Allah razı olsun inşallah sizlerede nasip etsin bu duyguyuAyy.. masallah.. insallah kucaginizida saglikla doldururlar..
Allah razı olsun Rabbim olmayanlara da nasip etsinGözünüz aydın allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insllh☺☺
Çok teşekkür ederim Allahım sizlerede nasip etsinMaşllahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah razı olsun. İnanın hep dua ediyorum. Rabbim olmayanlarada çifter çifter nasip etsinay ne güzel maşallah sağlıkla kucağına al inş cnm bizede dualarını eksik etme
Çok teşekkür ederim O kadar güzel duygu ki Rabbim inşallah olmayanlara da nasip etsin.Ayyy maşallah sübhanallah canım çookk sevindim sağlıkla kolaylıkla gelsinler minikler inşallah☺
Allah razı olsun darısı sizlere tüm isteyenlere olsun.emekleriniz yerde kalmasın inşallahMaaşallah darısı bizlere inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin miniklerini
Çook teşekkür ederim canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahCanımmm hayırlı uğurlu olsun inşş sağlıkla kucağına Alman duasıyla bebeyimmm
Allah razı olsun. Estağfurullah sorabilirsiniz. 28 yaşındayım. Eşimin morfoloji sıfır hareket sıfırdı.sperm sayısı çok düşüktü. 10 yumurtadan 6 sı olgundu 4 ü döllendi. 2 si transfer edildi.bu arada ilk denemeydi.inşallah sonu güzel olur. Rabbim isteyenlere nasip etsinÇok sevindim Hayırlı olsunkaç yaşındasınız ve kaç yumurtanız oluştu kaçı transfer edildi ? Bir probleminiz varmıydı ? İlk denemenizmydi ? Biraz fazla soru sordum kusuruma bakmayın
Allah razı Olsun inşallah darısı isteyenlere ve sana olsun. Eylül 1 de gelecek demişlerdi canım. Ben sana hemşirenin no sunu veriyim ordan ulaşırsın. Ama şuan evde değilim eve gidince vereyim.canım çok sevindim gözün aydın.Canım sen bünyamin hocanın sekreterine telefon açtınmı arıyorum arıyorum açmıyor pazartesi orda olacakmı acaba
Allah razı olsun. Estağfurullah sorabilirsiniz. 28 yaşındayım. Eşimin morfoloji sıfır hareket sıfırdı.sperm sayısı çok düşüktü. 10 yumurtadan 6 sı olgundu 4 ü döllendi. 2 si transfer edildi.bu arada ilk denemeydi.inşallah sonu güzel olur. Rabbim isteyenlere nasip etsin
Tamam cnm cok saol. amin cnm insallah dualarin kabul olur hamilelerin duasikabul olurmus insallah birdahaki ay bu zaman bende hamile olurum hayirlisiylaAllah razı Olsun inşallah darısı isteyenlere ve sana olsun. Eylül 1 de gelecek demişlerdi canım. Ben sana hemşirenin no sunu veriyim ordan ulaşırsın. Ama şuan evde değilim eve gidince vereyim.
Canim ben santral birini bagladi oda pazartesi gelip gelmeyecegi belli degil dediAllah razı Olsun inşallah darısı isteyenlere ve sana olsun. Eylül 1 de gelecek demişlerdi canım. Ben sana hemşirenin no sunu veriyim ordan ulaşırsın. Ama şuan evde değilim eve gidince vereyim.
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..inşallah sizin transferiniz de güzel geçer, embriyonuz size sıkıca tutunur ve güzel haberlerinizi alırıztabiki dondurulcak embryo çıkması çok iyi bir haber bende havalara uçmuştum inşallah sağlıkla tutunurlar benim de 10 eylül transfer sabırla beklicez bakalım
Haber geldimi.. embriyolarla ilgili?Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..inşallah sizin transferiniz de güzel geçer, embriyonuz size sıkıca tutunur ve güzel haberlerinizi alırız
Evet..pazartesi dondurma işlemleri için hastaneye çağırıldık..dondurulacak kalitede embriyomuz oluşmuş çok şükür..sayısı ve detayları pazartesi gittiğimizde öğreneceğiz..Haber geldimi.. embriyolarla ilgili?
cok guzel yaa hadi insallah..Evet..pazartesi dondurma işlemleri için hastaneye çağırıldık..dondurulacak kalitede embriyomuz oluşmuş çok şükür..sayısı ve detayları pazartesi gittiğimizde öğreneceğiz..
Gercekten cok şükürEvet..pazartesi dondurma işlemleri için hastaneye çağırıldık..dondurulacak kalitede embriyomuz oluşmuş çok şükür..sayısı ve detayları pazartesi gittiğimizde öğreneceğiz..