- 24 Nisan 2021
- 2.225
- 2.276
- 83
- 38
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.901
Ben de mayıstan ağustosa geldim canımKızlar napıyorsunuz, ne durumdasınız?Ocaktan Ağustosa kadar geldim, bugün reglimin son günü, çalışmalara başlıcaz inşallah bu ayy olur. Sizlerde durum ne?
@Adelnaz @Esrakcshn @Gazel2110 @HTCNM @Selizay @Yusra30 C charlottes @Yoncamirr M mavili_yeshll
Maşallah çok güzel, dilerim ortak noktanız sizi bekletmeden gelir. Mutluluklar diliyorumBizim eşimle ikinci evliliklerimiz. Onun bir kızı, benim bir oğlum var ilk evliliklerden. İkisi de 8 yaşındaçok istiyoruz bi bebeğimiz olmasını. Çocuklar da çok istiyor, hepimizin ortak noktası olacak Allah verirse
O zaman sabah ilk idrarla yaşasın test yapmakAklı başında arkadaşlar bekle diyecektir, normal olan o tabii ama ben olsam asla durmaz yapardım1 yıldır akıllanmadım, çok sabırsızım. Bence yap gitsin
Aminn hepimiz mutlu olalımMaşallah çok güzel, dilerim ortak noktanız sizi bekletmeden gelir. Mutluluklar diliyorum
Yap yap, ben de heyecanlandımO zaman sabah ilk idrarla yaşasın test yapmaksenin bat ne zaman?
Ellerinden öperler , olursa 4.olacak inşallahAminn hepimiz mutlu olalımsizin ilk bebek mi peki?
Hadi bismillah, güzel güzel olsun yumoşların.Yap yap, ben de heyecanlandım20 ağustos benimki. Yarın yumurta kontrolüm var, ben de onun heyecanını yaşıyorum şimdi
Ben silik çizgi görüyorum.
Yaaaa bende çok hafiften acaba mı dedim ama inşallah öyledir, cumartesi gününü beklicem bakalım tekrarlıyım teşekkür ederim kızlar inşallah öyledirBende çizgi görüyorum hem de çok net
Bat 8 ağustos benimde son 3günKızlar iyi geceler. Yarın 5 ağustos bata son 3 gün test yapsammı, dayanamıyorum, içimden bir ses yap gitsin ne kaybedersin diyorr diğer ses bekle...
Cuma günü tekrarla testi. Ben kolay kolay görmem o çizgiyi. Ve kuruma çizgisimi değilmi anlarım hemen. Seninki tutunmaya çalışıyor kendine dikkat et.Yaaaa bende çok hafiften acaba mı dedim ama inşallah öyledir, cumartesi gününü beklicem bakalım tekrarlıyım teşekkür ederim kızlar inşallah öyledir
Yaaa hadi inşallahh haber vericem mutlaka cuma tekrarlıyım o zaman Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz dualarımıza kavuşalımCuma günü tekrarla testi. Ben kolay kolay görmem o çizgiyi. Ve kuruma çizgisimi değilmi anlarım hemen. Seninki tutunmaya çalışıyor kendine dikkat et.
Ay ben almışken fazla aldım. Dayanamama konusunda aynıyız desene.Bat 8 ağustos benimde son 3günGecikmeyi bekliyeceğim sirf bu yüzden test bile almadim çünkü biliyorum dayanamaz yaparım
Amin amin hayrılısıyla sağlıkla huzurla bereketle gelsinler.Yaaa hadi inşallahh haber vericem mutlaka cuma tekrarlıyım o zaman Allahım burda bekleyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz dualarımıza kavuşalım
Evet elimde test olsa dayanamam yaparim diye almiyorum sirfAy ben almışken fazla aldım. Dayanamama konusunda aynıyız desene.
10 test 30 liraydı nette . Dedim alma bu kadar çok lazım olmayacak inşallah.Evet elimde test olsa dayanamam yaparim diye almiyorum sirfEczane çok yakin artik ya bata 1gün kala yada gecince alicam bakalim
İlkmi senin. Ay ilklerde ayrı bir heyecan oluyor inşallah bu ay sağlıkla tutunur minnoşun.Evet elimde test olsa dayanamam yaparim diye almiyorum sirfEczane çok yakin artik ya bata 1gün kala yada gecince alicam bakalim
İnsallah gönlünce olsun hepimizin gönlünce olsun10 test 30 liraydı nette . Dedim alma bu kadar çok lazım olmayacak inşallah.
Yok. 2. nasipse tabiİlkmi senin. Ay ilklerde ayrı bir heyecan oluyor inşallah bu ay sağlıkla tutunur minnoşun.
Silik çizgiyi nasıl görüyorsunuz ben anlamıyorum benim gözlerimde mi sorun var ki ben hiç göremiyorumBende çizgi görüyorum hem de çok net
Bendede olmadı. Hatta 14.gün ile 21.gün arası boş Ama adet ertesi 21. Gün dolu. O ara nasipse olmuştur.İnsallah gönlünce olsun hepimizin gönlünce olsunBu ayda duzenli ve kararli biseler olmadi 4aydir istiyoruz ama 2gunde bir diye bi düzen olmadi hic Yinede nasip bakalim
Maşallah, Allah esirgesinEllerinden öperler , olursa 4.olacak inşallah
Hadi bismillah, güzel güzel olsun yumoşların.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?