Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Rabbim isteyen herkese anneliği tattırsın. Allah büyüktür yeterki ol desin.

adım dut kurusu. Sen bulabilirsen onu da tüket transferden sonra inşallah hayırlısı
canım dut kurusu kolay burda çok varda ananas ve cevizi herkes söylüyor onları tüketeyim meyve alışkanlığım hiç yok bakalım artık mümkün oldugunca dikkat edeyim

canım dut kurusu kolay burda çok varda ananas ve cevizi herkes söylüyor onları tüketeyim meyve alışkanlığım hiç yok bakalım artık mümkün oldugunca dikkat edeyim
Tabi canım dikkat etmen lazım çünkü o kadar emek vereceksin, o kadar ilaç kullanacaksın biraz dikkat etmende fayda olacaktır. Allah kimsenin emeğini yerde bırakmasın canım

Gözün aydın canım senin transfer ne zaman olmuştu benden önce miydi acaba ben 4 Ağustos’ta transfer oldum . Sat 15 Temmuz . 5.gün embriyosu çift transfer olmuştum . İlk kan değerim 10.gün 522 idi . Seninkiler nasıldı ? Kese için gideceğim de o yüzden soruyorum

A
MaşaAllah darısı bana olaun İnşaAllah Çok korkuyorum 2 gün önce transferim oldu nasıl bitecek bu zamanlar bilmiyorum İnşaAllah güzel olur ,

Çookk sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı bizlere inşallah

Cok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin

Allah razı olsun canım. 6 Ağustos transfer 3. Gün embriyosu çift koyuldu. 12. Gün kan değerim 586 çıktı. Kese çok küçüktü yeni oldugu için bitanesini net gördük diğeri de şüpheli dedi kesin konuşmadı bir hafta sonra tekrar gidicem bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…