Evet bugün 18. İğneyi vurdum göbeğim simsiyah iğneyi deri altına kaçırmışım felaket durumdatesekkürler göbekten mi yapılıor
Hayırlı olsun..inşallah o yumoşlar sağlıklı embriyolar olarak rahminize sıkıca tutunurlarSelam kızlar opu oldum geldim,6 yumurta toplandı iki tane kaliteli bir tane de orta kalite labaratuar ortamında büyüteceklermis o da olursa uç yumurta dollenecek.Devam edip etmeyeceği belli değil tabi ama yine de ımı yumurtam boş çıkmadı ona sevindim.Belki bu iki yumurta 3. Gün olarak transfer edilir...Pozitifi görenleri tebrik ederim
Benim de 4 yumurtadan ikisi döllendi 3. Gün transfer edildi. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah güzel haberler alırsınızSelam kızlar opu oldum geldim,6 yumurta toplandı iki tane kaliteli bir tane de orta kalite labaratuar ortamında büyüteceklermis o da olursa uç yumurta dollenecek.Devam edip etmeyeceği belli değil tabi ama yine de ımı yumurtam boş çıkmadı ona sevindim.Belki bu iki yumurta 3. Gün olarak transfer edilir...Pozitifi görenleri tebrik ederim
off tüp bebek iğnesi bitio o başlıo allah yardımcımız olsun yaEvet bugün 18. İğneyi vurdum göbeğim simsiyah iğneyi deri altına kaçırmışım felaket durumda
Coraspin 100 mg hap kullanıyorum ben günde 1 adettransferden sonra kan sulandırıcı kullanan var mı acaba doktor transferle başlatcak bana
Ayyy ağzın bal yesinyarım saat sonra çıkması peki ?
Canımmm hadi hayırlı olsun :)) öyle hemen belli oluyormu kalitesi felan birde nasıl geçti azcık anlatabilirmisiz benim de toplanma günü yarın belli olucak inş :)Selam kızlar opu oldum geldim,6 yumurta toplandı iki tane kaliteli bir tane de orta kalite labaratuar ortamında büyüteceklermis o da olursa uç yumurta dollenecek.Devam edip etmeyeceği belli değil tabi ama yine de ımı yumurtam boş çıkmadı ona sevindim.Belki bu iki yumurta 3. Gün olarak transfer edilir...Pozitifi görenleri tebrik ederim
Teşekkür ederim canımCanım bence de var ❤ Benim ilk denememde 7. Gün testte silik çizgi 1 saat sonra çıkmıştı :) yarın sabah bi daha dene çizgi netleşmiş olur inşallah ❤
Bende vardı ama düsüktü. E2 degerinden anladı doktor. Tekrar adet olana kadar su icmeme izin vermemisti. Doktoruna bi sor istersenKızlar merhaba. Aranızda OHSS olan var mı? Ne gibi belirtileri var? Şu an iğnelerin 9. günündeyim ve öğleden sonra şiddetli bir kasık ağrısı oluştu. Karnım da taş gibi sert. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dünkü 11.gün kontrolümde e2 değerim 3500 lerde çıkınca ohss riskim olduğundan yarın yumurtalarım toplanacak ancak transfer sonraki ay olacakmış..öyle bariz bir şikayetim de yok aslında..zaten zayıf bir insanınım, şişkinliğim de yok gibi..evet kasıklarımda bir sızı var ama o kadar ilaç alıyoruz, onlara bağlıyorum..bu ohss nin belirtileri hafif mi şiddetli mi olduğu ne zaman anlaşılıyor acaba? Yumurta toplattıktan sonra mı belirtileri görülüyor?Kızlar merhaba. Aranızda OHSS olan var mı? Ne gibi belirtileri var? Şu an iğnelerin 9. günündeyim ve öğleden sonra şiddetli bir kasık ağrısı oluştu. Karnım da taş gibi sert. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Benimde degerim 3900lerde demisti doktor bende bi etkisi yoktuDünkü 11.gün kontrolümde e2 değerim 3500 lerde çıkınca ohss riskim olduğundan yarın yumurtalarım toplanacak ancak transfer sonraki ay olacakmış..öyle bariz bir şikayetim de yok aslında..zaten zayıf bir insanınım, şişkinliğim de yok gibi..evet kasıklarımda bir sızı var ama o kadar ilaç alıyoruz, onlara bağlıyorum..bu ohss nin belirtileri hafif mi şiddetli mi olduğu ne zaman anlaşılıyor acaba? Yumurta toplattıktan sonra mı belirtileri görülüyor?
Yumurta toplama sonrası eğer yumurtalar boşsa zaten söylüyorlar transfer olmayacak diye,benim opu sonrası yumurtalar hakkında bilgi verdiler istediğimiz kalitede ikisi diye...Sanırım her merkez veriyor bu bilgiyi umarım çok ve kaliteli yumurtanız toplanırCanımmm hadi hayırlı olsun :)) öyle hemen belli oluyormu kalitesi felan birde nasıl geçti azcık anlatabilirmisiz benim de toplanma günü yarın belli olucak inş :)
Geçmiş olsun bu e2 değeri tedavi başında 200 lerdeyken iğneleri kullandığım 5. Günde 1091 civarı olmuş kasıklarımda basınç gb bişey hissediyorum yorumlarda polikistikover olanlarda rastlanır ohss diyor ama sizde varmıydı pko durumuDünkü 11.gün kontrolümde e2 değerim 3500 lerde çıkınca ohss riskim olduğundan yarın yumurtalarım toplanacak ancak transfer sonraki ay olacakmış..öyle bariz bir şikayetim de yok aslında..zaten zayıf bir insanınım, şişkinliğim de yok gibi..evet kasıklarımda bir sızı var ama o kadar ilaç alıyoruz, onlara bağlıyorum..bu ohss nin belirtileri hafif mi şiddetli mi olduğu ne zaman anlaşılıyor acaba? Yumurta toplattıktan sonra mı belirtileri görülüyor?
Anladım bakıyımmm teşekkür ederim kuzummm :)))Yumurta toplama sonrası eğer yumurtalar boşsa zaten söylüyorlar transfer olmayacak diye,benim opu sonrası yumurtalar hakkında bilgi verdiler istediğimiz kalitede ikisi diye...Sanırım her merkez veriyor bu bilgiyi umarım çok ve kaliteli yumurtanız toplanır
Hayır pco hastalığım yok..daha önce iki kere daha yumurta toplattım..hiç birinde böyle bir durumla karşılaşmadım..İnternetten ohss sebeplerini araştırdığımda bana uyan, zayıf olmak..Herhalde o sebeple oldu diyorum..bana en büyük dezavantajı tranaferimi uzatmış oldu..Geçmiş olsun bu e2 değeri tedavi başında 200 lerdeyken iğneleri kullandığım 5. Günde 1091 civarı olmuş kasıklarımda basınç gb bişey hissediyorum yorumlarda polikistikover olanlarda rastlanır ohss diyor ama sizde varmıydı pko durumu
Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla sıhhatli bir şekilde sana bağışlasın kucağına aldığın günleri gör inşallahMerhaba arkadaşlar 15 ağustosta 5.gün 2 embriyo ile transferim yapıldı. Transfer sonrası 7.gün kahverengi leke geldi ve endişelenip idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama sevincim çok sürmedi 8.gün sabahı lekelenme devam etti akşamına bhcg değerim 165 çıktı 9.ve 10.günler lekelenme rengi iyice kırmızıya döndü ve 10.gün değerim 235 çıktı.bu sabah lekelenmem yok denecek kadar azdı yarın tekrar bhcg bakılacak umarım kanamanın azalması değerin yükselmesine etki eder diğer türlü dış gebelikten şüphelendiler.sizden ricam benim içinde yarın değerlerimiz yükselmesi ve miniğimin sağlıkla bana tutunması için dua edermisiniz
Hayırlısı olsun bazen çok plancı olmamak gerekiyor sanırım ben 6 aydır tüm işimi kendimi tedaviye geçen ay için ayarlamıştım ama bi aksilik çıkıp bu aya ertelendi stres yapmayın en azından yumurta toplandı sadece transfer ertelendiHayır pco hastalığım yok..daha önce iki kere daha yumurta toplattım..hiç birinde böyle bir durumla karşılaşmadım..İnternetten ohss sebeplerini araştırdığımda bana uyan, zayıf olmak..Herhalde o sebeple oldu diyorum..bana en büyük dezavantajı tranaferimi uzatmış oldu..