Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Transferi ertelenen arkadaşlar, yumurta toplattıktan yaklaşık on gün sonra olan ilk adetten sonraki adetle(2.) mi transfer işlemlerine başladınız? Ben hemen eylülde transfere başlayacağım diye düşünmüştüm de🙄
Canım doktorum bana opudan 45 gün sonra demişti tamda dediği gibi oldu opudan sonra adet oldum ondan sonra bi kez daha adetle transferim gerçekleşti yani opudan sonraki 2. Adetimle

Canım doktorum bana opudan 45 gün sonra demişti tamda dediği gibi oldu opudan sonra adet oldum ondan sonra bi kez daha adetle transferim gerçekleşti yani opudan sonraki 2. Adetimle
Evet bana söylenen de o şekilde..hoş ben şimdi heyecan içinde embriyo oluşumuna odaklandım..Transfer sonraki aşama..hele bir transfer edilecek embriyom oluşsun da elbet transfer de olurum😉

Evet bana söylenen de o şekilde..hoş ben şimdi heyecan içinde embriyo oluşumuna odaklandım..Transfer sonraki aşama..hele bir transfer edilecek embriyom oluşsun da elbet transfer de olurum😉
İnş konu sahibi olarak güzel haberler verirsiniz. Diğer denemeleriniz de neden olumsuz oldu acaba tam olarak sorun nedir?

İnş konu sahibi olarak güzel haberler verirsiniz. Diğer denemeleriniz de neden olumsuz oldu acaba tam olarak sorun nedir?
Bizdeki temel sorun eşimin sperm değerleri..sayı az, ileri hareketli sperm yok, morfoloji sıfır..o yüzden yarın embriyologdan gelecek haberi düşünmekten bu gece nasıl uyuyacağımı bilemiyorum..burdan güzel haberler vermeyi o kadar çok isterim ki..sizlerden gelen her olumlu gelişme beni de o kadar mutlu ediyor ki..inşallah bu uğurda emek harcayan bizleri Allahım eli boş döndürmez🙏

Arkadaşlar çok soru soruyorum ama bugün 6. Günüm crinone jeli çıkardığımda kahverengi kan gibi bişey vardı ucunda bu sefer jel değildi galiba 😢 böyle bişeh yaşayıp da pozitif sonuç alan var mı
ilk denemede bende de olmuştu doktor şakır şakır kanama olmadıktan sonra korkma demişti merak etme cnm

Bizdeki temel sorun eşimin sperm değerleri..sayı az, ileri hareketli sperm yok, morfoloji sıfır..o yüzden yarın embriyologdan gelecek haberi düşünmekten bu gece nasıl uyuyacağımı bilemiyorum..burdan güzel haberler vermeyi o kadar çok isterim ki..sizlerden gelen her olumlu gelişme beni de o kadar mutlu ediyor ki..inşallah bu uğurda emek harcayan bizleri Allahım eli boş döndürmez🙏
inşallah güzel hbrleri beklioruz iyi düşünelim iyi olsun🥰

İnşallah hayırlı haberlerle gelirsiniz. Rabbim emeğinizin karşılığını verir. ismende dua edeceğim size bu gece isminizi yazarsanız 🙏🙏

Bende günde 3 tane estrofem kullanıyorum 4 eylülde kontrolum var transferlwrim8z yakın olacak sanırım son adet 21 agustos sizin?
Benim 17 agustos son adetim. Eger bir aksilik olmazsa 5 eylul perşembe transferim olacak. Kesin tarih cuma günü netleşecektir.
Estrofem dışında başka ilaç kullanıyor musunuz?

Lütfen içinizi ferah tutmaya çalışın. Yarın 11de aradıklarında bizi de haberdar edin. Dualarım sizinle 🙏

Arkadaşlar hayırlı geceler benim geçen Çarşamba transfer yapildi bende bugün bir test yaptım yirmi dakika falan sonra çift çizgi olmuş ama silik biraz sizce yanıltıcı mi

Transferi ertelenen arkadaşlar, yumurta toplattıktan yaklaşık on gün sonra olan ilk adetten sonraki adetle(2.) mi transfer işlemlerine başladınız? Ben hemen eylülde transfere başlayacağım diye düşünmüştüm de🙄
Benim öyle oldu, opudan sonra 11.günde adet oldum. Direk transfer hazırlıgı başladı

Arkadaşlar hayırlı geceler benim geçen Çarşamba transfer yapildi bende bugün bir test yaptım yirmi dakika falan sonra çift çizgi olmuş ama silik biraz sizce yanıltıcı mi
Merhaba dondurulmuş transfermi? Çatlatma iğnesi olmadıysanız yanıltıcı değildir gebesinizdir. Fotoğraf atın isterseniz testin 🌸

Her aşaması ayrı bir stres gerçekten anneler cennetlik evlat için nelere katlanılıyor inş.yarın hayırlı güzel haberlerle gelin :dua: :dua: :dua:

Doktorumla görüştük 8. Gün böyle beklemiyordum dedi o şaşırdı. Artık umudum iyice tükendi
Canım 😔mesajını görünce çok şaşırdım umudumuzu kaybetmeyelim rabbim büyük elbet ummadığımız yerden çiçeklendirsin bizi inşallah bildirimler gelmedi mesajların çoğunu açamıyorum bende normal test yapıyorum iki gündür negatif hayırlısı artık cuma kan vercem bakalım bizim için ne hayırlı bilemiyoruz duadan başka elimizden gelen yok duayla umutla devam edicez inşallah💕

Canım 😔mesajını görünce çok şaşırdım umudumuzu kaybetmeyelim rabbim büyük elbet ummadığımız yerden çiçeklendirsin bizi inşallah bildirimler gelmedi mesajların çoğunu açamıyorum bende normal test yapıyorum iki gündür negatif hayırlısı artık cuma kan vercem bakalım bizim için ne hayırlı bilemiyoruz duadan başka elimizden gelen yok duayla umutla devam edicez inşallah💕
Sabahtan beri ağlıyorum İnan çok kötü oldum. Cuma günü tekrar test istedi doktor, hiç yaptırmak istemiyorum. İnşallah sizler pozitifi görürsünüz hayırlısıyla.. erken öğrendim erken üzülüyorum yine. Meğer sabır ne büyük erdemmiş...

Öncelikle tüm isteyenlere Allah hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda. Tüp bebek olacak sanırım bizimde, eşim şu an tedavi görüyor. Sene sonunda belli olacak durumumuz. Doktor büyük ihtimal tüp bebek gibi gözüküyor sizin durum dedi. Üstelik eşim dışında bende de pko var, şimdi onu çözmeye çalışıyoruz. Fiyatlar konusunda hiç bir fikrim yok. Ortalama ne kadar acaba tüp bebek tedavi masrafı.

Aynen 45 gun oluyor hemen ikinci adetle.. benim de 1 ayim kaldi kismetse

Sabahtan beri ağlıyorum İnan çok kötü oldum. Cuma günü tekrar test istedi doktor, hiç yaptırmak istemiyorum. İnşallah sizler pozitifi görürsünüz hayırlısıyla.. erken öğrendim erken üzülüyorum yine. Meğer sabır ne büyük erdemmiş...
Aģla içini dök rahatla..ama birakma tamamen kendini elbet toparlanicaksin Allahin izniyle.. hic belli olmazki onumuzdeki zamanin neler getirecegi.. Rabbim yar ve yardimcij olsun

X