tşk.ler canım yazmışsın her şeyi
Allah ol diyor oluyor işte muzice
şu bal tarçın çörek otunu nasıl yapıyorsun ilk defa duydum .deniyim bari bende .bir de sıık mı ilişki oldu yoksa ayda 1 defa yapıp tutturanlardan mısın
ayyyyy bi de bel ağrın var mı
tamam tamam başka sormıcammmm
Haklısın canım Allah "ol" dedi ve "oldu"
ben dua ederken hep derdim ki :Allah ım bize hayırlı, sağlıklı, güzel ahlaklı evlatlar nasip et, bizi boynu bükük bırakma!
ve burdan bi arkadaştan öğrenmiştim. ilişkiden önce eşler abdestli olarak Enbiya süresinin 87-90. ayetlerini okuyabilir. Gerçi benim eşim okumadı sadece ben okudum ve okuduğum gün sağ kasığımda ağrı vardı, sanırım ovulasyon günümdü.
İlişki çok sık değildi, ama yumurtlama günlerinde gün aşırı oldu diyebilirim ama bu çok uzun sürmedi, toplam 6 gün böyle olmuştur. yarım saat kadar yatakta uzandım, belimin altına minik bi yastık kooydum
Bal-çörekotu-tarçın tarifine gelince(kendim böyle yapmıştım): yarım kaseden biraz fazla süzme bal+4-5 yemek kaşığı havanda ezilmiş çörek otu+3-4 yemek kaşığı tarçın. Bunları iyice karıştırıyorsunuz macun gibi oluyor. adetinizin 2. ve 12. günleri arasında sabah aç karnına ve akşam yatmadan hemen önce birer yemek kaşığı(veya tatlı kaşığı) yiyiyorsunuz. çörekotunu ezemiyorsanız tüm koyun, ama yerken ağzınızda iyice çiğneyip yutun.zaten bal ve çörek otunun mucizesini biliyoruz arkadaşlar, sizede şifa olsun.
ben 3-4 aydır bırakmıştım kendimi. günaşırı ilişki olmadı, yatkta bekleme olmadı.. ve gebe kalma şansını arttıran ne varsa, hiçbirini uygulamamıştım çünkü uygulayıp uygulayıp olmayınca çok moralim bozuluyordu. 2010 eylül ayı topiğinden beri düşün benim adım olurdu genelde, sıkı takip ederrdim burayı. neyse son3-4 ay ümitlerim azalmıştı, en son ağustos ayının benim ayım olabileceğini düşündüm ve yeni bir başlangıç yapmak istedim. kadınlarkulubunden bal-çörekotu-tarçın kürü tarifini öğrendiğimde adetimin 3. günü bitmişti. ben yinede 9 gün kadar yedim sabah akşam. 3-4 aydan sonra ilkkez kasık ağrım oldu, işte yumurtladım dedim :)
ruh halim biraz farklı gerçekten. net çizgiler yok ama bazen hüzünlü bazen sevinçli oluyorum ama çok bariz bir şekilde değil henüz. belki ilerleyen haftalarda daha belirgin olur. bu arada göğüs ağrım artmaya başladı.
Darısı başınıza olsun inşallah