- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.881
Evet PKO lularda dalgalanma veya hiç çatlama gerçekleşmiyor. Onu anlayabilir miyiz bilmiyorum. PKO lu arkadaşlar daha iyi cevap verir ama 20 temmuz dışında düzenli bir yumurtalama ve çatlama yok gibi duruyor...Evet pko var o yuzden mi bu kadar dalgalanma oluyor. Yani yumurtlama olmamis bile olabilir mi? Bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Bu arada cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin
ÇatlamamışKızlar üst üste 3 günün ovülasyon testleri. Yumurtlama olmuş mu çatlayamamış mı ne var burda anlayamadım. Pko yok bu arada
Bi çizgi var canım. Eğer ilk 10 dk içinde çıktıysa gebe olabilirsinKızlar aşırı su içen bir insanım dayanamayıp tekrar test yaptım akşam akşam idrarım da çok beyazdı. 10. Dakka resmini atıyorum.acaba var mı?adete 6 ğün var..
Hayırlı uğurlu olsunYarin gidicem canim mutlaka yazarim sana öglenden sonra
Beyaz akıntı normal canım bende de oluyordu. Pembe leke ne bilemem çatlama kanaması da olabilir yerleşme kanaması da net bişey söyleyemem. Ama inşallah yerleşme dirArkadaslar bunu yasayan varmi bilmiyorum ama bugun catlatma ignenin 6. Gunundeyim ve cok beyaz krem renginde akintim var bide az once cok cok az nokta kadar bile degil pembe bir akinti gelmis. Bunun ne oldugunu bilen varmi acaba?
Biz de çalışmalar bitti
Kırmızım_i_h_r_e @HoneyBear @nilsu-g @neys @meff92 @gamzeolk @hayattanumutlu @Vulf @yildizyildizyildizyildizz @Hali kızlar batlar geçmiş bugün olanları da ekledim durumlar nedir acaba regl olanları kaçırmış olablrm kusura bakmayın
Ben silik çizgi görüyorum.Kızlar bugün çatlama iğnemin 12. Günü test yaptım erken gebelik testi negatifpozitife dönme ihtimali olur mu sizce
Yerlesme kanamasi icinde erken sanirim ama yaa insallah oyledirBeyaz akıntı normal canım bende de oluyordu. Pembe leke ne bilemem çatlama kanaması da olabilir yerleşme kanaması da net bişey söyleyemem. Ama inşallah yerleşme dir
Bende çizgi görüyorum hem de çok netKızlar bugün çatlama iğnemin 12. Günü test yaptım erken gebelik testi negatifpozitife dönme ihtimali olur mu sizce
Aklı başında arkadaşlar bekle diyecektir, normal olan o tabii ama ben olsam asla durmaz yapardımKızlar iyi geceler. Yarın 5 ağustos bata son 3 gün test yapsammı, dayanamıyorum, içimden bir ses yap gitsin ne kaybedersin diyorr diğer ses bekle...
Bence yap gitsin en azından erkenden toparlarsın bekleyip regl gelmeyince daha çok üzülüyorsun…Kızlar iyi geceler. Yarın 5 ağustos bata son 3 gün test yapsammı, dayanamıyorum, içimden bir ses yap gitsin ne kaybedersin diyorr diğer ses bekle...
O aklı başında olmayanlardanım bendeAklı başında arkadaşlar bekle diyecektir, normal olan o tabii ama ben olsam asla durmaz yapardım1 yıldır akıllanmadım, çok sabırsızım. Bence yap gitsin
Üzülmek yok yavrum sende üzülme, önündeki maçlara bakacaksın. En kısa zamanda sağlıkla pozitif testler görelim Allahım amin .Bence yap gitsin en azından erkenden toparlarsın bekleyip regl gelmeyince daha çok üzülüyorsun…
Bizim eşimle ikinci evliliklerimiz. Onun bir kızı, benim bir oğlum var ilk evliliklerden. İkisi de 8 yaşındaO aklı başında olmayanlardanım bende
Ayy ilkmi senin. Ben 11 yıldır evliyim. Belki yüzlerce test yaptımseviyorum o heyecanlı bekleyişi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?