zatendeğdi cnm değceği kadar idrar yollarımda enfeksiyon çıktı 1000mg. lık antibiyotik iğneleerii yicem popomaaaa hatta birini yedim bisaat önce çok keyifsizim sıpanın tamda gelişim döneminde korkuyorum ilaç kullanmaya.. allahım korusun meleğimi....varmı idrar yolu enfeksiyonu geçiren nasıl tedavi oldunuz hamileyim diye bitkisel bişeyde kullanamıyorumm...
şimdide mantar tedavisiyle uğraşıyorum deli olucam ilişki yasaklandı bir sürü ilaç kullanoyorum offfffffffff bu ay benden umut yok yani çıldırcam herşey üst üstemi gelir...dün kontrole gittim çikolata kistim olduğu gibi duruyor offffffffhamile arkadaşları da teprik ediyorum bu arada ..sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah darısı başımıza
şimdide mantar tedavisiyle uğraşıyorum deli olucam ilişki yasaklandı bir sürü ilaç kullanoyorum offfffffffff bu ay benden umut yok yani çıldırcam herşey üst üstemi gelir...dün kontrole gittim çikolata kistim olduğu gibi duruyor offffffffhamile arkadaşları da teprik ediyorum bu arada ..sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah darısı başımıza
kızlarrr moralim çokk bozukkk resmen ağlamaktan gözlerim şiştiii.....atlantadan esinlenerek adetime daha 6 gün olmasına rağmen azönce acile gittim kan tahlili yaptırdım eşimm hadi gidelim merak ediyorum dediii...ama sonuç negatif çıktı.üstüne birde idrar yolu enfeksiyonu çıktıııı....bütün keyfim gittii(( hafta içi kendi doktoruma gidicem bu bana bisürü ilaç verdiiii...napıcam ben şimdi nasıl kurtulurum bu psikolojidennn...
SIPAM GELMİYORRRRRRRRR(((((
HALA AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDENNNN(((((
Buarada angel doktorlar herhalde hamile olduğunu bilebile bebeğe zarar vericek bişey yapmazlar sana içini ferah tuttt....inşallah tez zamanda iylieşirsinnn...
ay pardon eklemişim seni
sen de hastalıktan bahsederken ben ööööle anlatmışım
çok çok geçmiş olsun canım
Allah şifa versin inşallah
kızlarrr moralim çokk bozukkk resmen ağlamaktan gözlerim şiştiii.....atlantadan esinlenerek adetime daha 6 gün olmasına rağmen azönce acile gittim kan tahlili yaptırdım eşimm hadi gidelim merak ediyorum dediii...ama sonuç negatif çıktı.üstüne birde idrar yolu enfeksiyonu çıktıııı....bütün keyfim gittii(( hafta içi kendi doktoruma gidicem bu bana bisürü ilaç verdiiii...napıcam ben şimdi nasıl kurtulurum bu psikolojidennn...
SIPAM GELMİYORRRRRRRRR(((((
HALA AĞLAMAK GELİYOR İÇİMDENNNN(((((
Buarada angel doktorlar herhalde hamile olduğunu bilebile bebeğe zarar vericek bişey yapmazlar sana içini ferah tuttt....inşallah tez zamanda iylieşirsinnn...
deme öyle demeeeee, gelecek bebekleriniz, gelecekler de seveceğiz onlarıııı!sibelcim naber canım ya nolcak bizim bu halimiz nerdeyse 1 yıl olucak bizde tık yok kıdemli olduk valla artık
malum hafta sonu eş evde pek giremedim
ama resmen artık sizleri soruyo bana
hamiş var mı hamiş diye
bileniniz var mı yaaa batım 25 ama 2 gündür regl olacak gibi ağrım var .dün sahurda da karnıma bi karamp girdi sağ tarafımdan aşağıya iki büklüm oldum anca bacaklarıma karnıma çekerek yatabildim sahurda ööle mama yedimgöbeğim düşmüş gibi oldu resmen
tam ayağa kalkıyım diyorum bidaaa iki büklüm oluyorum
ama sabah geçmişti
nedir bu peki yaaa :95:
bi bilen yok mu yaaaaa :2:
bata çok var daha
battan 2 hafta önce olan sancılar yumurtlama sancılarıdır zaten
yani hamilelik belirtsi olma ihtimali yok sanırım
bence siz şimdilerde sıkı çalışın
ben bi şeyi anlamıyorum hiç yardımcı olur musnuz?
şimdi internettenyumurtlama heseplamaları varyaaa
orada giriyorum son 3 adetimi 9ağustos ila 11 ağustos gösteriyor.
ama buradaki arkadaşların yorumuda 11 ila 14 ağustos diyor
şu 14 gün geriye say muhabbeti yani
peki bu internetteki hesaplama ne ayak
öpüldünüzzz
adet sirkülasyonun düzenliyse adet olacağın tarihten 2 hafta önce yumurtlarsın
internetteki bilgiler çok da güvenli değil
ben de 25-27si gibi olcam
ovulasyon testime göre 10-11-12de kırmızı çizgiyi gördüm
yani 2 hafta önce
ama zaten 11inde yumurtlıcak olsanda 9unda ilişki olsun ki spermler ancak ulaşır
saol canım benim
bat ım 25 benimde
peki yumurta diyelim ki dün çatladı ondan sonraki yapılan ilişki boşa mı yani :44:
mesela bugün ya da yarın
ben sanırım hiç bişi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?