- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Benimde tek embriyo ama kendi arasında bölünebiliyomuş yaa tek yumurta ikizi dedikleri böyle birşey olsa getek:))hayırlı sağlıklı olsun da önemli olan o inşallahCanım 5. Gün tek embriyo benimki:) bilemiyorum kaç oluyor bugünlerde hayırlısı bakalım :)
Rabbim isteyen herkese versin çok amin
İnşallah canım çok korkuyorum sanki bebeğim benimle değil gibi hissediyorum inşallah yanılıyorumdurBenim ikinci denemem 5. Gün embriyosuydu 5. Günde testte çıkmıştı bence seninki de belli olur yarın ki inşallah tutunmuştur
yok canım ben yaptırmıştım ilk düşükten sonra doktorum bunlar düşük nedeni değil demişti iki gende çıkmıştı ama bu denemede kan sulandırıcı transferle başla dedi de ondan sordum hematolog mu anlar yoksa perinatolog muMthfr genlerinden birinde bir de başka gende çıkmıştı cabim. Ama perinatolog bu mutasyonlar dusuk yapmaz demişti daha önce de. Ama bu saatten sonra nasıl test yaptıracaksın ki önceden bakılması lazımdı. 1 Aydan önce çıkmaz sonucu. Gebelik varsa sonucu da etkileyebilir. Nasıl genetik test yapmadan tüp bebek yapıyorlar anlamış değilim
Canım hepimizde aynı korku var seni çok iyi anlıyorum inşallah hepimizinki tutunmuştur. Strese gireceksen hiç yapma testi gününü bekle. Ben öyle yapabilseydim keşkeİnşallah canım çok korkuyorum sanki bebeğim benimle değil gibi hissediyorum inşallah yanılıyorumdur
tebrikler cnm sağlıkla devam etsin inşCanım bugün kan verdim 98 çıktı 7. Günde şükürler olsun:) idrar sabah yaptığımda daha silikti dünden ve merak edeceğime vereyim dedim :) belirti hiç yok
Bende gordummm tekrarla canim insallah vardirValla elimdeyken bile aşırı zor görünüyor yüklüyorum ama. Bir de yarım saat sonra çıkınca bilemedim
İlk denemem de öyle yapmıştım direk kanda öğrenmiştim ama umutlarla gidip negatifi almak çok kötüydü şimdi en azından sonucunu bilmiş olarak gidince daha mı az canım yanar acaba diye düşünüyorum neyse hayırlısı inşallah bakalım alıp yaparsam yazarım inşallah hayırlı haberler verebilirim dua beklerimCanım hepimizde aynı korku var seni çok iyi anlıyorum inşallah hepimizinki tutunmuştur. Strese gireceksen hiç yapma testi gününü bekle. Ben öyle yapabilseydim keşke
Bence de hayalet bi çizgi var gibi inşallah vardır canım rabbim nasip etsinBende gordummm tekrarla canim insallah vardir
İnan her dua ettiğimde herkese ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Yarın erken gebelik testini yap istersen kuzumİlk denemem de öyle yapmıştım direk kanda öğrenmiştim ama umutlarla gidip negatifi almak çok kötüydü şimdi en azından sonucunu bilmiş olarak gidince daha mı az canım yanar acaba diye düşünüyorum neyse hayırlısı inşallah bakalım alıp yaparsam yazarım inşallah hayırlı haberler verebilirim dua beklerim
İnşallah canım darısı herkese inşallahBence de hayalet bi çizgi var gibi inşallah vardır canım rabbim nasip etsin
Yarın normal testle bakarım artık. İnşallah boşa umutlanmamışımdırBende gordummm tekrarla canim insallah vardir
Ben kullanıyorum 9 ay devam edecekmiştransferden sonra kan sulandırıcı kullanan var mı acaba doktor transferle başlatcak bana
Benim de öyle çıkmıştı olmasa çıkmaz hayırlı olsun katlansın inşallahAllah razı olsun canım çizgi aşırı silik zor görünüyor yani nerdeyse testin içine gireceğim. Ve yarım saat sonra çıktı yani kafam çok karıştı
Çok sevindim ya Allah razı olsunBenim de öyle çıkmıştı olmasa çıkmaz hayırlı olsun katlansın inşallah
Anladım canım. Bence perinatolog daha iyi anlıyordur ısı riskli gebelik ne de olsa. Hematolog kan hastalıklarına bakıyor. Hatta perinatolog bana kan sulandiriciyi bırak bir kenara Tsh in 3,26 bu bir dusuk sebebi demişti. Buna kadar net söylüyorlar yanı.yok canım ben yaptırmıştım ilk düşükten sonra doktorum bunlar düşük nedeni değil demişti iki gende çıkmıştı ama bu denemede kan sulandırıcı transferle başla dedi de ondan sordum hematolog mu anlar yoksa perinatolog mu
Amiiinn amiiinn İnşallah canım bakalım artık ya son güne kadar normal testleri yapmaya devam edicem yada erken test alıp yapıcam yarın nasip artık hayırlısını versin rabbimİnan her dua ettiğimde herkese ediyorum Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Yarın erken gebelik testini yap istersen kuzum
tesekkürler göbekten mi yapılıorBen kullanıyorum 9 ay devam edecekmiş
oo baya detaycı çok teşekkürler cnm o zmn iyi bir perinatolog araştırıyımAnladım canım. Bence perinatolog daha iyi anlıyordur ısı riskli gebelik ne de olsa. Hematolog kan hastalıklarına bakıyor. Hatta perinatolog bana kan sulandiriciyi bırak bir kenara Tsh in 3,26 bu bir dusuk sebebi demişti. Buna kadar net söylüyorlar yanı.
canım hayırlısı olsun inş devam ederSelam kızlar opu oldum geldim,6 yumurta toplandı iki tane kaliteli bir tane de orta kalite labaratuar ortamında büyüteceklermis o da olursa uç yumurta dollenecek.Devam edip etmeyeceği belli değil tabi ama yine de ımı yumurtam boş çıkmadı ona sevindim.Belki bu iki yumurta 3. Gün olarak transfer edilir...Pozitifi görenleri tebrik ederim