Gözün aydın canım, rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere olsunKızlar herkese merhaba. Dr dan geldim şimdi kesenin bir tanesini gördü bir tanede şüpheli dedi yani bir kese daha olabilir dedi. Muhtemelen ikiz olabilir gebeliğim. Hem çok sevindim hemde korktum karmaşık duygular içindeyim
Benim geçen ay yumurtalarım toplandı doktor 1 ay rahmini dinlendirmek istiyorum dedi pco olduğum için çok yumurtam oluşmuştu.salı günü iki tane çok iyi beşinci gün emb transfer edildi bakalım ne olacakTebrik ederim çok sevindim sizin adınızaben de transferimin ikinci günündeyim iki tane 3. Gün embriyosu. Sizinki de mi taze transfer? Bana da dua edin ne olur
Rabbim kucaklarımızı hiç boş bırakmasınYaşım 34 kilom 66 10 yıllık evliyim 3. Denemem
Amin cümlemizinRabbim kucaklarımızı hiç boş bırakmasın
Allah razı olsun kuzum. Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahGözün aydın canım, rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı da bizlere olsun
Ben 37 yaşındayım ki topiğin en yaşlısı hissediyorum kendimiKızlar yaşlarınız kaç,kilonuz nasıl,evliliğin kaçıncı yılı ve kaçıncı denemeniz ?
İnşallah sizlerede nasip olur bu güzel duygular.ilk gebeliğim oldugu için çok heyecanlıyım çok panik oluyorum. Kesenin birini net gördük miniciktiBenim de bugün 7.gün iğnelere başlayalı ve ikinci kontrole gittim..8 adet yumurtam var şimdilik..boyutları 9 ile 13 arasında değişen..yarın tekrar gideceğim kontrole..büyük ihtimalle pazartesi ya da salı yumurta toplama işlemi olur diye düşünüyorum..
Esnmstf ve Umudum- bu topiğin ilk pozitifleri olarak sizden gelecek her güzel haber bizi süper mutlu eder..inşallah keseleriniz güzelce görünür, kalp atışlarınız gümbür gümbür atar..hayatımda bir kere dinledim o sesi..mucizevi bir ses..inşallah hepimize duymak nasip olacak
26 yaşındayım 60 kiloyum 3.yılımız 3.denememizKızlar yaşlarınız kaç,kilonuz nasıl,evliliğin kaçıncı yılı ve kaçıncı denemeniz ?
Neden hemen tüp bebek denediniz ,sorun neydi26 yaşındayım 60 kiloyum 3.yılımız 3.denememiz
Doktorum izmirde ben bursadayım mecbur bıraktım..bir de ilaçlar beni cok rahatsz ediyor yan etki yapıyor normal hayatıma devam edemiyorum o süreçteBende öğretmenim devam ediyorum kurumumda kabul etti
Canım benim şişkinliğim bi türlü geçmiyor sanki böyle gaz sancısı çekiyor gibiyim wcyede çıkamıyorumCanim ailem uzak bi sehirdeydi benim esim ailesinin yanina gitti ben gitmedim izinimizde..
Doktor gitme hastaneler durumunu anlayamayabilir nolur nolmaz dedi.. yuruyus yapamadim cunku nefes almakta zorlaniyordum halsizlikte cabasiydi.. wc ye bile cikmak cok sanciliydi.. ama catlatma ignesinin 6.gunu filan kendimi disarilarq arkadaslarla gezmeye filan attim birde annem o sirada limon maydonoz kuru yapiyordu ödem atmama cok yardimci oldu diye dusubuyorum su icmeye hareket etmeye basladim hafifledi.. 8.gunde hasta oldum zaten oda rahatlatti.. diger hastaligima kadar dahada iyi olucak insallah. Doktorun takip eder sivi birikimi filan varmi diye.. akisina birak transfer olmayinca etkileri azalmaya geciyor.. guzel dusun geciyor zaten
Ama hamile gibiydim :) icerde kalan yumurtalar ve yumurtaliklarin sismesi dolasiyla.. guzel gecti ya icim rahat sekilde evimize donduk onemli olan o. Cok riskli embriyolarin yoksa transferi yapmayin kat kat artar.. e2 dege4in kac peki?
canim sen de opu olmuştu dim?Canım benim şişkinliğim bi türlü geçmiyor sanki böyle gaz sancısı çekiyor gibiyim wcyede çıkamıyorum
Azospermi, maalesef tüp bebekten başka çaremiz olmadığını öğrendik evliliğimizin 6.ayında o zamandan beri uğraşıyoruz, hoş onunla bile olmadı dahaNeden hemen tüp bebek denediniz ,sorun neydi
Arkadasimin ikizleri oldu erkek. Sadece 2 tane spermle embriyolar olustu ve transfer edildi umudunuzu kesneyin.ameliyatla alinmisti onlardada.Azospermi, maalesef tüp bebekten başka çaremiz olmadığını öğrendik evliliğimizin 6.ayında o zamandan beri uğraşıyoruz, hoş onunla bile olmadı daha
Yaşım 31 kilom 55Kızlar yaşlarınız kaç,kilonuz nasıl,evliliğin kaçıncı yılı ve kaçıncı denemeniz ?