Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet pko var o yuzden mi bu kadar dalgalanma oluyor. Yani yumurtlama olmamis bile olabilir mi? Bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Bu arada cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin
Evet PKO lularda dalgalanma veya hiç çatlama gerçekleşmiyor. Onu anlayabilir miyiz bilmiyorum. PKO lu arkadaşlar daha iyi cevap verir ama 20 temmuz dışında düzenli bir yumurtalama ve çatlama yok gibi duruyor...

Kızlar aşırı su içen bir insanım dayanamayıp tekrar test yaptım akşam akşam idrarım da çok beyazdı. 10. Dakka resmini atıyorum.acaba var mı?adete 6 ğün var..
Bi çizgi var canım. Eğer ilk 10 dk içinde çıktıysa gebe olabilirsin yarın ilk idrarla yaparsan kesin sonucu görürsün

Arkadaslar bunu yasayan varmi bilmiyorum ama bugun catlatma ignenin 6. Gunundeyim ve cok beyaz krem renginde akintim var bide az once cok cok az nokta kadar bile degil pembe bir akinti gelmis. Bunun ne oldugunu bilen varmi acaba?

Arkadaslar bunu yasayan varmi bilmiyorum ama bugun catlatma ignenin 6. Gunundeyim ve cok beyaz krem renginde akintim var bide az once cok cok az nokta kadar bile degil pembe bir akinti gelmis. Bunun ne oldugunu bilen varmi acaba?
Beyaz akıntı normal canım bende de oluyordu. Pembe leke ne bilemem çatlama kanaması da olabilir yerleşme kanaması da net bişey söyleyemem. Ama inşallah yerleşme dir

Kızlar bugün çatlama iğnemin 12. Günü test yaptım erken gebelik testi negatif pozitife dönme ihtimali olur mu sizce

Eklentiler

• ECDAC517-60D3-454A-98B1-9FFCE764C1D8.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar iyi geceler. Yarın 5 ağustos bata son 3 gün test yapsammı, dayanamıyorum, içimden bir ses yap gitsin ne kaybedersin diyorr diğer ses bekle...

Kızlar iyi geceler. Yarın 5 ağustos bata son 3 gün test yapsammı, dayanamıyorum, içimden bir ses yap gitsin ne kaybedersin diyorr diğer ses bekle...
Aklı başında arkadaşlar bekle diyecektir, normal olan o tabii ama ben olsam asla durmaz yapardım 1 yıldır akıllanmadım, çok sabırsızım. Bence yap gitsin

Aklı başında arkadaşlar bekle diyecektir, normal olan o tabii ama ben olsam asla durmaz yapardım 1 yıldır akıllanmadım, çok sabırsızım. Bence yap gitsin
O aklı başında olmayanlardanım bende
Ayy ilkmi senin. Ben 11 yıldır evliyim. Belki yüzlerce test yaptım seviyorum o heyecanlı bekleyişi.

O aklı başında olmayanlardanım bende
Ayy ilkmi senin. Ben 11 yıldır evliyim. Belki yüzlerce test yaptım seviyorum o heyecanlı bekleyişi.
Bizim eşimle ikinci evliliklerimiz. Onun bir kızı, benim bir oğlum var ilk evliliklerden. İkisi de 8 yaşında çok istiyoruz bi bebeğimiz olmasını. Çocuklar da çok istiyor, hepimizin ortak noktası olacak Allah verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…