Ben oğlumdan sonra 2.ve 3.denemeyi 6 ay arayla 35 yaşımda yapmıştım .. 2.de 14 yumurta toplandi ama digerinde sadece 2 tane.. o zaman nasil olur diye anlam veremedim.. doktorlar 35 ten sonra bi kırılma noktasi var bir anda yumurta rezervi azalıyor dedi.. dedikleri gibi sonraki senelerde 2 yi gecemedim malesef.. üzücü yanı 38 oldum bu defa da yumurtalar dollenmedi.. yas ilerledikce kalite de bitiyor.Kızlar bu gece çatlatma iğnemi de vurdurdum.Salı günü opu var su an iki yumurtam var.İptal etmeyip sonuna kadar gidiyorum.Sonuc büyük ihtimal hüsran olacak ama ben acaba bu iki yumurta ne olurdu diye sormayacağım asla kendime...Bakalım belki birkaç yıla tekrar denerim ama zor ihtimal...Diğer tedavilerde 9 ila 10 yumurtam toplanmıştı bunda neden iki oldu hala anlayamadım.35 yaşındayım çok geç de değil,sanırım kısmet bu.Mucizem kızım sanırım benim,herkes umarım pozitif sonuç alır...
Hayırlı uğurlu olsun..çok tebrik ederim..inşallah katlana katlana artar ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınızKızlar 9. Gün sabah idrarıyla yaptım. Hayatımda ilk kez çift çizgi görüyorum. Bugünleri gösteren Rabbime nasıl şükretsem azdır.
Çok teşekkür ederim hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım. Burada yüreği evlat hasretiyle sıkışan bütün kardeşlerim hepimizHayırlı uğurlu olsun..çok tebrik ederim..inşallah katlana katlana artar ve bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız
Hayırlı uguubolsun Rabbim hayırlı evlat eylesinKızlar 9. Gün sabah idrarıyla yaptım. Hayatımda ilk kez çift çizgi görüyorum. Bugünleri gösteren Rabbime nasıl şükretsem azdır.
Hiç endişelenme. Benim de ilk günlerde ağrım oluyordu. Bikaç gün sonra transfer olduğumu bile unuttum. Ne bulantı ne ağrı. Rahat olmaya çalış. Yavrun sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.Arkadaşlar geçen hafta çarşamba bana transfer yapildi. İlk zamanlar biraz sanki ağrım vardı ama şimdi hiç bir şeyim yok çok normalin. Bu da beni endiselendiriyor.siz ne durumdasiniz.
Hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar 9. Gün sabah idrarıyla yaptım. Hayatımda ilk kez çift çizgi görüyorum. Bugünleri gösteren Rabbime nasıl şükretsem azdır.
Çookk sevindim canımm hayırlı olsun darısı bizleree olsun inşallahKızlar 9. Gün sabah idrarıyla yaptım. Hayatımda ilk kez çift çizgi görüyorum. Bugünleri gösteren Rabbime nasıl şükretsem azdır.
Aynı gün transfer olmuşuz aynen bende de başlarda hafif ağrı oluyordu şimdi yok hayırlısı olsun inşallah korkmuyor değilim ama nasip artıkArkadaşlar geçen hafta çarşamba bana transfer yapildi. İlk zamanlar biraz sanki ağrım vardı ama şimdi hiç bir şeyim yok çok normalin. Bu da beni endiselendiriyor.siz ne durumdasiniz.
Ne zmana test yaptır dedi bana 11gun sonra dedi ama o da hafta sonuna denk geliyor mecbur pazartesiyi bekleyecegimAynı gün transfer olmuşuz aynen bende de başlarda hafif ağrı oluyordu şimdi yok hayırlısı olsun inşallah korkmuyor değilim ama nasip artık
Telefon numarasını buldum arasam sorsam bilgi verirler mi acaba?Evet devlet orası zaten. Bu arada yumurtlama sorunu varsa aşılama atlanıyor zaten.
İnsllah öyle olurHiç endişelenme. Benim de ilk günlerde ağrım oluyordu. Bikaç gün sonra transfer olduğumu bile unuttum. Ne bulantı ne ağrı. Rahat olmaya çalış. Yavrun sana sıkı sıkı tutunsun inşallah.
9 gün sonra dedi canım banaNe zmana test yaptır dedi bana 11gun sonra dedi ama o da hafta sonuna denk geliyor mecbur pazartesiyi bekleyecegim
9 gün sonra dedi canım cNe zmana test yaptır dedi bana 11gun sonra dedi ama o da hafta sonuna denk geliyor mecbur pazartesiyi bekleyecegim
Cuma gün gidicem herhaldeNe zmana test yaptır dedi bana 11gun sonra dedi ama o da hafta sonuna denk geliyor mecbur pazartesiyi bekleyecegim
Ben mecbur pazartesiyi bekleyecegim ama belki evde yaparım9 gün sonra dedi canım c
Cuma gün gidicem herhalde
Hayırlı güzel sonuçlarımız olsun inşallahBen mecbur pazartesiyi bekleyecegim ama belki evde yaparım
Canımm ne yaptın test yaptın mı ☺Aslında senin 5. Günün transfer gününü saymıyorlar çünkü benim de 4. Günüm Pazartesi test düşünüyorum ben