Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Çook teşekkür ederim Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah. Çok güzel bir duygu

Çook sağolun. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah dualarım sizlerle

Çok sevindim Hayırlı olsun kaç yaşındasınız ve kaç yumurtanız oluştu kaçı transfer edildi ? Bir probleminiz varmıydı ? İlk denemenizmydi ? Biraz fazla soru sordum kusuruma bakmayın
Allah razı olsun. Estağfurullah sorabilirsiniz. 28 yaşındayım. Eşimin morfoloji sıfır hareket sıfırdı.sperm sayısı çok düşüktü. 10 yumurtadan 6 sı olgundu 4 ü döllendi. 2 si transfer edildi.bu arada ilk denemeydi.inşallah sonu güzel olur. Rabbim isteyenlere nasip etsin

canım çok sevindim gözün aydın.Canım sen bünyamin hocanın sekreterine telefon açtınmı arıyorum arıyorum açmıyor pazartesi orda olacakmı acaba
Allah razı Olsun inşallah darısı isteyenlere ve sana olsun. Eylül 1 de gelecek demişlerdi canım. Ben sana hemşirenin no sunu veriyim ordan ulaşırsın. Ama şuan evde değilim eve gidince vereyim.

Çok sağolun inşallah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip eder rabbim hangi hastane hangi doktora gidiyorsunuz

Allah razı Olsun inşallah darısı isteyenlere ve sana olsun. Eylül 1 de gelecek demişlerdi canım. Ben sana hemşirenin no sunu veriyim ordan ulaşırsın. Ama şuan evde değilim eve gidince vereyim.
Tamam cnm cok saol. amin cnm insallah dualarin kabul olur hamilelerin duasikabul olurmus insallah birdahaki ay bu zaman bende hamile olurum hayirlisiyla

Canim ben santral birini bagladi oda pazartesi gelip gelmeyecegi belli degil dedi

tabiki dondurulcak embryo çıkması çok iyi bir haber bende havalara uçmuştum inşallah sağlıkla tutunurlar benim de 10 eylül transfer sabırla beklicez bakalım
Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..inşallah sizin transferiniz de güzel geçer, embriyonuz size sıkıca tutunur ve güzel haberlerinizi alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…