selam sen her zaman gittiğin hastanade mi yaptırdın testi yoksa başka bir merkezde mi e deger ne cikmis ?ayrıca ben senin silik idrar testini görmüştüm tekrarladın mi
[/QUOTEd
Devlet hastanesinde yaptırdım. Bugün de idrar testini tekrarladım negatif çıkınca kan vermeye gittim zaten. Sonuç 1,31selam sen her zaman gittiğin hastanade mi yaptırdın testi yoksa başka bir merkezde mi e deger ne cikmis ?ayrıca ben senin silik idrar testini görmüştüm tekrarladın mi
Saol canımmm Allah razı olsun inş Rabbim kalbine göre versin inş darısı tranferine kuzumBu benim 3.yumurta toplama operasyonum..daha öncekilerden bir tık daha sancılı ve lekelenmeli geçti..Şimdi daha iyiyim..anestezili bir işlem olması büyük nimet..benim peşimden işleme alınanlar hemşireyle sohbet ede ede odaya geldiler..hemen de ayaklandılar..kişiye göre çok değişiyor..inşallah sizinki de kolaylıkla geçer, hiçbirşey anlamazsınız bile..
Ben de 25inde transfer oldum 6 eylül test günü.1 5.gün blast bir tane de 4.gün embriyosu transfer olsum bahçelievler medicalparkKurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi Tedaviye
başladı@Esnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos Hamile @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem 29 ağustosta
Transfer
Olacak@seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos @shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu - @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos @Dnzvrl 31 Çamlıca
MedicanaTedaviye başladı C chloen 30 Memorial Transfer
(dondurulmuş)
bekliyorL lidyator 31 Bursa soranus Transfer
oldu29 ağustos @Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos - @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyorB Brcumt 29 Malatya Doğu Fertil Transfer oldu M mirabebis 34 Bahçeci umut tüp bebek Transfer
bekliyor@huseyin_1509 34 Başkent hastanesi Transfer oldu 18 ağustos
HamileH M 29 İstanbul
Emsey
HospitalTransfer
bekliyor@Kraz3463 31 Şanlıurfa
Gürgan
KlinikTransfer
bekliyor@fadik1983 36 29 Ağustosta
tedaviye
başlıyor
Ben de 25inde transfer oldum 6 eylül test günü.1 5.gün blast bir tane de 4.gün embriyosu transfer olsum bahçelievler medicalpark yaşım 29Kurban bayramı zamanlarında nasipse 3. Tüp bebek denememizi yapacağız..iki yıllık bir ara verdikten sonra bu yeni süreç heyecanlandırıyor beni..
Başka kimler var ağustosta tüp bebek planlayan?
Üye Yaş Merkez İşlem Durumu Transfer sonuç günü Sonuç @kar-emel 37 Zeynep kamil hastanesi Tedaviye
başladı@Esnmstf 28 Erzurum Atatürk ünv. Transfer oldu 16 ağustos Hamile @aziz misafir 26 Kayseri Acıbadem 29 ağustosta
Transfer
Olacak@seda1500 33 İzmir Medicalpark Transfer oldu 20 ağustos @Umudum- 31 Kayseri Acıbadem Transefer oldu 15 ağustos @shemsim 26 Baku Celaletdin Transfer oldu - @Allah var gam yokkk 23 Ankara Başkent Transfer oldu 18 ağustos @Dnzvrl 31 Çamlıca
MedicanaTedaviye başladı C chloen 30 Memorial Transfer
(dondurulmuş)
bekliyorL lidyator 31 Bursa soranus Transfer
oldu29 ağustos @Seven49 28 Genart Transfer oldu 19 ağustos - @Aselhannn 26 Kayseri Acıbadem Tedaviye başladı @kelebekmkelebek 29 Eskişehir Acıbadem Transfer
(dondurulmuş)
bekliyorB Brcumt 29 Malatya Doğu Fertil Transfer oldu M mirabebis 34 Bahçeci umut tüp bebek Transfer
bekliyor@huseyin_1509 34 Başkent hastanesi Transfer oldu 18 ağustos
HamileH M 29 İstanbul
Emsey
HospitalTransfer
bekliyor@Kraz3463 31 Şanlıurfa
Gürgan
KlinikTransfer
bekliyor@fadik1983 36 29 Ağustosta
tedaviye
başlıyor
Hayırlı uğurlu olsun transferiniz..inşallah embriyonuz rahminize sıkıca tutunur ve pozitif haberlerinizi de alırızBen de 25inde transfer oldum 6 eylül test günü.1 5.gün blast bir tane de 4.gün embriyosu transfer olsum bahçelievler medicalpark yaşım 29
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınHayırlı uğurlu olsun transferiniz..inşallah embriyonuz rahminize sıkıca tutunur ve pozitif haberlerinizi de alırız
anlıyorum cnm hakkında hayırlısı olsun pes etme lütfen allah büyük inşallah güzel sonuçlar alacaksın tez zamandaDevlet hastanesinde yaptırdım. Bugün de idrar testini tekrarladım negatif çıkınca kan vermeye gittim zaten. Sonuç 1,31
Çok üzüldüm insallah en kısa zamanda olumlu sonuçlar alırsınız.Devlet hastanesinde yaptırdım. Bugün de idrar testini tekrarladım negatif çıkınca kan vermeye gittim zaten. Sonuç 1,31
Amin insallah.. hayirli olsun dilerim guzel haberleri aliriz birlikte.. en kisa zamanda..Merhaba. Bende 26 Ağustos 2019 Bursa Acıbadem'de tüp bebeğe başladım. Doktorum Şahin Zeteroğlu. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Amin inşallahAmin insallah.. hayirli olsun dilerim guzel haberleri aliriz birlikte.. en kisa zamanda..
Canım allah büyük belki sürpriz olur inş rabbim gönlüne göre versin,dualarım seninleDevlet hastanesinde yaptırdım. Bugün de idrar testini tekrarladım negatif çıkınca kan vermeye gittim zaten. Sonuç 1,31
Tortudur büyük ihtimal canınızı sıkmayın. 6 günde kanama zaten olmaz diyorlar bu ilaçlar adet olmayı engelliyormuş. İnş pozitif sonuç alırsınızArkadaşlar çok soru soruyorum ama bugün 6. Günüm crinone jeli çıkardığımda kahverengi kan gibi bişey vardı ucunda bu sefer jel değildi galibaböyle bişeh yaşayıp da pozitif sonuç alan var mı
Hiç tortu gibi değildi canım ama inşallah öyledirTortudur büyük ihtimal canınızı sıkmayın. 6 günde kanama zaten olmaz diyorlar bu ilaçlar adet olmayı engelliyormuş. İnş pozitif sonuç alırsınız
Bende günde 3 tane estrofem kullanıyorum 4 eylülde kontrolum var transferlwrim8z yakın olacak sanırım son adet 21 agustos sizin?Kızlar nasılsınız, umarım herkes de hersey yolundadır.
Ben ilaçlara devam, estrofem günde 3’e çıktı. Cuma günü kontrolum var.