Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Bugünkü kontrolde bir iyi bir kötü haberle karşılaştım..iyi haber çok şükür çarşamba yumurta toplatıyorum..kötü haber e2 değerim çok yüksek(3580) çıktığı için ohss riskim varmış, o yüzden embriyoları dondurup bir sonraki ay transfer edilecekmiş..tam da bu denememde ilk kez taze transfer olacağım diye heveslenmişken yine dondurulmuş embriyo transferinin olacak olması canımı sıktı ancak kısmetten öteye köy yok..Şimdi tek temennim sağlıklı dondurulacak embriyolarımızın oluşması..
Belki böyle daha hayırlıdır hiç sıkmayın canınızı. Bana da hep taze transfer tutmayacak gibi geliyor

Bugünkü kontrolde bir iyi bir kötü haberle karşılaştım..iyi haber çok şükür çarşamba yumurta toplatıyorum..kötü haber e2 değerim çok yüksek(3580) çıktığı için ohss riskim varmış, o yüzden embriyoları dondurup bir sonraki ay transfer edilecekmiş..tam da bu denememde ilk kez taze transfer olacağım diye heveslenmişken yine dondurulmuş embriyo transferinin olacak olması canımı sıktı ancak kısmetten öteye köy yok..Şimdi tek temennim sağlıklı dondurulacak embriyolarımızın oluşması..
Benim de 6800 dü. Kac yumurtan oldu en son.. peki hissediyormusun birseyler.
Nasip kismet ya beraber bekleriz.. bedenin sahlikli dinc olsun da daha iyi..💞

Benim de 6800 dü. Kac yumurtan oldu en son.. peki hissediyormusun birseyler.
Nasip kismet ya beraber bekleriz.. bedenin sahlikli dinc olsun da daha iyi..💞
15 yumurta civarında sanırım..en büyüğü 20 mm 17.5 mm 17 mm e küçüğü 10 mm şeklinde ilerleyen..inanın yumurta topluyoruz diyince ve peşinden de ohss diyince ekstradan birşey soracak halim kalmadı..kasıklarımda hafif batmalar var ama ben bunu daha çok gazdan zannediyordum😳
Öyle..vücudumun sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ki..hakkımızda hayırlısı..

benim de bugun yumurta toplamam gerceklesti, 12 adet toplanmis bakalim ne kadari embriyo olucak, benim doktorum daha baslarken dondurmayi daha uygun buluyorum demisti, oyle de yapicaz insallah, senin icin de umarim oylesi daha hayirli olur.hayirlisiyla embriyolarin oluşsun da toparlansin vucudun.

15 yumurta civarında sanırım..en büyüğü 20 mm 17.5 mm 17 mm e küçüğü 10 mm şeklinde ilerleyen..inanın yumurta topluyoruz diyince ve peşinden de ohss diyince ekstradan birşey soracak halim kalmadı..kasıklarımda hafif batmalar var ama ben bunu daha çok gazdan zannediyordum😳
Öyle..vücudumun sağlıklı olması herşeyden önemli tabi ki..hakkımızda hayırlısı..
Bazi bunyelere 20 fazla bazilarina 30 vs..
Sizde de bunyeniz oyle gosterdi demekki sinyalidir bu vucudun.. bu sekilde transfer olunmamasini daha saglikli buluyorum.bebek icin de anne icinde.. ohss vucutta cökme yapiyor rrsmen. Opudan sonra baslar catlatma ignesi tetikliyor daha cok. Bthcg hormonu nedeniyle.. sonra 2 ayda kendini toplarmaya calisiyor ne kadar toparliyorsa artikin.

benim de bugun yumurta toplamam gerceklesti, 12 adet toplanmis bakalim ne kadari embriyo olucak, benim doktorum daha baslarken dondurmayi daha uygun buluyorum demisti, oyle de yapicaz insallah, senin icin de umarim oylesi daha hayirli olur.hayirlisiyla embriyolarin oluşsun da toparlansin vucudun.
Bu benim 3.tüp bebek tedavim..ilkinde transfer olamamıştım bile..embriyomuz oluşmamıştı..ikincisinde 3 embriyomuz oluştu..donduruldu..histeroskopi olup polip alındıktan sonra iki embriyo yerleştirildi, negatif..sonrasında kalan tek embriyo..yine negatif..dondurulmuşlardan sonuç alamadık..Şimdi yeni bir merkez, farklı tedavi..bir de taze transfer olursa diyorduk ama nasip artık..hayırlısı..

Kaç yumurtanız varmış şu anda? Benim de e2 yüksek cıkmıstı, bir sonraki ay oluyor transferim.
Geç olsun güç olmasın, vardır hersey de bir hayır. Ohss olup transfer yapmak daha kötü olurdu.

Kaç yumurtanız varmış şu anda? Benim de e2 yüksek cıkmıstı, bir sonraki ay oluyor transferim.
Geç olsun güç olmasın, vardır hersey de bir hayır. Ohss olup transfer yapmak daha kötü olurdu.
Sayısını tam net bilmemekle beraber 15 civarında diye tahmin ediyorum..bu aya ve taze transfere çok odaklanmıştım..o yüzden hayal kırıklığı yaşadım..yoksa dondurulmuş transfer alışık olduğum birşey..şehir dışında yaşayıp bir de eylülde okulun açılacak olması da ayrı bir etken..hazır tatildeyken herşey bitsin, beklemeye geçeyim diyordum ama planladığımız gibi gitmiyor..evet, vardır bunda da bir hayır..Hepimizin hakkında hayırlısı..

Geç olsun da sonuç güzel olsun geçen ay iğnelere başlayacaktım. Yumurtama günü kurban Bayramına denk geldi erteledim riske atmadık Hayırlısı olsun hakkımızda.

Geç olsun da sonuç güzel olsun geçen ay iğnelere başlayacaktım. Yumurtama günü kurban Bayramına denk geldi erteledim riske atmadık Hayırlısı olsun hakkımızda.
Evet biz de bu kurban bayramı tatilinin ucundan döndük..az daha tedavi komple eylüle sarkacaktı..en azından daha zorlu kısmı ağustosta hallettik diye avunuyoruz şimdi..hem 27 eylül doğumgünüm..belki güzel haberi almak doğumgünüme denk gelir, belli mi olur..hayatta herşey mümkün..herşeyde vardır bir hayır..

Allah razı olsun inşallah sizlerinde güzel haberini alırız yaptırmaya devam ediyimm mi test hergün iğne vurdurmayaa gittiğim için her gün yaptrıasım geliyor 😊

Bizimki eylül ayına sarktı istemeden olsun dedim olumsuz sonuç alıp üzüleceğime bir ay daha ümitli yaşarım belki de sen doğum gününde mutlu haberi alacaksın kader nasıl yazılmış bilemeyiz karemel

Canım benimde opudan 45 gün sonra gerçekleşti transferim bugün oldum 🤗 ilk 45 gün denildiğinde aaa nasıl beklicem dedim ki şehir dışından gelmiştim evime gittim transfer için bi hafta önce tekrar geldim bugünde oldum dinlemiyorum benim 31 tane yumurtam toplandı ardından ohss olmamam için gün aşırı serum verildi çok şükür bi sıkıntı olmadı inşallah seninde öyle olur 😘

X