- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.921
Nasip denen şey 2 günde bire bakmıyor. Bi bakıyorsun pozitif. Maşallah oğluna kardeş gelir umarım en kısa zamanda. Benimkiler Maşallah büyüdüler. Yaş geçmeden bir tane daha istiyorum bakalım. Rabbimin rahmetini bekliyorum.İnsallah gönlünce olsun hepimizin gönlünce olsunBu ayda duzenli ve kararli biseler olmadi 4aydir istiyoruz ama 2gunde bir diye bi düzen olmadi hic Yinede nasip bakalim
Bende nasip diyorum artik. Doktora gittim calismalara baslamadan hersey yolunda 6ay dene olmazsa gel dediBendede olmadı. Hatta 14.gün ile 21.gün arası boş Ama adet ertesi 21. Gün dolu. O ara nasipse olmuştur.
Amin amin hepsini esirgesin. Haber bekliyorum yarına sağlıklaMaşallah, Allah esirgesinhepimize sağlıkla, hayrıyla nasip etsin.. Sağolasın canım inşallah
Allah bagislasin evlatlarina saglikla hayirla büyüsünler. Rabbim isteyen herkese nasip etsinNasip denen şey 2 günde bire bakmıyor. Bi bakıyorsun pozitif. Maşallah oğluna kardeş gelir umarım en kısa zamanda. Benimkiler Maşallah büyüdüler. Yaş geçmeden bir tane daha istiyorum bakalım. Rabbimin rahmetini bekliyorum.
Bunu bütün kadınlar söylüyor ama gerçek. Tad Almaya bakınca oluyor. Görev değil hayatın bir parçası. Bende heyecan arıyorum çok güzel bekleyişler. Üzülmek yok. Tad almak yaşamak var inşallah.Bende nasip diyorum artik. Doktora gittim calismalara baslamadan hersey yolunda 6ay dene olmazsa gel dediInsallah gerek kalmadan nasip olur hepimize
Asıl ben haber bekliyorumAmin amin hepsini esirgesin. Haber bekliyorum yarına sağlıkla
Aminn canım hepimizin evlatları.Allah bagislasin evlatlarina saglikla hayirla büyüsünler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah olur. Zaten varya 2ay kafaya taktim testler erkenden yaptim sora saldim gitti gecikmeden test yapmiyorum hayirlisi olsunBunu bütün kadınlar söylüyor ama gerçek. Tad Almaya bakınca oluyor. Görev değil hayatın bir parçası. Bende heyecan arıyorum çok güzel bekleyişler. Üzülmek yok. Yad almak yaşamak var inşallah.
Ayy hadi inşallah. Eskiden olsa yani ilkimde test yapacağım diye uyuyamazdım. Şimdi bebeler uyudu bende vurup kafayı yatacağım. Sabaha yazarım inşallah.Asıl ben haber bekliyorumseninki daha heyecanlı inşallah sabaha güzel haberinle başlarız
Benim ilk ay. Sal gitsin valla. Bi bakmışsın geldi hoppppAmin inşallah olur. Zaten varya 2ay kafaya taktim testler erkenden yaptim sora saldim gitti gecikmeden test yapmiyorum hayirlisi olsun
Saldım gittiBenim ilk ay. Sal gitsin valla. Bi bakmışsın geldi hopppp
Bu test negatif değil ki=)Kızlar bugün çatlama iğnemin 12. Günü test yaptım erken gebelik testi negatifpozitife dönme ihtimali olur mu sizce
ah inşallah öyledir ben fotoğrafta bi tık görebildim ama gerçektekin de göremiyorum vallaBu test negatif değil ki=)
Silik bi çizgi görünüyor net
Ama iğne etkisi olmadığına tamamen emin olmak için doktorum bana iğne üzerinden 14. Gün geçsin öyle yap demişti testi, diğer türlü yalancı pozitiflik oluyor
Umarım senin çizgin iğne etkisinden değildir ve dün geçtikçe koyulasır
Ben adet olmadım daha ama geçtiğimiz aylarda da gecikme yaşadığım için bu ay da öyle olabilceğini düşünüyorum çünkü dün idrar testi yaptım negatif sonuç ama hala adet de olmadım çok stresliyimm çok@m_i_h_r_e @HoneyBear @nilsu-g @neys @meff92 @gamzeolk @hayattanumutlu I iremgns @yildizyildizyildizyildizz @Hali kızlar batlar geçmiş bugün olanları da ekledim durumlar nedir acaba regl olanları kaçırmış olablrm kusura bakmayın
Kuzum ben memleketteyim bu ay eşimle 6 gün ayrı kalıcaz oda yumurtlamaya denk geldiKızlar napıyorsunuz, ne durumdasınız?Ocaktan Ağustosa kadar geldim, bugün reglimin son günü, çalışmalara başlıcaz inşallah bu ayy olur. Sizlerde durum ne?
Margee @Esrakcshn Gazel2110 @HTCNM @Selizay @Yusra30 @charlottes @Yoncamirr M mavili_yeshll
Kiz sen ne ara regl oldun da bitti. Zaman su gibi gecio bu kacinci regllerimizKızlar napıyorsunuz, ne durumdasınız?Ocaktan Ağustosa kadar geldim, bugün reglimin son günü, çalışmalara başlıcaz inşallah bu ayy olur. Sizlerde durum ne?
Margee @Esrakcshn Gazel2110 @HTCNM @Selizay @Yusra30 @charlottes @Yoncamirr M mavili_yeshll
Hadii inşallah kuzumBiz de çalışmalar bittiayın 15 ini beklyrm bakalım artık kısmet inşallah olur bu ay kuzum
Bizde gideriz inşallah en kısa süredeBen de mayıstan ağustosa geldim canım
Daha da giderim gibi geliyor. Bakalım ya insallah çok sürmez. Hepinizi takip ediyorum ben de. En kısa zamanda güzel haberlerinizi duymak dileğiyle. Konuya gelen anneler konusuna gidiyor, biz kaldık burda
Ya valla zaman su misali ya, insan nasıl geçtiğini bile anlamıyor. Ben diyete başladım, spor ve yürüyüş de yapıyorum. Ovulasyon testimi de sipariş verdim, bugün de reglimin son günüydü. Yarından itibaren testlere başlarım artık. Geçen ay 13.gün yumurtlama gördüm, en erken gördüğüm yumurtlamaydı. İnşallah bu ayda öyle olur.Kiz sen ne ara regl oldun da bitti. Zaman su gibi gecio bu kacinci regllerimizben catlamadan sonra 2. Gundeym bisi yok bekliyorm tabiki umutsuz iyice surec insani umutsuzlastiriyor. İnsallh yeni ayda bebise kavusursun. Ovulasyonu iyi takip et bu ay erken oldu benim 4 gun catlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?