Senin alıntına ithafen yazıyorum ama hepinize söylüyorum kızlar ne güzel kalpleriniz var nasıl farklı bi yerden baktırdın bana brcstegul evet benim minnak yumuşlarım beni bekliyor bende can bulacaklar Rabbimin izniyle ❣
Hadi insallah.. eylule baya ertelenen transferler var .. bende dahil.merhaba kizlar araniza yeni katildim eylulde donmus embryo transferi olcak benim de ikinci denemem ilki tuttu 2.gun embryosuydu fakat 6 haftalik kalp atisi durdu maalesef cikolata kisti var 3 aylik gecici menapozdan sonra transfer olcak ins hepimiz mujdeli hbrleri aliriz
arka arkaya guzel haberler alalim insallahHadi insallah.. eylule baya ertelenen transferler var .. bende dahil.
Oksapar iğne kullanıyorum bentransferden sonra kan sulandırıcı kullanan var mı acaba doktor transferle başlatcak bana
ne zaman başladınız ne kadar süre kullanıcaksınızOksapar iğne kullanıyorum ben
Ben şimdilik sadece coraspin kullanıyorum pozitif olursa oksapar başlıcamtransferden sonra kan sulandırıcı kullanan var mı acaba doktor transferle başlatcak bana
Dün transfer oldum günde bi tane dedi başladım içinde 10tane var iki kutu yazdılar sanırım gebelik testi yapana kadar kullancamne zaman başladınız ne kadar süre kullanıcaksınız
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlı güzel sonuçların olsunDün transfer oldum günde bi tane dedi başladım içinde 10tane var iki kutu yazdılar sanırım gebelik testi yapana kadar kullancam
Amiiin hepimizin inşallahHayırlı olsun canım inşallah hayırlı güzel sonuçların olsun
Oksaparı devlet ödüyo mu canımDün transfer oldum günde bi tane dedi başladım içinde 10tane var iki kutu yazdılar sanırım gebelik testi yapana kadar kullancam
hayırlı olsun beklioruz güzel hbriDün transfer oldum günde bi tane dedi başladım içinde 10tane var iki kutu yazdılar sanırım gebelik testi yapana kadar kullancam
Evet cnm yazdırım onunla crinone jeli karşılıyo devletOksaparı devlet ödüyo mu canım
Hayırlısı olsun inşallah bnmde ilk denemem dün transfer oldum bende birlikte bekleriz sonucumuzu artık hayırlısıylaHerkese merhaba bende ilk tup bebek tedavimdeyim. Dun transfer oldum. Hepimiz hayirli sonuclar aliriz insllh
İnşallah hepimiz güzel haberler verelim birbirimizehayırlı olsun beklioruz güzel hbri☺
Rapor çıkarsa tamamını ödüyor. Aksi takdirde katılım payı var 47 tl bir kutusu. Benim 2 gende mutasyon vardı ama perinatolog 8. Haftada kesti. Bu mutasyonlar dusuk yapmaz diye.Oksaparı devlet ödüyo mu canım