Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ozelde 12 15 bin civari oluyor..
Amin saģolun cumlemize nasip etsin insallah

Merhaba arkadaşlar. Günlerdir burayı okuyorum bugün test günümdü ve sonuç negatif. 2. Denememdi. İçimden bir ses olmayacağını söylüyordu ama insan yine de üzülüyor. 3. Deneme için kendimi mental olarak hazırlamam lazım. Rezervim çok az 6/7 ayda 2 embriyo ancak elde etmiştik zaten. Şimdi sil baştan. Buraya biraz rahatlamak için geldim. Hala göğüslerim şiş karnım iğnelerden mosmor. Çekmecede yarım bırakılan ilaçlar. Hayat devam edecek değil mi?

Aģla içini dök rahatla..ama birakma tamamen kendini elbet toparlanicaksin Allahin izniyle.. hic belli olmazki onumuzdeki zamanin neler getirecegi.. Rabbim yar ve yardimcij olsun
Çok teşekkür ederim iyice afalladım ne yapacağımı bilmiyorum. Şimdiden bir sonraki tedaviyi düşünüyorum Ankara, İstanbul yolu göründü bize..

Geçmiş olsun.. hayat devam ediyor ama tadı tuzu kalmıyor.. sizi çok iyi anlıyorum

Anlamanız benim için çok önemli. Dışarıdan kolay görünüyor e bi daha denersiniz. Ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilmez.
Mesajınız ağlattı beni.. acınızı paylaşıyorum, Allah sabrımızı versin inşallah daha fazla aratmasın. 8 ayda üçüncü denemem, öncesinde de zamanımın hepsi kadın doğumcularda geçti tiksindim artık. Var olan çikolata kistim ilaçlarla iyice büyüdü. Çok çaresiz hissediyorum kendimi.

Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş, bizim de hayattaki sabrımız bu demek ki. Gercekten uzuldum, ama vardır bir hayır demekten başka çaremiz de yok. Nasip malesef ki

Ben de öyle. Her şeye tekrar başlayacağım. Nerede bende o güç bilmiyorum. Aylarca uğraştım 2 embriyo için. Şimdi o bile yok. Kendimizi nasıl toparlayacağız ? Zamanla sakinleşiriz umarım. Ben de sizin acınıZı paylaşıyorum inşallah olur bebeğiniz

Evet bizim de derdimiz buymuş. Şu hayatta hep bir tarafımız eksik yaşamakmış. Düşündükçe daha kötü oluyorum ama bir taraftan da konuşmaya ihtiyacım var.

İnşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınızı doldursun Allahım hepimize nasip etsin inşallah bol sabır güç versin

Allah kimseye kaldıramayacağı dert vermezmiş, bizim de hayattaki sabrımız bu demek ki. Gercekten uzuldum, ama vardır bir hayır demekten başka çaremiz de yok. Nasip malesef ki
Evet, teselli olabileceğim tek şey vardır bir hayır diyorum. Ama durup durup ağlıyorum inşallah isyana girmiyordur

Ahhh canım bilmez miyim sabır acıdır ama meyvesi tatlıdır inşallah çok zor ilk denememde test günüm bayramın ilk gününe denk gelmişti eşim çalıştığı için kendim gidip öğrenmiştim ordan eve nasıl geldim o yollardan nasıl yürüdüm hiçç hatırlamıyorum öyle dalgınlıkla iyi sağ gelmişim eveama sonra aradan 3 yıl geçti yeniden bismillah dedik hayırlısı diyoruz ya hep var mutlaka bi hayır ama biz göremiyoruz belki sağlıklı olmıcaktı belki hayırsız bi evlat olcaktı dua ederken bunları hep unutuyoruz ben inanıyorum rabbim verecek ama biz bu süreci sabrederek duayla aşıcaz duam seninle hadi rahatla zamanı var mutlaka aminler boşa değil inann...

Bana çalışmak iyi gelecektir bir an önce okulların açılmasını istiyorum başka türlü aklımdan çıkmayacak. Keşke dondurulmuş embriyomuz olsaydı bir nebze rahatlardık. Bu arada kötü psikolojimle sizin de enerjinizi düşürmüyorumdur inşallah

Allah razı olsun canım benim samimiyetini hissediyorum İnan Evet, insanoğlu çok yönlü düşünemiyor illa olsun diyor ama dediğin gibi ya hayırsızsa gönlümüzdeki... birkaç güne geçer inşallah göğsümdeki ağrı, toparlanırım Allah’ın izniyle

Rabbim öyle bir düzen yaratmış ki bazen şaşırıyorum düşünüyorum geçmez dediğimiz her ne varsa geçmedi mi en acısı ölümü bile bi hafta geçince unutmak değil ama alışmaya başlamıyo muyuz en zoru ölümken bile alışıyorsa insan demekki zor değil bu yaşadıklarımıza alışmak bazen şımarıklık bu yaptığım diye düşünüyorum ne kadar şükürsüzüm diyorum herşeyi veren rabbim vermediği şeyde ne kadar nankörlük yaptığımı fark ediyorum affet rabbim diyorum biliyorum o bizim için ne yazdıysa en hayırlısı budur rabbim tevekkülümüzü artırsın inşallah hayırlı sağlıklı itaatli evlatlar nasip etsin

Hayır düşürmüyorsunuz ben de aynıyım daha bugün öğrendim herkes bu sefer oldu diyordu ama 4. Günden itibaren bende bir olmayavak hissi vardı.karman çorman rüyalar gördüm ve hissettim yine de bugün çok bozuldum ağlamadım ama tüm hayallerim yıkıldı. Keşke ağlayabilseydim. Ve içimden bir şeylere çok kızıyorum kime bilmiyorum ama bir şeylere işte. Kısacası koskoca bir kuyunun içinde gibiyim belki bir gün ışık görünür

Haklısınız. Babam öleli 10 yıl oldu. Alıştık işte her şeye alışıyor insan ama bu da zor, çabala uğraş her şeyi yap elimde koca bir hiç. İnşallah bir gün hepimizin yüzü güler bu acılar bir anıya dönüşür ne diyeyim

Amiiinn canım çok zor yaşayan bilir ancak rabbim yardımcımız olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…