Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı canım darısı olmayanlara olsun inşallahCok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla devam eder gebeliğin
Ben Pazartesi günü ilaç yazdırmaya gittiğimde gitmişken kese görürüm belki diye girdim ama doktor şüpheli kese dedi . Ne demek istedi bilemedim o an zaten elim ayağım boşaldı . Şimdi çok korkuyorum . Normalde tüp bebek doktorum ilk ultrason a Cuma git demişti . Şimdi korktuğumdan Salı’ya randevu aldım ki daha net olsun diyeAllah razı olsun canım. 6 Ağustos transfer 3. Gün embriyosu çift koyuldu. 12. Gün kan değerim 586 çıktı. Kese çok küçüktü yeni oldugu için bitanesini net gördük diğeri de şüpheli dedi kesin konuşmadı bir hafta sonra tekrar gidicem bakalım.
Sonunda 29 ağustosta transfer olacağım inşallah kızlar varmı aynı zamanda transfer olacak.
Hımm anladım canım. Biz o kadar zaman bekledik ki sabrımız kalmamış hemen görelim istiyoruz. Aceleci davranıyoruz aslında bende cumartesi gitmem gerekiyordu bende erken gittim. Tekrar kan değerine bakmam lazım dedi Dr. İnşallah hayırlısı olur herkes için. Aslında Dr lar görüyorlar ama bize kesin konuşmuyorlarBen Pazartesi günü ilaç yazdırmaya gittiğimde gitmişken kese görürüm belki diye girdim ama doktor şüpheli kese dedi . Ne demek istedi bilemedim o an zaten elim ayağım boşaldı . Şimdi çok korkuyorum . Normalde tüp bebek doktorum ilk ultrason a Cuma git demişti . Şimdi korktuğumdan Salı’ya randevu aldım ki daha net olsun diye
Allah razı olsun canım darısı tüm isteyenlere olsun inşallahÇookk sevindim canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olsun darısı bizlere inşallah
Tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza ben de transferimin ikinci günündeyim iki tane 3. Gün embriyosu. Sizinki de mi taze transfer? Bana da dua edin ne olurKızlar herkese merhaba. Dr dan geldim şimdi kesenin bir tanesini gördü bir tanede şüpheli dedi yani bir kese daha olabilir dedi. Muhtemelen ikiz olabilir gebeliğim. Hem çok sevindim hemde korktum karmaşık duygular içindeyim
İnşallah öyledir . Bana da Pazartesi günü tekrar kan değerine bakmıştı . Kan değerim normal .bakalım Salı yı bekleyeceğimHımm anladım canım. Biz o kadar zaman bekledik ki sabrımız kalmamış hemen görelim istiyoruz. Aceleci davranıyoruz aslında bende cumartesi gitmem gerekiyordu bende erken gittim. Tekrar kan değerine bakmam lazım dedi Dr. İnşallah hayırlısı olur herkes için. Aslında Dr lar görüyorlar ama bize kesin konuşmuyorlar
Hayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. İkizde olsa Rabbim bi kolaylık verirtekrar kan istedi miKızlar herkese merhaba. Dr dan geldim şimdi kesenin bir tanesini gördü bir tanede şüpheli dedi yani bir kese daha olabilir dedi. Muhtemelen ikiz olabilir gebeliğim. Hem çok sevindim hemde korktum karmaşık duygular içindeyim
İnşAllah kaliteli kaliteli yumurtaların olsun. Sonra da tatlış tatlış bebiş olsun canı Allah kolaylık versinSelam kızlar bugün ilk kontrolüme gittim iki tane iyi büyüyen var digerleri daha küçükmüş iğnelere devam bakalım...Bende aşırı yumurta olmuyor zaten iki uç tane dollensin ilerlesin yeter bu süreçte yenecek neler var?
Sağol canım, sendende güzel haberler bekliyorum hayırlısyla gör bebeğini inşallahHadi gözün aydın çok sevindim
Allah razı olsun Rabbim size ve tüm isteyenlere annelik duygusunu nasip etsin inşallah hep dualarımdasınız. Evet benim taze transfer 3. Gün embriyosu iki taneTebrik ederim çok sevindim sizin adınıza ben de transferimin ikinci günündeyim iki tane 3. Gün embriyosu. Sizinki de mi taze transfer? Bana da dua edin ne olur
İnşallah keseyide görürsün. Kalp atışını da duyarsın canım. İnsan bekleyemıyo zaman geçmiyor sanki. Bende öyleyimİnşallah öyledir . Bana da Pazartesi günü tekrar kan değerine bakmıştı . Kan değerim normal .bakalım Salı yı bekleyeceğim
Sağol canım Rabbim hayırlı evlatlar versin hepimize.evet bugün tekrar kana bakıldı 2840 çıktı çok şükür. Değerim güzel artıyor dedi Dr um. İkiz olursada Allah tan gelen herşeye razıyım. Rabbim kaldıramayacağım yükü vermezmiş. Herşeyde vardır bir hayır. İnşallah olmayanlara da nasip olur bu duyguHayırlı olsun canım gözün aydın Rabbim tamamına erdirsin inşallah. İkizde olsa Rabbim bi kolaylık verirtekrar kan istedi mi
Bana 3 gün yasaktı duş, 4. Gün ılık aldımTransferden sonra duş ne zaman almalıyız?
Bende iki gün daha bekleyeyim dedimBana 3 gün yasaktı duş, 4. Gün ılık aldım
Yaşım 34 kilom 66 10 yıllık evliyim 3. DenememKızlar yaşlarınız kaç,kilonuz nasıl,evliliğin kaçıncı yılı ve kaçıncı denemeniz ?