Yasim 29 ilk denemem olucak dondurulmuslarla..
5 senelik evliyim :)
Peki ebat olarak ne durumdalar çğrenebilirmiyim be kaçıncı günün iğnedeEvet ilk denemeydi.Dondurulmusum kalmamıştı ikinci denemeyi Ocak’ta yaptım ama kimyasal gebelik oldu.Simdi üçüncü deneme hiç dondurulmuşum yok bende aşırı yumurta oluşmuyor.Bugunku kontrolde canım sıkıldı iki tane iyi gelişen vardı böyle giderse transferi bile göremem sanki
Su an 12 mm. 5. günüm iğnelerdePeki ebat olarak ne durumdalar çğrenebilirmiyim be kaçıncı günün iğnede
Yaaa ne güzel benim 9. Günümde öyleydi yaSu an 12 mm. 5. günüm iğnelerde
Ben bekliyorum canım geçmedi günler adet tarihim bekliyorumAğustos ‘ta ilk transferi ben mi oldum ? Başka bekleyen yok mu ??? İlk sayfaya etiket yapışsam güzel olur takip edebiliriz bu şekilde
Üzülme canim bir yumurta bile yeter bakalım hakkımızdan hayırlısı olsun insallahYaaa ne güzel benim 9. Günümde öyleydi ya
8 yumurtam var ve 12.5 13.3 10.3 civarlandılar cumartesi inşallaah dahada olgunlaşmış olurlarÜzülme canim bir yumurta bile yeter bakalım hakkımızdan hayırlısı olsun insallah
Hayırlı olsun tedaviniz..inşallah transferiniz güzel geçer ve embriyolarınız rahminize sıkıca tutunup size hayırlı , sağlıklı bebişler olur28 yaşındayım 3 senelik evliyim ilk denemem Temmuz’da yumurtalarım toplandı donduruldular Pazartesi transferim var lütfen dua edin çok heyecanlıyım rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar versin içinde bana da
Pekii direk tüp bebek yaptırabiliryormuyuz zeynep kamildeDnzvrl Daha önce bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm..daha bugün eşimle onu konuşuyorduk..yumurtaları büyütme iğneleri kullanıyorum şuan ve aynı eski tedavimdeki gibi ilerliyor herşey..opu ve transfer işlemlerini daha görmedim ama şuana kadarki evreden memnunum..sonucu pozitif olursa memnunüstü memnun olurum
Benimde listeye alirmisinizÇok teşekkür ederim..işte şimdi "ağustos ayı" benim için yeni başladı..hepimizden güzel haberler gelsin ve en baştan beri dediğim gibi bu ağustos bize uğurlu gelsin
Benim geçen ay 35 yakın yumurtam vardı 24 toplandı rahim geride olduğu için kalan toplanamadi 12 tanesi kaliteli dollendi 3 gün embriyosu adet tarihimi bekkiyorum transfer için hatta dün meraktan embriyolog aradım yine bilgi aldım bakalım kısmet artikKızlar yumurtalarım toplandı☺ Fazla olduğu için bu ay dondurulacak bi sonraki aya kadar hem rahim hazırlanacak sonra da transfer inşallahNicelik iyi nitelik de iyi olur inşallah döllenen yumurtalarım çok olsun amin Sizlerin kaç yumurtası toplanmıştı?
Amiiin inşallah hepimizin kucağı hayırlısıyla dolsunHayırlı olsun tedaviniz..inşallah transferiniz güzel geçer ve embriyolarınız rahminize sıkıca tutunup size hayırlı , sağlıklı bebişler olur
Hayırlı olsun canım bende dün transfer oldum güzel haberler alalım inşallah. Ben jel kullandığım için akıntı şeklinde oluyo öyle ama seninki de ondan kaynaklı olabilirArkadaşlar bugün transferim oldu hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için inşallah, sizlere sorum şu ki transferin ilk gününde leke gelen var mı acaba normal mi küçük bi nokta kahverengi leke geldi de
canim gozun aydin bebisler ikizmis yakup hocayami gittin erzurumdaHımm anladım canım. Biz o kadar zaman bekledik ki sabrımız kalmamış hemen görelim istiyoruz. Aceleci davranıyoruzaslında bende cumartesi gitmem gerekiyordu bende erken gittim. Tekrar kan değerine bakmam lazım dedi Dr. İnşallah hayırlısı olur herkes için. Aslında Dr lar görüyorlar ama bize kesin konuşmuyorlar
Hayırlı olsun canım bende dün transfer oldum güzel haberler alalım inşallah. Ben jel kullandığım için akıntı şeklinde oluyo öyle ama seninki de ondan kaynaklı olabilir
Benim de sayı az çıkacak sanki bu defa transfer olmadan yok olup gidecekler gibi hissediyorum.Su an sadece iki tanesinin büyümesi normal değil gibi8 yumurtam var ve 12.5 13.3 10.3 civarlandılar cumartesi inşallaah dahada olgunlaşmış olurlar
Havuz yontemi ile birde az yumurtasi olanlarda farkli teknikler uygulaniyor sanirim.Evet ilk denemeydi.Dondurulmusum kalmamıştı ikinci denemeyi Ocak’ta yaptım ama kimyasal gebelik oldu.Simdi üçüncü deneme hiç dondurulmuşum yok bende aşırı yumurta oluşmuyor.Bugunku kontrolde canım sıkıldı iki tane iyi gelişen vardı böyle giderse transferi bile göremem sanki
Kafani dagitmaya calis canim doktorun kontrol eder şikayetlerini soylersin ohss mi degilmi söyler. Bu surecte biraz aģri sizi oluyor mecbur.. gecer insallah. Ama transferin olmadiysa gecmesi lazimdi hafiflemesiEvet canım oldum