istediği kadar topik açılsın bu topiğin yeri bende başkaaaa....ve terketmeyide düşünmemmmmm ......
kızlarr pazartesi günü sıpamın kalp atışlarını dinledimm ve bayıldımmmm doktoraa sabaha kadar dinleyebilirim dedimmm.iyi dedi satalım sana alt götür evee :))) yanii aslında fena olmazdıııı her gün her dakika dinleyebilirimmm bıkmadan ve sıkılmadan şimdi bidahaki kontol taaaaaaa 1 ay sonraa çok uzun geldi bana yaa alışmışım hep 10 günde bir gitmeyeee...günlerde geçmiyorr öyle bekleyince ama neyseee sabırrr diorummmm...ve bekliyorum siz neler yapıyosunuzzzzzz......
şimdi raporumda bitti işe devam hala adapte olamadımmmm işeee...daha 2,günümmmm vee evimde ayaklarımı uzatıp yatmayı özledimmmm (
aynen bende öyle sürekli burayada gelip uğruyorum bakıyorum takipteyim varmı gelişmeler diye
sadece dinlemek yetmiyo insanın hergün gidip göresi geliyo kalp dinleme cihazı çıkmış 12. haftadan itibaren koyuyosun karnına sesini duyuyosun ama bebeğe zararı varmı bilmiyorum..benimde ayın 1 inde alıştım her hafta gitmeye nasıl dayancam bilmiyorum..ne işi yapıyosun ayakta falan deilsin dimi dinlenmek iyide yat yat şişiyo insan ev çok sıkıcı helebide bu aralar herşey üstüme üstüme geliyo...