Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah gönlünce olsun hepimizin gönlünce olsun Bu ayda duzenli ve kararli biseler olmadi 4aydir istiyoruz ama 2gunde bir diye bi düzen olmadi hic Yinede nasip bakalim
Nasip denen şey 2 günde bire bakmıyor. Bi bakıyorsun pozitif. Maşallah oğluna kardeş gelir umarım en kısa zamanda. Benimkiler Maşallah büyüdüler. Yaş geçmeden bir tane daha istiyorum bakalım. Rabbimin rahmetini bekliyorum.

Allah bagislasin evlatlarina saglikla hayirla büyüsünler. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende nasip diyorum artik. Doktora gittim calismalara baslamadan hersey yolunda 6ay dene olmazsa gel dedi Insallah gerek kalmadan nasip olur hepimize
Bunu bütün kadınlar söylüyor ama gerçek. Tad Almaya bakınca oluyor. Görev değil hayatın bir parçası. Bende heyecan arıyorum çok güzel bekleyişler. Üzülmek yok. Tad almak yaşamak var inşallah.

Amin inşallah olur. Zaten varya 2ay kafaya taktim testler erkenden yaptim sora saldim gitti gecikmeden test yapmiyorum hayirlisi olsun

Asıl ben haber bekliyorum seninki daha heyecanlı inşallah sabaha güzel haberinle başlarız
Ayy hadi inşallah. Eskiden olsa yani ilkimde test yapacağım diye uyuyamazdım. Şimdi bebeler uyudu bende vurup kafayı yatacağım. Sabaha yazarım inşallah.

Kızlar bugün çatlama iğnemin 12. Günü test yaptım erken gebelik testi negatif pozitife dönme ihtimali olur mu sizce
Bu test negatif değil ki=)
Silik bi çizgi görünüyor net
Ama iğne etkisi olmadığına tamamen emin olmak için doktorum bana iğne üzerinden 14. Gün geçsin öyle yap demişti testi, diğer türlü yalancı pozitiflik oluyor
Umarım senin çizgin iğne etkisinden değildir ve dün geçtikçe koyulasır

ah inşallah öyledir ben fotoğrafta bi tık görebildim ama gerçektekin de göremiyorum valla inşallah hepimiz müjdeli haberlere kavuşuruz

Ben adet olmadım daha ama geçtiğimiz aylarda da gecikme yaşadığım için bu ay da öyle olabilceğini düşünüyorum çünkü dün idrar testi yaptım negatif sonuç ama hala adet de olmadım çok stresliyimm çok

Kiz sen ne ara regl oldun da bitti. Zaman su gibi gecio bu kacinci regllerimiz ben catlamadan sonra 2. Gundeym bisi yok bekliyorm tabiki umutsuz iyice surec insani umutsuzlastiriyor. İnsallh yeni ayda bebise kavusursun. Ovulasyonu iyi takip et bu ay erken oldu benim 4 gun catlamam

Bizde gideriz inşallah en kısa sürede anne olmak bize de çok yakışacak eminim.

Ya valla zaman su misali ya, insan nasıl geçtiğini bile anlamıyor. Ben diyete başladım, spor ve yürüyüş de yapıyorum. Ovulasyon testimi de sipariş verdim, bugün de reglimin son günüydü. Yarından itibaren testlere başlarım artık. Geçen ay 13.gün yumurtlama gördüm, en erken gördüğüm yumurtlamaydı. İnşallah bu ayda öyle olur.
Sen kaçıncı gün yumurtlama gördün canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…