• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napıyorsunuz, ne durumdasınız? ❤️ Ocaktan Ağustosa kadar geldim, bugün reglimin son günü, çalışmalara başlıcaz inşallah bu ayy olur. Sizlerde durum ne?

@Adelnaz @Esrakcshn @Gazel2110 @HTCNM @Selizay @Yusra30 C charlottes @Yoncamirr M mavili_yeshll
Ben de mayıstan ağustosa geldim canım 😁
Daha da giderim gibi geliyor. Bakalım ya insallah çok sürmez. Hepinizi takip ediyorum ben de. En kısa zamanda güzel haberlerinizi duymak dileğiyle. Konuya gelen anneler konusuna gidiyor, biz kaldık burda 😀

Bizim eşimle ikinci evliliklerimiz. Onun bir kızı, benim bir oğlum var ilk evliliklerden. İkisi de 8 yaşında ☺️ çok istiyoruz bi bebeğimiz olmasını. Çocuklar da çok istiyor, hepimizin ortak noktası olacak Allah verirse 🙏
Maşallah çok güzel, dilerim ortak noktanız sizi bekletmeden gelir. Mutluluklar diliyorum 🥰

Yaaaa bende çok hafiften acaba mı dedim ama inşallah öyledir, cumartesi gününü beklicem bakalım tekrarlıyım teşekkür ederim kızlar inşallah öyledir 🤲🏼
Cuma günü tekrarla testi. Ben kolay kolay görmem o çizgiyi. Ve kuruma çizgisimi değilmi anlarım hemen. Seninki tutunmaya çalışıyor kendine dikkat et.

Cuma günü tekrarla testi. Ben kolay kolay görmem o çizgiyi. Ve kuruma çizgisimi değilmi anlarım hemen. Seninki tutunmaya çalışıyor kendine dikkat et.
Yaaa hadi inşallahh haber vericem mutlaka cuma tekrarlıyım o zaman Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz dualarımıza kavuşalım 🥰♥️

İnsallah gönlünce olsun hepimizin gönlünce olsun 🤲🏻 Bu ayda duzenli ve kararli biseler olmadi 4aydir istiyoruz ama 2gunde bir diye bi düzen olmadi hic🤷🏼‍♀️🙄 Yinede nasip bakalim
Bendede olmadı. Hatta 14.gün ile 21.gün arası boş Ama adet ertesi 21. Gün dolu. O ara nasipse olmuştur.

Back