Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Opudan sonra yarın 3.gün adetimi olmadım daha

Reactions: H M
Yok canım ben henüz jele başlamadım 2 günlük daha prolutex iğnem vardı onlar bitince jele başlıcam inşallah, benim ikinci denemem ama ilkinde böyle bişey olmamıştı
Hımm hayırlı haberlerin belirtisi olsun inşallah ben hem iğne hem jel kullanıyorum bakalım güzel sonuçlarımız olsun inşallah

Sağolasın canım kesin değil ikiz olup olmadığı. Ben Bünyamin hocaya gitmiştim
canım karıştırdım demek istediğim bünyamin hoca gelmişmi kese için doktor yorum yapmıştıya :)) kafa kalmadıkı bende sabırsızlanıyorum yanına gitmek için kabul edermi tüp bebek yapmayı diye

Anladım canım. Yok ben burdaki Dr ma gittim hoca daha gelmediği için. Özel olarak yapar tabiki biz özel yaptırdık devlet desteği almadık. Eğer rahimde bir sıkıntı yoksa hormonlar düzgünse yapar tabi ki. Anlıyorum canım bende heyecanlıydım bak şimdi miniklerim benimle. Rabbim sanada nasip etsin

Çok tebrik ederim..Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin..darısı başımıza

Çok çok tebrik ederim. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş. Muhtemelen yazmışsınızdır fakat kaçıncı gün embriyosu taze trasnfermi. Özel olarak bekleme sürecinde nasıl davrandınız biraz anlatabilirseniz çok seviniriz

Gözün aydın canım Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah

Maşallahhh.. minigini kucahina almayi nasip etsin.. darisi tum tüp kardeşlerine :)

Hımm hayırlı haberlerin belirtisi olsun inşallah ben hem iğne hem jel kullanıyorum bakalım güzel sonuçlarımız olsun inşallah
Ben de hem iğne hem jel istedim ama ağır gelir dediler. Geçen sefer jel istememiştim sadece iğne kullanmıştım tutunmuştu minnoşum ama gelişemedi bu sefer de jeli dene dediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…