- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.248
Gözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insllh☺☺Günaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
MaşllahGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
ay ne güzel maşallah sağlıkla kucağına al inş cnm bizede dualarını eksik etmeGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Ayyy maşallah sübhanallah canım çookk sevindim sağlıkla kolaylıkla gelsinler minikler inşallahGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Maaşallah darısı bizlere inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin minikleriniGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Canımmm hayırlı uğurlu olsun inşş sağlıkla kucağına Alman duasıyla bebeyimmmGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Günaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
çok şükür cnm gözünaydınBen de az önce merkezi aradım..embriyologla görüşeceğim zannederken sekreter ile konuştuk..pazartesi gelin dondurma işlemini yapalım dedi..kaç tane embriyo oluştuğu bilgisini de pazartesi alacakmışız..pazartesi gelip elimiz boş dönmeyelim dediğimizde de dondurulacak kalitede diye not düşüldüğünü söyledi..ehh bir nebze rahatladım ancak yine de pazartesiye kadar diken üstünde olacağım..
Gözün aydın canım, bak demekki kötü değil ki 5.güne kadar bekletip donduracaklar. Ama neden bilgi vermemisler anlamadım. Bir de dondurma için neden siz gidiyorsunuz onu da anlamadımBen de az önce merkezi aradım..embriyologla görüşeceğim zannederken sekreter ile konuştuk..pazartesi gelin dondurma işlemini yapalım dedi..kaç tane embriyo oluştuğu bilgisini de pazartesi alacakmışız..pazartesi gelip elimiz boş dönmeyelim dediğimizde de dondurulacak kalitede diye not düşüldüğünü söyledi..ehh bir nebze rahatladım ancak yine de pazartesiye kadar diken üstünde olacağım..
Devlette olduğu icin imza istiyor olabilirler.Gözün aydın canım, bak demekki kötü değil ki 5.güne kadar bekletip donduracaklar. Ama neden bilgi vermemisler anlamadım. Bir de dondurma için neden siz gidiyorsunuz onu da anlamadım
canım çok sevindim gözün aydın.Canım sen bünyamin hocanın sekreterine telefon açtınmı arıyorum arıyorum açmıyor pazartesi orda olacakmı acabaGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmişiçinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
aa canım ne güzel haber donma için çağırmazlar ama transfer mi olcaksınKızlar bugün aradılar yine uç embriyom da devam ediyormuş ama yarin gelin transfer için demediler,yarin çağırsalar 3. Gün embriyosu olacak ama 5. Günü mü bekliyorlar acaba?İkinci denemem de 4. Gün çağırmışlardı hiç istemiyorum 4. Gün embriyosunu...Yarin sabah da cagirabilirler mi yoksa bir gün önceden mi haber vermeleri gerekiyor? Karışık yazmış olabilirim
Biz bu tedavimizi devlet hastanesinde yaptık..o yüzden işleyiş özeldeki gibi olmuyor..ohss riskinden dolayı transferim erteleneceği söylenmişti zaten...dün yumurta toplandı..embriyo oluşacağı bile garanti değildi..bugün verilen bilgiye göre dondurulacak kalitede embriyomuz oluşmuş..ancak dondurma işlemi için evrak doldurup, imza atmamız gerekiyormuş..ekstradan ücret isteyecekler mi onu da bilmiyorum..ancak en azından dondurulacak embriyomuzun olması benim uça uça o hastaneye gitmem için yeterli bir sebepGözün aydın canım, bak demekki kötü değil ki 5.güne kadar bekletip donduracaklar. Ama neden bilgi vermemisler anlamadım. Bir de dondurma için neden siz gidiyorsunuz onu da anlamadım
Canım lütfen üzme kendini,ben de çok negatif sonuç aldım, gerçekten zor oluyor,hayırlısı Allahtan,rabbim ol derse oluyor elimizden birşey gelmez,belki senin değerin yükselir Cuma gününe, belli olmaz ki şimdiden ,inşallah hayırlı evlatların olur,bu topikteki herkesin duaları kabul olur inşallah..benim de tedavim iki güne başlayacak , enerjimizi yüksek tutalım arkadaşlarBana çalışmak iyi gelecektir bir an önce okulların açılmasını istiyorum başka türlü aklımdan çıkmayacak. Keşke dondurulmuş embriyomuz olsaydı bir nebze rahatlardık. Bu arada kötü psikolojimle sizin de enerjinizi düşürmüyorumdur inşallah
tabiki dondurulcak embryo çıkması çok iyi bir haber bende havalara uçmuştum inşallah sağlıkla tutunurlar benim de 10 eylül transfer sabırla beklicez bakalımBiz bu tedavimizi devlet hastanesinde yaptık..o yüzden işleyiş özeldeki gibi olmuyor..ohss riskinden dolayı transferim erteleneceği söylenmişti zaten...dün yumurta toplandı..embriyo oluşacağı bile garanti değildi..bugün verilen bilgiye göre dondurulacak kalitede embriyomuz oluşmuş..ancak dondurma işlemi için evrak doldurup, imza atmamız gerekiyormuş..ekstradan ücret isteyecekler mi onu da bilmiyorum..ancak en azından dondurulacak embriyomuzun olması benim uça uça o hastaneye gitmem için yeterli bir sebep
Teşekkür ederimCanım lütfen üzme kendini,ben de çok negatif sonuç aldım, gerçekten zor oluyor,hayırlısı Allahtan,rabbim ol derse oluyor elimizden birşey gelmez,belki senin değerin yükselir Cuma gününe, belli olmaz ki şimdiden ,inşallah hayırlı evlatların olur,bu topikteki herkesin duaları kabul olur inşallah..benim de tedavim iki güne başlayacak , enerjimizi yüksek tutalım arkadaşlar