Rabbim kucağımızı boş bırakmasın CanımAzospermi, maalesef tüp bebekten başka çaremiz olmadığını öğrendik evliliğimizin 6.ayında o zamandan beri uğraşıyoruz, hoş onunla bile olmadı daha
Ben opudan sonra maf oldum karın ağrısı kasık ağrısı doktor bu yüzden bir ay erteledi iyi ki erteledi o ağrılardan transferi düşünemezdimCanım aynı durum benim de başıma geldi şişkinlikten patlamak üzereyim geçiyor değil mi bu durum bol su ve yürüyüş dedi doktor bana. Bu arada inşallah güzel haberler alırsın☺
Yasim 29 ilk denemem olucak dondurulmuslarla..Rabbim kucağımızı boş bırakmasın Canıminanalım ,gayret edelim gerisi rabbimin takdir i.
Ilki ilk denemedemi tuttu acaba? Ekstra birsey yapildimi kacnci gun embriyosuydu.. ne guzel ikinciyide dondurulmusmu yapiyorsunuzYas 35 üçüncü denemem ilk denemeden bir kızım var
MaşaAllah ben bir tek stresten korkuyorum başka da herşey çok güzeldiIlki ilk denemedemi tuttu acaba? Ekstra birsey yapildimi kacnci gun embriyosuydu.. ne guzel ikinciyide dondurulmusmu yapiyorsunuz
Maşallah, inşallah bizlerede nasip olur cnmArkadasimin ikizleri oldu erkek. Sadece 2 tane spermle embriyolar olustu ve transfer edildi umudunuzu kesneyin.ameliyatla alinmisti onlardada.
Ne grubu canım BenimBeni duyaaan varmııııııııı
WhatsApp grubu canım katılmak isteyen olursaNe grubu canım Benim
Bekleriz cnm whatsap grubu ordanda konuşuyoruzNe grubu canım Benim
Stres hep yokmu stresle de bas etmeyide ogreniyoruz bi sekilde nabalim. Sagligimiz yerinde olsun kuvvetimiz olsun yeterki.MaşaAllah ben bir tek stresten korkuyorum başka da herşey çok güzeldi
En fazla zir zir aglariz bi fatiha okuruz elhamdulillah der yola devam ederiz. Yol açik olduktan sora bizede yurumek düser :)MaşaAllah ben bir tek stresten korkuyorum başka da herşey çok güzeldi
En fazla zir zir aglariz bi fatiha okuruz elhamdulillah der yola devam ederiz. Yol açik olduktan sora bizede yurumek düser :)
Ben gene aglarim sanirim.artik ben bu konudaki sevinclerim sulu gozluluk :))hayat insana aglayarak gulmeyode ogretiyor nabicaksin. :))Aynn rabbim zır zır güldürmeyi nasip etsin İnşaAllah
Evet canım oldumcanim sen de opu olmuştu dim?
İşte o dediklerinin hepsi var bendede kasıklarda bi sızıBen opudan sonra maf oldum karın ağrısı kasık ağrısı doktor bu yüzden bir ay erteledi iyi ki erteledi o ağrılardan transferi düşünemezdim
Evet ilk denemeydi.Dondurulmusum kalmamıştı ikinci denemeyi Ocak’ta yaptım ama kimyasal gebelik oldu.Simdi üçüncü deneme hiç dondurulmuşum yok bende aşırı yumurta oluşmuyor.Bugunku kontrolde canım sıkıldı iki tane iyi gelişen vardı böyle giderse transferi bile göremem sankiIlki ilk denemedemi tuttu acaba? Ekstra birsey yapildimi kacnci gun embriyosuydu.. ne guzel ikinciyide dondurulmusmu yapiyorsunuz