Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Yasim 29 ilk denemem olucak dondurulmuslarla..
5 senelik evliyim :)
Evet ilk denemeydi.Dondurulmusum kalmamıştı ikinci denemeyi Ocak’ta yaptım ama kimyasal gebelik oldu.Simdi üçüncü deneme hiç dondurulmuşum yok bende aşırı yumurta oluşmuyor.Bugunku kontrolde canım sıkıldı iki tane iyi gelişen vardı böyle giderse transferi bile göremem sanki
Peki ebat olarak ne durumdalar çğrenebilirmiyim be kaçıncı günün iğnede

Dnzvrl Dnzvrl Daha önce bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm..daha bugün eşimle onu konuşuyorduk..yumurtaları büyütme iğneleri kullanıyorum şuan ve aynı eski tedavimdeki gibi ilerliyor herşey..opu ve transfer işlemlerini daha görmedim ama şuana kadarki evreden memnunum..sonucu pozitif olursa memnunüstü memnun olurum😉

28 yaşındayım 3 senelik evliyim ilk denemem Temmuz’da yumurtalarım toplandı donduruldular Pazartesi transferim var lütfen dua edin çok heyecanlıyım rabbim hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar versin içinde bana da 🥰
Hayırlı olsun tedaviniz..inşallah transferiniz güzel geçer ve embriyolarınız rahminize sıkıca tutunup size hayırlı , sağlıklı bebişler olur🙏

Dnzvrl Dnzvrl Daha önce bahçeci umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm..daha bugün eşimle onu konuşuyorduk..yumurtaları büyütme iğneleri kullanıyorum şuan ve aynı eski tedavimdeki gibi ilerliyor herşey..opu ve transfer işlemlerini daha görmedim ama şuana kadarki evreden memnunum..sonucu pozitif olursa memnunüstü memnun olurum😉
Pekii direk tüp bebek yaptırabiliryormuyuz zeynep kamilde

Arkadaşlar bugün transferim oldu hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için inşallah, sizlere sorum şu ki transferin ilk gününde leke gelen var mı acaba normal mi küçük bi nokta kahverengi leke geldi de

Kızlar yumurtalarım toplandı☺ Fazla olduğu için bu ay dondurulacak bi sonraki aya kadar hem rahim hazırlanacak sonra da transfer inşallah🙏🏻 Nicelik iyi nitelik de iyi olur inşallah döllenen yumurtalarım çok olsun amin🙏🏻 Sizlerin kaç yumurtası toplanmıştı?
Benim geçen ay 35 yakın yumurtam vardı 24 toplandı rahim geride olduğu için kalan toplanamadi 12 tanesi kaliteli dollendi 3 gün embriyosu adet tarihimi bekkiyorum transfer için hatta dün meraktan embriyolog aradım yine bilgi aldım bakalım kısmet artik

Arkadaşlar bugün transferim oldu hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için inşallah, sizlere sorum şu ki transferin ilk gününde leke gelen var mı acaba normal mi küçük bi nokta kahverengi leke geldi de
Hayırlı olsun canım bende dün transfer oldum güzel haberler alalım inşallah. Ben jel kullandığım için akıntı şeklinde oluyo öyle ama seninki de ondan kaynaklı olabilir

Hımm anladım canım. Biz o kadar zaman bekledik ki sabrımız kalmamış hemen görelim istiyoruz. Aceleci davranıyoruz😄😄 aslında bende cumartesi gitmem gerekiyordu bende erken gittim. Tekrar kan değerine bakmam lazım dedi Dr. İnşallah hayırlısı olur herkes için. Aslında Dr lar görüyorlar ama bize kesin konuşmuyorlar 😊
canim gozun aydin bebisler ikizmis yakup hocayami gittin erzurumda

Hayırlı olsun canım bende dün transfer oldum güzel haberler alalım inşallah. Ben jel kullandığım için akıntı şeklinde oluyo öyle ama seninki de ondan kaynaklı olabilir

Yok canım ben henüz jele başlamadım 2 günlük daha prolutex iğnem vardı onlar bitince jele başlıcam inşallah, benim ikinci denemem ama ilkinde böyle bişey olmamıştı

Evet ilk denemeydi.Dondurulmusum kalmamıştı ikinci denemeyi Ocak’ta yaptım ama kimyasal gebelik oldu.Simdi üçüncü deneme hiç dondurulmuşum yok bende aşırı yumurta oluşmuyor.Bugunku kontrolde canım sıkıldı iki tane iyi gelişen vardı böyle giderse transferi bile göremem sanki
Havuz yontemi ile birde az yumurtasi olanlarda farkli teknikler uygulaniyor sanirim.
Natural denedinizmi.

Evet canım oldum
Kafani dagitmaya calis canim doktorun kontrol eder şikayetlerini soylersin ohss mi degilmi söyler. Bu surecte biraz aģri sizi oluyor mecbur.. gecer insallah. Ama transferin olmadiysa gecmesi lazimdi hafiflemesi
Ilk adetinizi olmusmuydunuz. Kacnxi gun opudan sonra

X