Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

hoşbulduk cnm ... ben daha aşılamaya asamasındayım mecbur devlet raporu alabilmek için bekliyorum 3 klomen 3 aşılama falan sırayla bekliyorum.

tüp bebekler malum cok pahalı oldugu için
Devlete gittim gecen sene.. dedik bulundugumuz yerde deneyelim universite hastqnesiydi.
Hersey hazirdi hemen baslayacaktik muayenemi oldum aşilama ile baslicaklardi vs..
Labaratuvarlardan bilgi alamiyoruz kimse birsey anlatamiyor ayyy bide kalablikti ki nevrim dondü psikolojim bozukdu hastanede..
Dedim gidelim esime yürü cabuk cabuk :) biriktirr özele giderim Rabbim yardim eder.
Vvelhasil Allah yardimcinniz olsun.bide asilama filan o surece bi daha girmek beni baslamadan yildirdi.cunku başka türlü baslamicaklardi.
Sizinn insallah guzel olumlu olur.

amin canıııımmm . sen ne durumdasın ilk mi.

Aynı gün transfer olmuşuz aynen bende de başlarda hafif ağrı oluyordu şimdi yok hayırlısı olsun inşallah korkmuyor değilim ama nasip artık
Bende geçen Salı hiç bir belirti yok ve haplar dengemi şaşırtıduygusal insanların yapmaması gereken birşeymiş bu tüp bebek ama artık alıştım hayırlısı ise olur zaten ama kendimi ilk günler çok üzdüm ,panik oldum ,ağladım zırladım .Umarım bebeklerim benimledir..

Kızlar şimdi yumoşlarımı göstermeye geldim doktora 5 tane olgunlaşmış varmış iki üç tane de küçük ama onlar için olmaz dedi şimdi kan verdim bekliyorum sonuca göre Çarşamba perşembe toplama olucakmış

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…