- 11 Temmuz 2019
- 652
- 499
- 36
Amiiinnn hep beraber hayırlı müjdeli haberler alalım inşallah ☺Hadi hayırlı haberler inşallahBenim de 10/12 gün kaldı inşallah transfere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiinnn hep beraber hayırlı müjdeli haberler alalım inşallah ☺Hadi hayırlı haberler inşallahBenim de 10/12 gün kaldı inşallah transfere
İnşaAllah canım benim İnşaAllahÇok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun inşallah sizi koruyan rabbim bebişleride korumuştur içini ferah tut☺
Nasıl geçti ne hissettin neler yaptın transferden sonraSlm kızlar benimde bugün transferim oldu test gününü saymaya başlıyorum artık
Çok güzel geçti elhamdülillah doktor embriyoyu gösterdi yerleştirirken anlattı çok duygulandım ağladım dualarla girdim çıktım rabbim hayırlısını versin inşallah isteyen bekleyen bu yolda emek veren herkesin yardımcısı olsunNasıl geçti ne hissettin neler yaptın transferden sonra
Hayırlı uğurlu olsun..embriyolarınız sıkıca rahminize tutunup bebiş olarak kucağınızı doldursun inşallahSlm kızlar benimde bugün transferim oldu test gününü saymaya başlıyorum artık
Amiiinn canımm amiiinn hep birlikte inşallahHayırlı uğurlu olsun..embriyolarınız sıkıca rahminize tutunup bebiş olarak kucağınızı doldursun inşallah
Benim doktorum iki gün sonra normal hayatıma dönebileceğimi söyledi . Çok yatmamı istemedi , kısa yürüyüşler yapmamı söyledi .
Transferiniz hayırlı olsun. Umarın guzel haberlerinizi alırızBen bugün transfer oldum Bana normal hayatına devam edebilirsin dedi canım hiç istirahat vermedi sadece koltuk vs.gibi ağır şeyler kaldırma dedi ben genelde dinlenmeyi tercih edicem bakalım hayırlısı
Ananas ve manda yoğurdu yiyecegimTransfer sonrası dikkat ettiklerinizi de paylaşırsınız :) Hiçbirinizi tanımasam bile en az kendime ettiğim kadar her birinize dua edeceğim.
Teşekkür ederim İnşaAllah ben tüp bebek için okuldan ayrıldım özel bir kolejde sınıf öğretmeniydim .Rabbim yaptığımız fedakarlıkları karşılıksız bırakmasın İnşaAllahTransferiniz hayırlı olsun. Umarın guzel haberlerinizi alırız
Benim transferime ortalama 10 gün daha var. Şimdiden kafamda planlamaya yapmaya calısıyorum da biraz akışına bırakabilmek lazım sanırım iş yerinden dolayı çok uzun raporlar alamayacagım, 3 4 gün maksimum. Yeterli olacaktır insallah
Ben de aynı şekilds,sırf bu işlerle uğraşabilmek için 3yıldır öğretmenliği bıraktımTeşekkür ederim İnşaAllah ben tüp bebek için okuldan ayrıldım özel bir kolejde sınıf öğretmeniydim .Rabbim yaptığımız fedakarlıkları karşılıksız bırakmasın İnşaAllah
Çok teşekkür ederim amiinn inşallah sakince stres yapmadan kasmadan beklememiz lazım ☺aynen yeterli hatta aynı gün yolculuk bile yapabilirsin demişti doktorum sadece ağır kaldırmamaya dikkat etmek lazım sanırım onun dışında aynı devam☺Transferiniz hayırlı olsun. Umarın guzel haberlerinizi alırız
Benim transferime ortalama 10 gün daha var. Şimdiden kafamda planlamaya yapmaya calısıyorum da biraz akışına bırakabilmek lazım sanırım iş yerinden dolayı çok uzun raporlar alamayacagım, 3 4 gün maksimum. Yeterli olacaktır insallah
Rabbim yuvamızı şensiz bırakmasın ...Ben de aynı şekilds,sırf bu işlerle uğraşabilmek için 3yıldır öğretmenliği bıraktım
Hayırlısıyla inşallahRabbim yuvamızı şensiz bırakmasın ...
inşallah hersey yolunda giderBen de öğretmenim..o yüzden tedavinin yaz tatiline denk gelmesi tam bir mimet oldu..yoksa şehir dışından git gel yapmanın zorluğunu geçtim okuldan izin almak ayrı sorun olacaktı..en azından şimdi kafam rahat..ki bu işte kafa rahatlığı çok önemli..
Senin transferin olur buyuk ihtimal..once sizlerden aliriz haberi.. hadi insallahh
Maşallah canım çok iyi böyle devam etsinler inşallah
Tutunmaya iyi diyorlar ama bilmiyorum :)Çok şükür şimdilik iyi sonuna kadar iyi olsun inşallah☺ Bu ay transfer olmayacağım ben bi sonraki döngüde olacak. Ananas kabak çekirdeği filan bunlar neye iyi geliyor acaba