Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Rapor çıkarsa tamamını ödüyor. Aksi takdirde katılım payı var 47 tl bir kutusu. Benim 2 gende mutasyon vardı ama perinatolog 8. Haftada kesti. Bu mutasyonlar dusuk yapmaz diye.
Rapor çıkarmıştık ama onun süresi oluyo herhalde tedavi sürecindeki ilaçlar için ve hastane için kullandık raporu pozitif olursa 9 ay boyunca kullan dedi doktorum

Rapor çıkarmıştık ama onun süresi oluyo herhalde tedavi sürecindeki ilaçlar için ve hastane için kullandık raporu pozitif olursa 9 ay boyunca kullan dedi doktorum
Rapor onun icin çıkmamıştır. Ben transferde kullanmaya başladım. 8 hafta devam ettim. Rapor istediğimde perinatologa yönlendirdiler o da gerek duymadı. Normal kadın dogjm doktoru katılım paylı yazabiliyor sadece

Rapor onun icin çıkmamıştır. Ben transferde kullanmaya başladım. 8 hafta devam ettim. Rapor istediğimde perinatologa yönlendirdiler o da gerek duymadı. Normal kadın dogjm doktoru katılım paylı yazabiliyor sadece
Hımm anladım canım sağolasın pozitif olsun da rapor bile önemsiz diye düşünüyo insan 😔

Bu sabah erken gebelik testi yaptım,7. günümdeyim. Çok aşırı silik bir çizgi belirdi gibi ya da ben öyle görüyorum artık 🤦‍♀️
Bende sana yazcaktım yaptın mı tekrar test diye inşallah öyledir canım rabbim belirgin bi şekilde göstersin en kısaaa zamanda💕

Rapor çıkarsa tamamını ödüyor. Aksi takdirde katılım payı var 47 tl bir kutusu. Benim 2 gende mutasyon vardı ama perinatolog 8. Haftada kesti. Bu mutasyonlar dusuk yapmaz diye.
hangi genlerde var acaba bende hematologla mı görüşsem diorum benim ilki düşük olduğu için doktorum 12 hafta kesin kullan sonrasına bakarız diyorda emin olamadım

X