• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr adete 6 ğün var..dün akşak test yapmıştım hafif pembelik ğörmüştüm dedim yine yok attım çekmeceye. sabah kalktım ve baktım ki böyle...
Kuruma da olabilirrr olmayadabilirr yani benim kurumalar böyle değildi en azından. Bence testi tekrarla 1-2 güne hemen umutsuzluğa düşürme kendini 😊

Evet canm kendi düzenimiz burda kurulu da esim tek bırakamıyor aklim sende kalacak diye
3 senedir suriyedeydi smdi ırakta 2 ay orda snrasinda 2-3ayi kalacak gelecek inşallah yada götürebilecek yer olursa beni götürüp devam edecek
Allah yardımcınız olsun canım 🤲❤️ inşallah tez zamanda eşine kavuşursun, görevi biter gelir

Merhaba kizlar, ben 9 aydir gebelik icin ugrasiyorum. Bu ay ovulasyon testlerini denedim bir program var ona yukleyerek artis takibi yaptim ama hangi gun yumurta catlamis anlayamiyorum 2-3 kere koyulasma siliklesme var. Boyle olunca ne zaman gebelik testi yapmam gerektigini de kestiremiyorum. Bana bi yardimci olur musunuz?? Programin pik dedigi tarih bana cok koyu gelmiyor 😊😊

Eklentiler

• 20210804_180822.jpg
    20210804_180822.jpg
    93,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 20210804_180832.jpg
    20210804_180832.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 53
Merhaba kizlar, ben 9 aydir gebelik icin ugrasiyorum. Bu ay ovulasyon testlerini denedim bir program var ona yukleyerek artis takibi yaptim ama hangi gun yumurta catlamis anlayamiyorum 2-3 kere koyulasma siliklesme var. Boyle olunca ne zaman gebelik testi yapmam gerektigini de kestiremiyorum. Bana bi yardimci olur musunuz?? Programin pik dedigi tarih bana cok koyu gelmiyor 😊😊
Dünki pik yapmış bugün ki çatlama olmuş.

Diger fotoyu eklememisim 🙄😊

Eklentiler

• 20210804_184010.jpg
    20210804_184010.jpg
    83,9 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar aşırı su içen bir insanım dayanamayıp tekrar test yaptım akşam akşam idrarım da çok beyazdı. 10. Dakka resmini atıyorum.acaba var mı?adete 6 ğün var..

Eklentiler

• IMG_20210804_181311.jpg
    IMG_20210804_181311.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20210804_180848.jpg
    IMG_20210804_180848.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar üst üste 3 günün ovülasyon testleri. Yumurtlama olmuş mu çatlayamamış mı ne var burda anlayamadım. Pko yok bu arada

Eklentiler

• B1728039-CC06-4349-BED1-184B1A8C6B96.jpeg
    B1728039-CC06-4349-BED1-184B1A8C6B96.jpeg
    75,8 KB · Görüntüleme: 107
Kizlar ya benm de günüm 3 ağustosta geçti yani. Beyaz akıntım dışında bı belirtim yok duzenli olurum normalde ay insallah yoktur çünkü 8 ayına gircek küçük bebegim var ve doğuştan da bı rahatsızlıgi var üstelik benm de uzun süre hamile kalmamam gerekiyor plesanta yapışması olmuştu oncekinde ve sezeryan 😟 test yapmaya korkuyorum kızımda bı çok belirtim vardı günüm geçmeden inşallah yoktur ne diyelim

Kizlar ya benm de günüm 3 ağustosta geçti yani. Beyaz akıntım dışında bı belirtim yok duzenli olurum normalde ay insallah yoktur çünkü 8 ayına gircek küçük bebegim var ve doğuştan da bı rahatsızlıgi var üstelik benm de uzun süre hamile kalmamam gerekiyor plesanta yapışması olmuştu oncekinde ve sezeryan 😟 test yapmaya korkuyorum kızımda bı çok belirtim vardı günüm geçmeden inşallah yoktur ne diyelim
Allah gönlüne göre versin canm

Test yapsanız bizden daha hızlı cevap verir =) istemiyorsanız daha geç değil adet söktürücü masaj veya ilaç ile de hemen atardınız... Eğer gebelik düşünmüyorsanız geç kalmadan test yapın...

Test yapsanız bizden daha hızlı cevap verir =) istemiyorsanız daha geç değil adet söktürücü masaj veya ilaç ile de hemen atardınız... Eğer gebelik düşünmüyorsanız geç kalmadan test yapın...
Nasıl yani eğer gebelik varsa soktorucu ile falan sonlanabiliyor mu yarn yapcam bakalm rabbim olmayanlara versin uzun süre bende hamile kalamadm şimdi kalmaya korkuyorum şaka gibi

Nasıl yani eğer gebelik varsa soktorucu ile falan sonlanabiliyor mu yarn yapcam bakalm rabbim olmayanlara versin uzun süre bende hamile kalamadm şimdi kalmaya korkuyorum şaka gibi
Aynen ama doktor kontrolünde yapmalısın ki sonlandığından emin olabilin. Kendiniz yaparsanız sonlandığınızdan emin olamadığınız gibi devam ederse engelli olabilir.

Back