Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de mayıstan ağustosa geldim canım
Daha da giderim gibi geliyor. Bakalım ya insallah çok sürmez. Hepinizi takip ediyorum ben de. En kısa zamanda güzel haberlerinizi duymak dileğiyle. Konuya gelen anneler konusuna gidiyor, biz kaldık burda

Maşallah çok güzel, dilerim ortak noktanız sizi bekletmeden gelir. Mutluluklar diliyorum

Yaaaa bende çok hafiften acaba mı dedim ama inşallah öyledir, cumartesi gününü beklicem bakalım tekrarlıyım teşekkür ederim kızlar inşallah öyledir
Cuma günü tekrarla testi. Ben kolay kolay görmem o çizgiyi. Ve kuruma çizgisimi değilmi anlarım hemen. Seninki tutunmaya çalışıyor kendine dikkat et.

Cuma günü tekrarla testi. Ben kolay kolay görmem o çizgiyi. Ve kuruma çizgisimi değilmi anlarım hemen. Seninki tutunmaya çalışıyor kendine dikkat et.
Yaaa hadi inşallahh haber vericem mutlaka cuma tekrarlıyım o zaman Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz dualarımıza kavuşalım

İnsallah gönlünce olsun hepimizin gönlünce olsun Bu ayda duzenli ve kararli biseler olmadi 4aydir istiyoruz ama 2gunde bir diye bi düzen olmadi hic Yinede nasip bakalim
Bendede olmadı. Hatta 14.gün ile 21.gün arası boş Ama adet ertesi 21. Gün dolu. O ara nasipse olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…