- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi mavili_yeshll
-
- #2.841
Kuruma oldu ise o test hiç bir şekilde güvenmeyin... Yarın sabah ilk idrarınız ile bir daha yaparsınız...Kızlarrr adete 6 ğün var..dün akşak test yapmıştım hafif pembelik ğörmüştüm dedim yine yok attım çekmeceye. sabah kalktım ve baktım ki böyle...
Canım ilk 10 dakika sonrasında çıkan çizgileri dikkate almamak gerekiyor. Benim de defalarca öyle oldu ama sonuç negatifKızlarrr adete 6 ğün var..dün akşak test yapmıştım hafif pembelik ğörmüştüm dedim yine yok attım çekmeceye. sabah kalktım ve baktım ki böyle...
Eylül topiğini de sen açsana kuzuKızlar çatlama gününü 1 sayarsam eğer bugün 16. Gün ve az önce regl oldum. Demekki illa 14. Günde olmuyormuş örnek olsunneyse umutlar Eylül’e
Yakınımda olsa hiç durmayacağım bide burda yapmak içime sinmiyorEvett az önce oldumsen artık test yap lütfen var mı yok mu diye diye kendini yedinn en azından 1 tane yapsan azcık merakın giderdi
Bende geleyim eylüle yoksa ama sizin hamile olduğunuzun haberlerini almak için katılırım ❤ imkan yok benm eylüle cunkuEylül topiğini de sen açsana kuzuvalla çok motiveli eğlenceli olur
Ben daha bekliyorum canm gelen giden yok yarın yada cuma anneme geçeceğim eğer o vakte hastalanmazsam yapcam testHadi yaaa üzüldüm kızlar..
inşallah kuzuummİnşallah yeni ay yeni umutlar olur canım benim. Beraber inşallah mutlu sonuçlar alıcaz
ben yazın pek evde olamıyorum bu ekleme çıkarma işleri için de pc gerekiyor. yoksaa seve seveeeEylül topiğini de sen açsana kuzuvalla çok motiveli eğlenceli olur
en azından neden böyle konuşuyosun üzülüyorum de. azcık vicdanı varsa böyle konuşmaz. sen de kendini bu kadar ezdirmemelisin kim olursa olsun.. hiç kimse senden kıymetli değillYakınımda olsa hiç durmayacağım bide burda yapmak içime sinmiyorkadın durmuş kv hamile değilmişim hissetmiyormus öleceği gün hariç herseyi bilirmiş sinir oldum burda yapasım gelmedi haklı çıkmasından korkuyorum ben demiştim diyecek kızıyla oyle konuştu telefonda
Hayrlisi olsun insallh eylul ugurlu gelirKızlar çatlama gününü 1 sayarsam eğer bugün 16. Gün ve az önce regl oldum. Demekki illa 14. Günde olmuyormuş örnek olsunneyse umutlar Eylül’e
Sen ne kadar süredir evlisin canım? Ve bebek düşündüğünüzü neden kv ile paylaştın? Ben halâ söylemiyorum 2 yıldır evliyizYakınımda olsa hiç durmayacağım bide burda yapmak içime sinmiyorkadın durmuş kv hamile değilmişim hissetmiyormus öleceği gün hariç herseyi bilirmiş sinir oldum burda yapasım gelmedi haklı çıkmasından korkuyorum ben demiştim diyecek kızıyla oyle konuştu telefonda
Sağol canım benim hepimize inşallahHayrlisi olsun insallh eylul ugurlu gelir
Duyduğumu bilmiyor kızına söylüyoren azından neden böyle konuşuyosun üzülüyorum de. azcık vicdanı varsa böyle konuşmaz. sen de kendini bu kadar ezdirmemelisin kim olursa olsun.. hiç kimse senden kıymetli değill
Kocaman yüksek camları vardı sildirecekti bnde cikmadim ne olur ne olmaz diye normalde hep ben silerim ordan anladı zaten daha hastalanmadim dedim başka birsey demedim zaten ye1 sene olacak işte ayin sonunda iste esim belli etmiş giderken dikkat edin iş falan yapmasın diye ablasına söylemiş deniz durmaz ağır falan kaldırır yaptirmasin annem birsey diyeSen ne kadar süredir evlisin canım? Ve bebek düşündüğünüzü neden kv ile paylaştın? Ben halâ söylemiyorum 2 yıldır evliyiz
Anladım canım. Kv ile yaşamak zor, Allah yardımcın olsun. Ağır işler yaptırmalarına izin verme, normal yemek günlük sil süpür falan neyse de ama cama falan girişme boşver. Hevesini de kırmış zaten ben biliyorum yok diyerek. İnşallah vardır da utanır birazKocaman yüksek camları vardı sildirecekti bnde cikmadim ne olur ne olmaz diye normalde hep ben silerim ordan anladı zaten daha hastalanmadim dedim başka birsey demedim zaten ye1 sene olacak işte ayin sonunda iste esim belli etmiş giderken dikkat edin iş falan yapmasın diye ablasına söylemiş deniz durmaz ağır falan kaldırır yaptirmasin annem birsey diye
Eşin Irak veya Suriye'de mi? İnşallah biran önce kendi düzeninizi kurarsınızDuyduğumu bilmiyor kızına söylüyorbu izinde buraya hiç gelmedik kendimiz zamn geçirdik ya ondan derdi
Yarin anneme gidince 1 ay kalırım zaten snrasinda 3 ay kalacak esimin gelmesine
Insallah canm bekliyorum daha iste kötü düşünmek istemiyorum korkuyorum da galiba test yapmayaAnladım canım. Kv ile yaşamak zor, Allah yardımcın olsun. Ağır işler yaptırmalarına izin verme, normal yemek günlük sil süpür falan neyse de ama cama falan girişme boşver. Hevesini de kırmış zaten ben biliyorum yok diyerek. İnşallah vardır da utanır biraz
Evet canm kendi düzenimiz burda kurulu da esim tek bırakamıyor aklim sende kalacak diyeEşin Irak veya Suriye'de mi? İnşallah biran önce kendi düzeninizi kurarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?