Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Transfer oldu dimi senin benimde 29 toplanmisti.

Kızlar size farklı bi sorum var bugün transfer oldum bir tüpte 4 tane embriyom olduğunu söyledi doktorum hepsini çözdüler ikisi transfer edildi diğer ikisi gözlemlenecek sağlıklılarsa tekrar dondurulacak sorum bana iki tane transfer edildi ama belgemde bi tane yazmışlardı sebebi sorduğumda yaşım küçük olduğu için 1 embriyo girişi yapılmış sisteme sizde böyle olan oldu hiç

Benimde oyle canim tek yazilcak.2 transfer olucak kismetse. Tek tupe 4 tane koydularsa.. kac tupün var peki.

Allah razı olsun inşallah sizlerinde güzel haberini alırız yaptırmaya devam ediyimm mi test hergün iğne vurdurmayaa gittiğim için her gün yaptrıasım geliyor

Hayırlı olsun canım ne güzel erkenden öğrendin hamileliğini :) bence iki gün sonra bi daha yaptır katlanmasına bakmak için

Evet bugün oldu maşallah sizinde çok benim 20 tanesi döllendi ama 8 tanesi kaliteli çıktı donduruldu inşallah transfer edilenler kalitelidir
Ayni canim hemen hemen.Benimde 17 tanesi dollendi 3.gun geldi. 10 tanesi blastosit oldu 8 taneyi dondurduk. Ama benimkiler 4 tüp 2 er tane.

2 taneymiş cnm 4-4 toplam 8 dondurulmuşum var sana da iki transfer edip bir yazıcaz mı dediler
Evet oyle olucak.ya kararsizdim acikcasi ama uzaktayim surekli gelis gidis tedaviye gidemem oyle olmasini rica ettim.. kendim ikizim ihtimal olurmu bilmiyorum ama hayirlisi tabiki.
1 tüpe 4 cok degilmi. Bozulmazmi.5.gundu seninkilerde sanirim.

Evet oyle olucak.ya kararsizdim acikcasi ama uzaktayim surekli gelis gidis tedaviye gidemem oyle olmasini rica ettim.. kendim ikizim ihtimal olurmu bilmiyorum ama hayirlisi tabiki.
1 tüpe 4 cok degilmi. Bozulmazmi.5.gundu seninkilerde sanirim.
Benim de 3’lü sekilde dondurdular. Bir tüpte 3 tane var. Toplam 3 tüpüm var.
Ayy cok mu o sekilde, ikişerli şekilde mi donduruyorlar hep normalde?

Benim de 3’lü sekilde dondurdular. Bir tüpte 3 tane var. Toplam 3 tüpüm var.
Ayy cok mu o sekilde, ikişerli şekilde mi donduruyorlar hep normalde?
Mesajlar karisti sandim yok canim bozulmasindan ziyade merak ettim doktorlar daha iyi bilirler tabiki.
Bilmiyorum cözülecek ya ondan dedim.
Doktor binde birde olsa olabilir dedi bana o yuzden

Mesajlar karisti sandim yok canim bozulmasindan ziyade merak ettim doktorlar daha iyi bilirler tabiki.
Bilmiyorum cözülecek ya ondan dedim.
Doktor binde birde olsa olabilir dedi bana o yuzden
Evet gercekten cok nadir de olsa, çözülürken bozulma olabiliyormuş bazen insallah başımıza böyle bir aksaklık da gelmez yaa. Gercekten şu dondurma çözme, 3.gün 5.gün olayları kadar beni strese sokan birşey yok

Valla doğacak cocuğada kendimizede etmediğimiz kalmadi yani cocukta perisan oldu. Başkasina anlatinca guluyorlar halbuki ne stresli iş.. nabalim kismet diyecegiz artkin.

Herkesin bi tüpe 2-3 tane koymuşlar acaba bnm neden 4 taneyi birine sıkıştırdılar sanki tüp yok neyse orası verseydim şaka maka inşallah bozulmamışlardır

merhaba kizlar araniza yeni katildim eylulde donmus embryo transferi olcak benim de ikinci denemem ilki tuttu 2.gun embryosuydu fakat 6 haftalik kalp atisi durdu maalesef cikolata kisti var 3 aylik gecici menapozdan sonra transfer olcak ins hepimiz mujdeli hbrleri aliriz

Estaģfirullah canim.moralini yuksek tut.günleri filan kafana takma.. tamamen nasip işi.. kimi embriyolar :) erkenden anne rahmini istiyor bu daha guzel degilmi öyle düsun.nasip kismet işi tamamen.
Senin alıntına ithafen yazıyorum ama hepinize söylüyorum kızlar ne güzel kalpleriniz var nasıl farklı bi yerden baktırdın bana brcstegul evet benim minnak yumuşlarım beni bekliyor bende can bulacaklar Rabbimin izniyle

Simdiden hayırlı olsun, insallah guzel haberleri burada beraber paylasırız
Transfer tarihi belli mi?

kızlar 19 ağustos transfer tarihim. transfer dahil 6. Gün beta 3.95 çıkmıştı bugun yani transfer dahil 8. Gün beta Hcg 46 çıktı iyi mi sizce sonraki testi ne zaman yaptırayım
Benim 8. Gün 53 tü, iki güne bir yaptırdım. Dün yine verdim 16. GÜNDÜ 560,40 olmuş hep bi heyecanlı bekleyiş rabbim hepimizin bebelerini kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 10. 12. Gün baktırın bence

Maşallah canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…