- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.861
Kuruma da olabilirrr olmayadabilirr yani benim kurumalar böyle değildi en azından. Bence testi tekrarla 1-2 güne hemen umutsuzluğa düşürme kendiniKızlarrr adete 6 ğün var..dün akşak test yapmıştım hafif pembelik ğörmüştüm dedim yine yok attım çekmeceye. sabah kalktım ve baktım ki böyle...
Allah yardımcınız olsun canımEvet canm kendi düzenimiz burda kurulu da esim tek bırakamıyor aklim sende kalacak diye
3 senedir suriyedeydi smdi ırakta 2 ay orda snrasinda 2-3ayi kalacak gelecek inşallah yada götürebilecek yer olursa beni götürüp devam edecek
Insallah canm ınsallah bu ayda bebis vardir da daha çabuk karar vermesine kolay olur ❤❤Allah yardımcınız olsun canıminşallah tez zamanda eşine kavuşursun, görevi biter gelir
Dünki pik yapmış bugün ki çatlama olmuş.Merhaba kizlar, ben 9 aydir gebelik icin ugrasiyorum. Bu ay ovulasyon testlerini denedim bir program var ona yukleyerek artis takibi yaptim ama hangi gun yumurta catlamis anlayamiyorum 2-3 kere koyulasma siliklesme var. Boyle olunca ne zaman gebelik testi yapmam gerektigini de kestiremiyorum. Bana bi yardimci olur musunuz?? Programin pik dedigi tarih bana cok koyu gelmiyor
Diger fotoyu eklememisimMerhaba kizlar, ben 9 aydir gebelik icin ugrasiyorum. Bu ay ovulasyon testlerini denedim bir program var ona yukleyerek artis takibi yaptim ama hangi gun yumurta catlamis anlayamiyorum 2-3 kere koyulasma siliklesme var. Boyle olunca ne zaman gebelik testi yapmam gerektigini de kestiremiyorum. Bana bi yardimci olur musunuz?? Programin pik dedigi tarih bana cok koyu gelmiyor
Tesekkur ederim program baska baska tarihler cikariyor kafam iyice karistiDünki pik yapmış bugün ki çatlama olmuş.
23 temmuz da pik yapmış. sonraki gün çatlamış. Ama pko olabilir mi? Ya da gebelik hep sonrasında yükselme alçalma olmuş. Test yaptınız mı?Diger fotoyu eklememisim
Allah gönlüne göre versin canmKizlar ya benm de günüm 3 ağustosta geçti yani. Beyaz akıntım dışında bı belirtim yok duzenli olurum normalde ay insallah yoktur çünkü 8 ayına gircek küçük bebegim var ve doğuştan da bı rahatsızlıgi var üstelik benm de uzun süre hamile kalmamam gerekiyor plesanta yapışması olmuştu oncekinde ve sezeryantest yapmaya korkuyorum kızımda bı çok belirtim vardı günüm geçmeden inşallah yoktur ne diyelim
Test yapsanız bizden daha hızlı cevap verir =) istemiyorsanız daha geç değil adet söktürücü masaj veya ilaç ile de hemen atardınız... Eğer gebelik düşünmüyorsanız geç kalmadan test yapın...Kizlar ya benm de günüm 3 ağustosta geçti yani. Beyaz akıntım dışında bı belirtim yok duzenli olurum normalde ay insallah yoktur çünkü 8 ayına gircek küçük bebegim var ve doğuştan da bı rahatsızlıgi var üstelik benm de uzun süre hamile kalmamam gerekiyor plesanta yapışması olmuştu oncekinde ve sezeryantest yapmaya korkuyorum kızımda bı çok belirtim vardı günüm geçmeden inşallah yoktur ne diyelim
Pardon 20 temmuzdaki..23 temmuz da pik yapmış. sonraki gün çatlamış. Ama pko olabilir mi? Ya da gebelik hep sonrasında yükselme alçalma olmuş. Test yaptınız mı?
Nasıl yani eğer gebelik varsa soktorucu ile falan sonlanabiliyor mu yarn yapcam bakalm rabbim olmayanlara versin uzun süre bende hamile kalamadm şimdi kalmaya korkuyorum şaka gibiTest yapsanız bizden daha hızlı cevap verir =) istemiyorsanız daha geç değil adet söktürücü masaj veya ilaç ile de hemen atardınız... Eğer gebelik düşünmüyorsanız geç kalmadan test yapın...
Amin seninde insallahAllah gönlüne göre versin canm
Aynen ama doktor kontrolünde yapmalısın ki sonlandığından emin olabilin. Kendiniz yaparsanız sonlandığınızdan emin olamadığınız gibi devam ederse engelli olabilir.Nasıl yani eğer gebelik varsa soktorucu ile falan sonlanabiliyor mu yarn yapcam bakalm rabbim olmayanlara versin uzun süre bende hamile kalamadm şimdi kalmaya korkuyorum şaka gibi
Evet pko var o yuzden mi bu kadar dalgalanma oluyor. Yani yumurtlama olmamis bile olabilir mi? Bugun erken gebelik testi yaptim negatif cikti. Bu arada cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icinPardon 20 temmuzdaki..
Anladm canm teşekkür ederim yarn bı test yapayım bakalm. Ne olcakAynen ama doktor kontrolünde yapmalısın ki sonlandığından emin olabilin. Kendiniz yaparsanız sonlandığınızdan emin olamadığınız gibi devam ederse engelli olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?