Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Toparlanıp yeniden deneyeceğiz mecburen.. sonunda olacak inşallah, umut insanın hakkı... benim duvar kağıdım,umut etmeyi bırakmamak için ...

Eklentiler

• 05E4B7A8-6489-416C-856B-F12CE13C606D.png
    404,4 KB · Görüntüleme: 24
Bi arkadaşım hasretle bebeğini bekledi bizler gibi...sonra rabbim nasip etti..tam mutluyken doğumdan bi hafta sonra göğüs kanseri olduğunu öğrendi ahh nasıl imtihano yüzden o gözümün önünde bunları yaşayınca insan duasını da nasıl yapacağını bilemiyor sonra anlıyo ki vermiyorsa rabbim mutlaka var bir hayır rabbim sağlıkla büyüteceğimiz evlatlar nasip etsin kızlar hadi toparlanın olur mu güzel günler yola çıkmış geliyorlar inşallah

İnşallh. Toparlanıp yapacağız bir şeyler ama biraz zaman lazım

Anlamanız benim için çok önemli. Dışarıdan kolay görünüyor e bi daha denersiniz. Ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilmez.
Tabiki zor..Uzuldum sizler adina ne soylesek şuan icin ferahlatmaz iç.. ama cok guclsünüz maşallah dirayetli.. aģlayin rahatlayin elbette.. bazen aģlayip bazende guluyoruz.. umudunuzu kaybetmeyin zaman verin kendinize biraz daha yeterki sagligimiz yerinde olsa en buyuk nimet..

Ya buda ayri bi sinav..

Tabi ki hayat devam edecek ve bir gün olacak ki bu günlere güleceksin sabırlı ol lütfen!

İnşallh. Toparlanıp yapacağız bir şeyler ama biraz zaman lazım
Umarım yaşınız gençtir..ben 37 yaşındayım..dün benle birlikte yumurta toplatmaya gelenler 27-29 gibi daha genç bayanlardı..Daha ilk denemeleriymiş ve nasıl heyecanlılar..hem onlar adına sevindim hem de kendi adıma üzüldüm..niçin üzüldüm yavaş yavaş sona yaklaştığımı hissediyorum..bundan sonra bir bilemedin iki deneme daha yapabilirim..bu zaten 3.yumurta toplatmam..
Ben 32 yaşında evlendim..ille de çocuk sahibi olabilmek için o imzayı atmadım..çok şükür eşimi çok seviyorum..evlilik elbette ki çocukla şenlenir, gelişir, şekillenir..ancak olmuyorsa da eşimle iki kişilik yuvamızda mutlu bir şekilde yaşlanmaya bakarız..elden başka ne gelir ki, bilmiyorum..

Kızlar bugün transferim olacak, 3.denemem dua edin lütfen bu kez kucağıma almak nasip olsun hayırlısıyla..
Allahım inşallah miniğinizi size bağışlar, o embriyoları sıkıca rahiminize tutunmasına izin verir..hayırlı ve sağlıcakla evlat sahibi olmanızı nasip eder, bizde burda bize vereceğiniz mutlu haberlerle mutlu oluruz..

çikolata kistini çeken bilir ah çok iyi anlıorum seni cnm bende şu an ikinci denemedeyim ilki tuttu 6. haftalık kaybettim kadın doğumcu ve hormon ilaçlarından nefret geldi ama herşeyin bir zamanı var die umutla beklenio noolur bırakma kendini

Günaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmiş içinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Süper bir haber bu..çok sevindim..Allahım sağlıcakla kucağınızı aldığınız günleri de göstersin..tebrik ederim

Günaydın kızlar. Dr dan geliyorum keselerimizi net gördük. İkiz gebelikmiş içinde minicik miniciklerdi Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Ne güzel bi haber. Hayırlı uğurlu olsun herşey yolunda gitsin inşallah. Bizlerede nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…