Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toparlanıp yeniden deneyeceğiz mecburen.. sonunda olacak inşallah, umut insanın hakkı... benim duvar kağıdım,umut etmeyi bırakmamak için ...Hayır düşürmüyorsunuz ben de aynıyım daha bugün öğrendim herkes bu sefer oldu diyordu ama 4. Günden itibaren bende bir olmayavak hissi vardı.karman çorman rüyalar gördüm ve hissettim yine de bugün çok bozuldum ağlamadım ama tüm hayallerim yıkıldı. Keşke ağlayabilseydim. Ve içimden bir şeylere çok kızıyorum kime bilmiyorum ama bir şeylere işte. Kısacası koskoca bir kuyunun içinde gibiyim belki bir gün ışık görünür
İnşallah, karanlıktan aydınlığa çıkalım Allah yardımcımız olsunToparlanıp yeniden deneyeceğiz mecburen.. sonunda olacak inşallah, umut insanın hakkı... benim duvar kağıdım,umut etmeyi bırakmamak için ...
İnşallh. Toparlanıp yapacağız bir şeyler ama biraz zaman lazımBi arkadaşım hasretle bebeğini bekledi bizler gibi...sonra rabbim nasip etti..tam mutluyken doğumdan bi hafta sonra göğüs kanseri olduğunu öğrendi ahh nasıl imtihano yüzden o gözümün önünde bunları yaşayınca insan duasını da nasıl yapacağını bilemiyor sonra anlıyo ki vermiyorsa rabbim mutlaka var bir hayır rabbim sağlıkla büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin kızlar hadi toparlanın olur mu güzel günler yola çıkmış geliyorlar inşallah
Tabiki zor..Uzuldum sizler adina ne soylesek şuan icin ferahlatmaz iç.. ama cok guclsünüz maşallah dirayetli.. aģlayin rahatlayin elbette.. bazen aģlayip bazende guluyoruz.. umudunuzu kaybetmeyin zaman verin kendinize biraz daha yeterki sagligimiz yerinde olsa en buyuk nimet..Anlamanız benim için çok önemli. Dışarıdan kolay görünüyor e bi daha denersiniz. Ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilmez.
Ya buda ayri bi sinav..Bi arkadaşım hasretle bebeğini bekledi bizler gibi...sonra rabbim nasip etti..tam mutluyken doğumdan bi hafta sonra göğüs kanseri olduğunu öğrendi ahh nasıl imtihano yüzden o gözümün önünde bunları yaşayınca insan duasını da nasıl yapacağını bilemiyor sonra anlıyo ki vermiyorsa rabbim mutlaka var bir hayır rabbim sağlıkla büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin kızlar hadi toparlanın olur mu güzel günler yola çıkmış geliyorlar inşallah
Hepinize duaciyim Rabbim yureginize bedeninize guc kuvvet versin..Amin. Allah isteyen herkesin kucağını doldursun. Kimseyi eksik bırakmasın
Tabi ki hayat devam edecek ve bir gün olacak ki bu günlere güleceksin sabırlı ol lütfen!Merhaba arkadaşlar. Günlerdir burayı okuyorum bugün test günümdü ve sonuç negatif. 2. Denememdi. İçimden bir ses olmayacağını söylüyordu ama insan yine de üzülüyor. 3. Deneme için kendimi mental olarak hazırlamam lazım. Rezervim çok az 6/7 ayda 2 embriyo ancak elde etmiştik zaten. Şimdi sil baştan. Buraya biraz rahatlamak için geldim. Hala göğüslerim şiş karnım iğnelerden mosmor. Çekmecede yarım bırakılan ilaçlar. Hayat devam edecek değil mi?
Ben 2 adetle başladım cnm doktorum öyle bilgi vermişti yaniTransferi ertelenen arkadaşlar, yumurta toplattıktan yaklaşık on gün sonra olan ilk adetten sonraki adetle(2.) mi transfer işlemlerine başladınız? Ben hemen eylülde transfere başlayacağım diye düşünmüştüm d
Umarım yaşınız gençtir..ben 37 yaşındayım..dün benle birlikte yumurta toplatmaya gelenler 27-29 gibi daha genç bayanlardı..Daha ilk denemeleriymiş ve nasıl heyecanlılar..hem onlar adına sevindim hem de kendi adıma üzüldüm..niçin üzüldüm yavaş yavaş sona yaklaştığımı hissediyorum..bundan sonra bir bilemedin iki deneme daha yapabilirim..bu zaten 3.yumurta toplatmam..İnşallh. Toparlanıp yapacağız bir şeyler ama biraz zaman lazım
Allahım inşallah miniğinizi size bağışlar, o embriyoları sıkıca rahiminize tutunmasına izin verir..hayırlı ve sağlıcakla evlat sahibi olmanızı nasip eder, bizde burda bize vereceğiniz mutlu haberlerle mutlu oluruz..Kızlar bugün transferim olacak, 3.denemem dua edin lütfen bu kez kucağıma almak nasip olsun hayırlısıyla..
Dondurulmamis transfer . Çatlatma iğnesi yaptım birde bu sabah erken test yaptım onda da çıktı ama bilemedimMerhaba dondurulmuş transfermi? Çatlatma iğnesi olmadıysanız yanıltıcı değildir gebesinizdir. Fotoğraf atın isterseniz testin
çikolata kistini çeken bilir ah çok iyi anlıorum seni cnm bende şu an ikinci denemedeyim ilki tuttu 6. haftalık kaybettim kadın doğumcu ve hormon ilaçlarından nefret geldi ama herşeyin bir zamanı var die umutla beklenio noolur bırakma kendiniMesajınız ağlattı beni.. acınızı paylaşıyorum, Allah sabrımızı versin inşallah daha fazla aratmasın. 8 ayda üçüncü denemem, öncesinde de zamanımın hepsi kadın doğumcularda geçti tiksindim artık. Var olan çikolata kistim ilaçlarla iyice büyüdü. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Ayy.. masallah.. insallah kucaginizida saglikla doldururlar..Günaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmiş içinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Süper bir haber bu..çok sevindim..Allahım sağlıcakla kucağınızı aldığınız günleri de göstersin..tebrik ederimGünaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmiş içinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Ne güzel bi haber. Hayırlı uğurlu olsun herşey yolunda gitsin inşallah. Bizlerede nasip olsun.Günaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmiş içinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim