- 27 Ağustos 2019
- 856
- 1.248
Hayırlı olsun 7 eylulde kan testi var insllh ikimizde olumlu sonuc alırızHayırlısı olsun inşallah bnmde ilk denemem dün transfer oldum bende birlikte bekleriz sonucumuzu artık hayırlısıyla
Evet cnm yazdırım onunla crinone jeli karşılıyo devlet
Rapor çıkarmıştık ama onun süresi oluyo herhalde tedavi sürecindeki ilaçlar için ve hastane için kullandık raporu pozitif olursa 9 ay boyunca kullan dedi doktorumRapor çıkarsa tamamını ödüyor. Aksi takdirde katılım payı var 47 tl bir kutusu. Benim 2 gende mutasyon vardı ama perinatolog 8. Haftada kesti. Bu mutasyonlar dusuk yapmaz diye.
Hımm o zaman bu ayrı bi rapor mu oluyo tüp bebekteki raporla bağımsız mıBu arada raporu sadece perinatolog yazabiliyor katılım paysiz
Rapor onun icin çıkmamıştır. Ben transferde kullanmaya başladım. 8 hafta devam ettim. Rapor istediğimde perinatologa yönlendirdiler o da gerek duymadı. Normal kadın dogjm doktoru katılım paylı yazabiliyor sadeceRapor çıkarmıştık ama onun süresi oluyo herhalde tedavi sürecindeki ilaçlar için ve hastane için kullandık raporu pozitif olursa 9 ay boyunca kullan dedi doktorum
Hımm anladım canım sağolasın pozitif olsun da rapor bile önemsiz diye düşünüyo insanRapor onun icin çıkmamıştır. Ben transferde kullanmaya başladım. 8 hafta devam ettim. Rapor istediğimde perinatologa yönlendirdiler o da gerek duymadı. Normal kadın dogjm doktoru katılım paylı yazabiliyor sadece
Orası öyle tabiki. Allah sağlıkla bebeğinize kavuştursun tez zamandaHımm anladım canım sağolasın pozitif olsun da rapor bile önemsiz diye düşünüyo insan
Amiiinn amiinn herkezle beraber inşallahOrası öyle tabiki. Allah sağlıkla bebeğinize kavuştursun tez zamanda
Bende sana yazcaktım yaptın mı tekrar test diye inşallah öyledir canım rabbim belirgin bi şekilde göstersin en kısaaa zamandaBu sabah erken gebelik testi yaptım,7. günümdeyim. Çok aşırı silik bir çizgi belirdi gibi ya da ben öyle görüyorum artık
İnşallah cnm ben 7sini zor beklerim diye düşünüyorumHayırlı olsun 7 eylulde kan testi var insllh ikimizde olumlu sonuc alırız
Allah razı olsun canım çizgi aşırı silik zor görünüyor yani nerdeyse testin içine gireceğim. Ve yarım saat sonra çıktı yani kafam çok karıştıBende sana yazcaktım yaptın mı tekrar test diye inşallah öyledir canım rabbim belirgin bi şekilde göstersin en kısaaa zamanda
Benim de ecopirin var ama oksapar da var hemen dün başlattıBen şimdilik sadece coraspin kullanıyorum pozitif olursa oksapar başlıcam
Vardır canım o halde inşBu sabah erken gebelik testi yaptım,7. günümdeyim. Çok aşırı silik bir çizgi belirdi gibi ya da ben öyle görüyorum artık
hangi genlerde var acaba bende hematologla mı görüşsem diorum benim ilki düşük olduğu için doktorum 12 hafta kesin kullan sonrasına bakarız diyorda emin olamadımRapor çıkarsa tamamını ödüyor. Aksi takdirde katılım payı var 47 tl bir kutusu. Benim 2 gende mutasyon vardı ama perinatolog 8. Haftada kesti. Bu mutasyonlar dusuk yapmaz diye.
Hayırlısı olsun canım ikinci çizgi çıksında silik de kabulümüzAllah razı olsun canım çizgi aşırı silik zor görünüyor yani nerdeyse testin içine gireceğim. Ve yarım saat sonra çıktı yani kafam çok karıştı
Aynen bencede resmi yüklesinn :)Vardır canım o halde inş
Keşke yükleseydin resmî :) hadi hayırlısı olsun