASIL ANLAŞILIR?

1 – Göğüslerde hassasiyet
2 - Karın bölgesi ve kasıklarda ağrı , rahatsızlık hissi
3 - Vaginal akıntıların artması
4 - Vücut sıvısının artması

Gebe kalmak için ovulasyonun gerçekleştiği günden iki gün öncesinden başlayarak gün aşırı ****** ilişkide bulunması önerilir. Fazla sayıda ****** ilişkide bulunmak erkeğin menisindeki sperm sayısını azaltır.İlişki sırasında lubrikasyon (kayganlaştırıcı) olarak tükürük veya diğer krem vs gibi maddelerin kullanılması spermleri öldürerek gebeliği önleyebilir.

Yer çekiminin etkisi ile ayakta veya oturur pozisyonda kurulan ilişkide veya ilişkiden hemen sonra ayağa kalkıldığında spermlerin rahim ağzındaki açıklıktan geçmeleri zorlaşır.İlişki sonrası kadının bir süre sırt üstü yatması gebelik ihtimalini arttırabilir. Her şeye rağmen tamamen sağlıklı bir çiftin har ay gebelik elde etme şansı % 25 tir.

Herhangi bir kontrol yöntemi kullanmayan çiftlerin %75’i 6 ay içinde gebe kalır.Doğum kontrol hapı ile korunan kadınlar hapları kullanmaya devam ederken veya kestikten hemen sonra gebe kalabilirler bu durumda bebeğin sağlığı olumsuz etkilenmez.

kızlarrrrrrrr herkese mrb bi süre yoktum evde geldim çabucak okudum bütün yazdıklarınızı
Atlanta cnm çok sevindim :66::66::66:tebriklerr sağlıkla kucacıgına da gelsin inşşş:91:
kızlar on üçü akşamı hastalandım ... maalesef demiyorum çünkü herşeyde bi hayır varr ...gelecekleri zamanı biliyor onlar bize de tevekkülle sabırla ve azimle onları beklmek düşüyor:61:psikloji çok onemli okudugum bütün hamilelik hikayelerinde aynı şeyden bahsediyor hnmlar ,kafaya takmadıgım anda geldi olumsuzu kafamızdan atarsak (biliyorum bu çok kolay bi şey degil her ay bi tedirginlik) geleeecek onlarrr :3::66::3::66:Celinecım BATIM 6 Eylül bu ay olmadı ne yapalım biz de bebişlerimize EYLÜLDE GEL şarkısını söylerizzzz::40::40::66::66::62::62::64:

Son düzenleme:
Back