Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Nasıl geçti ne hissettin neler yaptın transferden sonra
Çok güzel geçti elhamdülillah doktor embriyoyu gösterdi yerleştirirken anlattı çok duygulandım ağladım dualarla girdim çıktım rabbim hayırlısını versin inşallah isteyen bekleyen bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsun

Benim doktorum iki gün sonra normal hayatıma dönebileceğimi söyledi . Çok yatmamı istemedi , kısa yürüyüşler yapmamı söyledi .
Ben bugün transfer oldum Bana normal hayatına devam edebilirsin dedi canım hiç istirahat vermedi sadece koltuk vs.gibi ağır şeyler kaldırma dedi ben genelde dinlenmeyi tercih edicem bakalım hayırlısı
Transferiniz hayırlı olsun. Umarın guzel haberlerinizi alırız
Benim transferime ortalama 10 gün daha var. Şimdiden kafamda planlamaya yapmaya calısıyorum da biraz akışına bırakabilmek lazım sanırım iş yerinden dolayı çok uzun raporlar alamayacagım, 3 4 gün maksimum. Yeterli olacaktır insallah

Doktorum ananası da fazla yememem gerektiğini söyledi .Sağlıklı beslenmemi istedi .Protein ,karbonhidrat vb

Teşekkür ederim İnşaAllah ben tüp bebek için okuldan ayrıldım özel bir kolejde sınıf öğretmeniydim .Rabbim yaptığımız fedakarlıkları karşılıksız bırakmasın İnşaAllah

Çok teşekkür ederim amiinn inşallah sakince stres yapmadan kasmadan beklememiz lazım ☺aynen yeterli hatta aynı gün yolculuk bile yapabilirsin demişti doktorum sadece ağır kaldırmamaya dikkat etmek lazım sanırım onun dışında aynı devam☺

Ben de öğretmenim..o yüzden tedavinin yaz tatiline denk gelmesi tam bir mimet oldu..yoksa şehir dışından git gel yapmanın zorluğunu geçtim okuldan izin almak ayrı sorun olacaktı..en azından şimdi kafam rahat..ki bu işte kafa rahatlığı çok önemli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…