Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Ayyy ağzın bal yesin yarım saat sonra çıkması peki ?
Ben çok okudum canım buralarda böyle bi süre sonra çıktı diye yazmışlardı oda bence yeni yeni idrara geçtiği için geç çıkıyo rabbim ikisini de kıpkırmızı göstersin inşallah darısı bekleyen herkese olsun ben erken gebelik testi almadım da acaba yarın alsam mı diye düşünmekteyim evdeki normal tstleri yapıp negatif görmekten moral kalmıyo

Allah razı olsun canım hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah. Bence de erken gebelik testiyle yap biraz pahalı ama biz alıştık bu çocuklara şimdiden masraf etmeye yarın kaçıncı günün ve kaçıncı gün embriyosu?

Ben 21 inde transfer oldum canım yarın 7.günüm transfer gününü saymazsam 5.gün embriyosu

Canım bugün kan verdim 98 çıktı 7. Günde şükürler olsun:) idrar sabah yaptığımda daha silikti dünden ve merak edeceğime vereyim dedim :) belirti hiç yok
Ohh çok şükür maşallah katlansın inşallah çokca peki iki tane mi transfer edilmişti sanki değerin güne göre yüksek geldi ikiz miiiiiii acabaaaa

hangi genlerde var acaba bende hematologla mı görüşsem diorum benim ilki düşük olduğu için doktorum 12 hafta kesin kullan sonrasına bakarız diyorda emin olamadım
Mthfr genlerinden birinde bir de başka gende çıkmıştı cabim. Ama perinatolog bu mutasyonlar dusuk yapmaz demişti daha önce de. Ama bu saatten sonra nasıl test yaptıracaksın ki önceden bakılması lazımdı. 1 Aydan önce çıkmaz sonucu. Gebelik varsa sonucu da etkileyebilir. Nasıl genetik test yapmadan tüp bebek yapıyorlar anlamış değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…