Gebeliğe Hazırlık Ağustos 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlarrr adete 6 ğün var..dün akşak test yapmıştım hafif pembelik ğörmüştüm dedim yine yok attım çekmeceye. sabah kalktım ve baktım ki böyle...
Canım ilk 10 dakika sonrasında çıkan çizgileri dikkate almamak gerekiyor. Benim de defalarca öyle oldu ama sonuç negatif

Evett az önce oldum sen artık test yap lütfen var mı yok mu diye diye kendini yedinn en azından 1 tane yapsan azcık merakın giderdi
Yakınımda olsa hiç durmayacağım bide burda yapmak içime sinmiyor kadın durmuş kv hamile değilmişim hissetmiyormus öleceği gün hariç herseyi bilirmiş sinir oldum burda yapasım gelmedi haklı çıkmasından korkuyorum ben demiştim diyecek kızıyla oyle konuştu telefonda

en azından neden böyle konuşuyosun üzülüyorum de. azcık vicdanı varsa böyle konuşmaz. sen de kendini bu kadar ezdirmemelisin kim olursa olsun.. hiç kimse senden kıymetli değill

Sen ne kadar süredir evlisin canım? Ve bebek düşündüğünüzü neden kv ile paylaştın? Ben halâ söylemiyorum 2 yıldır evliyiz

en azından neden böyle konuşuyosun üzülüyorum de. azcık vicdanı varsa böyle konuşmaz. sen de kendini bu kadar ezdirmemelisin kim olursa olsun.. hiç kimse senden kıymetli değill
Duyduğumu bilmiyor kızına söylüyor bu izinde buraya hiç gelmedik kendimiz zamn geçirdik ya ondan derdi
Yarin anneme gidince 1 ay kalırım zaten snrasinda 3 ay kalacak esimin gelmesine

Sen ne kadar süredir evlisin canım? Ve bebek düşündüğünüzü neden kv ile paylaştın? Ben halâ söylemiyorum 2 yıldır evliyiz
Kocaman yüksek camları vardı sildirecekti bnde cikmadim ne olur ne olmaz diye normalde hep ben silerim ordan anladı zaten daha hastalanmadim dedim başka birsey demedim zaten ye1 sene olacak işte ayin sonunda iste esim belli etmiş giderken dikkat edin iş falan yapmasın diye ablasına söylemiş deniz durmaz ağır falan kaldırır yaptirmasin annem birsey diye

Anladım canım. Kv ile yaşamak zor, Allah yardımcın olsun. Ağır işler yaptırmalarına izin verme, normal yemek günlük sil süpür falan neyse de ama cama falan girişme boşver. Hevesini de kırmış zaten ben biliyorum yok diyerek. İnşallah vardır da utanır biraz

Duyduğumu bilmiyor kızına söylüyor bu izinde buraya hiç gelmedik kendimiz zamn geçirdik ya ondan derdi
Yarin anneme gidince 1 ay kalırım zaten snrasinda 3 ay kalacak esimin gelmesine
Eşin Irak veya Suriye'de mi? İnşallah biran önce kendi düzeninizi kurarsınız

Insallah canm bekliyorum daha iste kötü düşünmek istemiyorum korkuyorum da galiba test yapmaya

Eşin Irak veya Suriye'de mi? İnşallah biran önce kendi düzeninizi kurarsınız
Evet canm kendi düzenimiz burda kurulu da esim tek bırakamıyor aklim sende kalacak diye
3 senedir suriyedeydi smdi ırakta 2 ay orda snrasinda 2-3ayi kalacak gelecek inşallah yada götürebilecek yer olursa beni götürüp devam edecek

Merhabalar Kızlar hepimiz belirti arıyoruz dyr bir dipnot eklemek istiyorum. Biz Haziran ayında çalışmalara başladık. İlk başladığımız hafta bende koku hassasiyet mide bulantısı baş dönmesi oluştu. Gebelik olarak elbetteki başta düşünmedim ama mide bulantısı çok olunca acaba mı dedim. Neyse baya araştırdım ve 6. Haftadan önce olmaz diye okuyunca konduramadım. Ama randevu da almıştım dahileyeye. Neyse regl olduğum zamana denk geldi randevu ama benim için çok zor bir ay oldu bulantıdan yemek yiyemedim baş dönmeleri araba kullanmamı zorladı. Uyku hali dikkat dağınıklığı baya gebelik gibi duran bütün belirtiler vardı. Ve sonuç b12 eksikliği çıktı. Ama iğneleri bana doktor tam ovulasyon zamanı verdi bir tercih yaptım ve kullandım. O dönem çok iyiydim. Şimdi iğneler bitince gene benzer etkiler yaşamaya başladım. Kısacası buradan belirti paylaşan ve kendinde belirti arayan çok kişi oluyor. Beklenti içinde olduğumuz için vücudumuzu çok iyi dinliyoruz. Testiniz negatifse veya şüphe duyuyorsanız b12 düzeylerinize de baktırın derim. B12 sonuçta sinir gelişimi için önemli… B12 toparlamadan gebeliğiniz zaten sağlıklı ilerlemeyecektir. Belirtmek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…