Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kızlar herkese merhaba. Dr dan geldim şimdi kesenin bir tanesini gördü bir tanede şüpheli dedi yani bir kese daha olabilir dedi. Muhtemelen ikiz olabilir gebeliğim. Hem çok sevindim hemde korktum karmaşık duygular içindeyim 😊😄😄
Gözün aydın canım, rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere olsun

Tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza 😊 ben de transferimin ikinci günündeyim iki tane 3. Gün embriyosu. Sizinki de mi taze transfer? Bana da dua edin ne olur 😔
Benim geçen ay yumurtalarım toplandı doktor 1 ay rahmini dinlendirmek istiyorum dedi pco olduğum için çok yumurtam oluşmuştu.salı günü iki tane çok iyi beşinci gün emb transfer edildi bakalım ne olacak 😖

Benim de bugün 7.gün iğnelere başlayalı ve ikinci kontrole gittim..8 adet yumurtam var şimdilik..boyutları 9 ile 13 arasında değişen..yarın tekrar gideceğim kontrole..büyük ihtimalle pazartesi ya da salı yumurta toplama işlemi olur diye düşünüyorum..
Esnmstf Esnmstf ve Umudum- Umudum- bu topiğin ilk pozitifleri olarak sizden gelecek her güzel haber bizi süper mutlu eder..inşallah keseleriniz güzelce görünür, kalp atışlarınız gümbür gümbür atar..hayatımda bir kere dinledim o sesi..mucizevi bir ses..inşallah hepimize duymak nasip olacak🙏

Bende 31 yaşındayım , 62 kiloyum , 5 yıllık evliyim . Evliliğimin ilk 1 yılı vajinismus la geçti , kalan 4 yıl içinde de 4. Tüp bebek denememi yaptım . İnşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım . İsteyen herkes de inşallah o mükemmel duyguyu tadar . 🤲

Benim de bugün 7.gün iğnelere başlayalı ve ikinci kontrole gittim..8 adet yumurtam var şimdilik..boyutları 9 ile 13 arasında değişen..yarın tekrar gideceğim kontrole..büyük ihtimalle pazartesi ya da salı yumurta toplama işlemi olur diye düşünüyorum..
Esnmstf Esnmstf ve Umudum- Umudum- bu topiğin ilk pozitifleri olarak sizden gelecek her güzel haber bizi süper mutlu eder..inşallah keseleriniz güzelce görünür, kalp atışlarınız gümbür gümbür atar..hayatımda bir kere dinledim o sesi..mucizevi bir ses..inşallah hepimize duymak nasip olacak🙏
İnşallah sizlerede nasip olur bu güzel duygular.ilk gebeliğim oldugu için çok heyecanlıyım çok panik oluyorum. Kesenin birini net gördük minicikti😊 bir tanesine şüpheli dedi. Rabbim olmayanlara da versin inşallah. Burda tedavi olan herkesin de Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah 🙏🙏🙏

Canim ailem uzak bi sehirdeydi benim esim ailesinin yanina gitti ben gitmedim izinimizde..
Doktor gitme hastaneler durumunu anlayamayabilir nolur nolmaz dedi.. yuruyus yapamadim cunku nefes almakta zorlaniyordum halsizlikte cabasiydi.. wc ye bile cikmak cok sanciliydi.. ama catlatma ignesinin 6.gunu filan kendimi disarilarq arkadaslarla gezmeye filan attim birde annem o sirada limon maydonoz kuru yapiyordu ödem atmama cok yardimci oldu diye dusubuyorum su icmeye hareket etmeye basladim hafifledi.. 8.gunde hasta oldum zaten oda rahatlatti.. diger hastaligima kadar dahada iyi olucak insallah. Doktorun takip eder sivi birikimi filan varmi diye.. akisina birak transfer olmayinca etkileri azalmaya geciyor.. guzel dusun geciyor zaten
Ama hamile gibiydim :) icerde kalan yumurtalar ve yumurtaliklarin sismesi dolasiyla.. guzel gecti ya icim rahat sekilde evimize donduk onemli olan o. Cok riskli embriyolarin yoksa transferi yapmayin kat kat artar.. e2 dege4in kac peki?
Canım benim şişkinliğim bi türlü geçmiyor sanki böyle gaz sancısı çekiyor gibiyim wcyede çıkamıyorum 🙄

Azospermi, maalesef tüp bebekten başka çaremiz olmadığını öğrendik evliliğimizin 6.ayında o zamandan beri uğraşıyoruz, hoş onunla bile olmadı daha
Arkadasimin ikizleri oldu erkek. Sadece 2 tane spermle embriyolar olustu ve transfer edildi umudunuzu kesneyin.ameliyatla alinmisti onlardada.

X