Benim 17 18 19 hatta 20 bile vardıKızlaaar yumurtalar kaç mm olduğunda yumurtalar toplanıyooorrr ben bilmiyorumda merak ediyorummmağır gelişiyomuş benimkiler ama tam 8 tane olmuşlar çok mutluyumm ♥
canim sen dikkat etmissin ben ananas ve cig kabak cekirdegini bilmiyordum aslinda kabak cekirdegi diye biliyordum bende baslayayim ozaman ya benim en buyuk sorunum beslenme zaten ne meyve yerim nede oyle saglikli beslenirimCanım benimkiler 3. Gün embiryosuydu. Bende bir problem yoktu herşey normal çıkmıştı. Eşimde morfoloji sıfırdır ve hareket sıfırdı. Bu yüzden karar verdik tüpe.transfer öncesinde hergün folik asit kullandım. Bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedim ceviz yedim hergün. Yürüyüş yaptım her gün düzenli transfere kadar. Bol bol su içtim. Kefir tükettim her akşam rahmi hazırlıyormuş. Transfere üç gün kala ananas yedim transferden üç gün sonra bıraktım. İğnelerimi ilaçlarımı saati saatine kullandım hiç aksatmadan. Transferin ilk üç günü hep uzandım dinlendim evde kabız olmamaya dikkat ettim. Protein ağırlıklı beslendim. Baharat yağlı hazır gıdalardan asitli içeceklerden sakatatlardan uzak durdum.zaten sonrasında ağır şeyler yapmamak kaydıyla normal hayatıma geri döndüm. Banyo hiç yapmadım pozitifi alana kadar. Ev işi yapmadım hiç hâlâ da yapmıyorum ufak tefek şeyler sadece.
Öyleyken toplandı demi şimdi benim 17 mm ulaşınca alırlarmı ya iğne sürecim çok sürdü 9. GündeyimBenim 17 18 19 hatta 20 bile vardı
Amin inşallah canımmm darısı hepinize inşallahHadi inşallah hep böyle katlana katlana artmaya devam eder..Allahım tamamına erdirsin
rahim Uzay boşluğu embriyo ise boşlukta bir nokta benbhep öyle düşünüyorum Rabbim isterse tutunacaklar. O sarsılmanın bişey olduğunu sanmıyorum ama stres Her zaman her şeyi olumsuz etkiler. Moral bozmadan bekleme süresini keyifli geçirmenizi tavsiye ederim inşallah bebişler tutulmuştur inşallah pozitif sonucu almak nasip olurMerhabalar arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dün transferim yapıldı ufak bir trafik kazası atlattıksarsıldım sonra çok ağladım eşime çok kızdım aşırı kötü oldum sizce bebeklerime birşey olmuş mudur
Benim kadar sağlıksız besleneceğini hiç zannetmiyorum ama iş başa düşünce mecburi olarak yaptım. Ananası çok tüketmemen lazım rahmi inceltir yoksa. Sadece 5 yada 6 gün tükettim tutunmayı kolaylaştırıyormuş. Bide hergün salata yiyordum ayrıca sıkma portakal suyu içtim 8,9 defa. Ama en önemlisi su. Bol bol su tüket. Transferden sonra dut kurusu da iyi geliyormuş ama ben bulamadım dut kurusu. Sen bulabilirsen onu da tüket transferden sonra inşallah hayırlısı olurcanim sen dikkat etmissin ben ananas ve cig kabak cekirdegini bilmiyordum aslinda kabak cekirdegi diye biliyordum bende baslayayim ozaman ya benim en buyuk sorunum beslenme zaten ne meyve yerim nede oyle saglikli beslenirim
Canım ben adetin tam 12.gününde opu oldumÖyleyken toplandı demi şimdi benim 17 mm ulaşınca alırlarmı ya iğne sürecim çok sürdü 9. Gündeyim
İnşarahim Uzay boşluğu embriyo ise boşlukta bir nokta benbhep öyle düşünüyorum Rabbim isterse tutunacaklar. O sarsılmanın bişey olduğunu sanmıyorum ama stres Her zaman her şeyi olumsuz etkiler. Moral bozmadan bekleme süresini keyifli geçirmenizi tavsiye ederim inşallah bebişler tutulmuştur inşallah pozitif sonucu almak nasip olur
inşaAllah Canım benim 9 gün sonra bende buralara güzel haber vermeyi çok istiyorumrahim Uzay boşluğu embriyo ise boşlukta bir nokta benbhep öyle düşünüyorum Rabbim isterse tutunacaklar. O sarsılmanın bişey olduğunu sanmıyorum ama stres Her zaman her şeyi olumsuz etkiler. Moral bozmadan bekleme süresini keyifli geçirmenizi tavsiye ederim inşallah bebişler tutulmuştur inşallah pozitif sonucu almak nasip olur
Benim adetime daha 14 gün var ve iğnelere devam ediyoruzCanım ben adetin tam 12.gününde opu oldum
Canım adet gününü (en son oldugun) 1.gübü kabul ederseniz, şu anda 9.günde misiniz?Benim adetime daha 14 gün var ve iğnelere devam ediyoruz
Teşekkürler..bugun aradilar bölünme olmamış transfer iptal edildi.. bir tedavi bosa gitmis oldu yani.. peki sizin sonrakilerde ayni durum devam etti mi? Kaliteli embriyo elde edildigi de oldu mu?Ben yasadım,yumurtada hareket gözlemleyemiyorlar düzgün döllenmedi demek o,bir ihtimal diye bekletiyorlar
Benim doktorum iki gün sonra normal hayatıma dönebileceğimi söyledi . Çok yatmamı istemedi , kısa yürüyüşler yapmamı söyledi .Transfer gerceklesen arkadaslar, transferden sonra doktor kaç gün rapor veriyor ve evde istirahatı oneriyor ortalama?
Ben bu durumu yaşadğımda meğer yanlış tedavi görüyormuşum..benm yumurta rezervim düşük o yüzden fazla hormon ilacı yumurtalarımda kaliteyi iyice bozuyor hiç bir zaman gonal f lerle embryo elde edemedim.daha sonra akıllanıp araştırınca durumuma uygun doktor ve tedaviyi buldum .mini ivf tedavisine başldım.bu tedavide cok az ilaçla kendi doğal gelştirdiğin yumurtan yakalnıyor tek tek havuz oluşturuluyor en son transfer yapılıyor.iki embryom oldu su ann transfer tedavisi dönemindeyim.hatta yumurta toplama tedavileri esnasında kendiliğimden hamile kaldım ama tüp bozuk oldugundan dış gebelik oldu. Bana önceden gittiğim doktorlar deli gibi hormon basanlar sen bırak bu işleri senin kaliteli embryon olmaz demiştiTeşekkürler..bugun aradilar bölünme olmamış transfer iptal edildi.. bir tedavi bosa gitmis oldu yani.. peki sizin sonrakilerde ayni durum devam etti mi? Kaliteli embriyo elde edildigi de oldu mu?
Canım adet tarihime göre yapmadı bi kist gördü çik kisti diyeCanım adet gününü (en son oldugun) 1.gübü kabul ederseniz, şu anda 9.günde misiniz?
Opu tarihi belirledi mi doktorun, yoksa devam mı iğnelere daha?
Canım geçen ay bi kist görüldü ve lucrin depot vuruldum sonra o kistim inceldi ve normal bir kist olduığu anlaşıldı adetimin bitiinden 4 gün sonra başladık bugün tam 9. Günümdü iğne vuruldum cumartesi tekrar kontrole gidicamCanım adet gününü (en son oldugun) 1.gübü kabul ederseniz, şu anda 9.günde misiniz?
Opu tarihi belirledi mi doktorun, yoksa devam mı iğnelere daha?
Ben bugün transfer oldum Bana normal hayatına devam edebilirsin dedi canım hiç istirahat vermedi sadece koltuk vs.gibi ağır şeyler kaldırma dedi ben genelde dinlenmeyi tercih edicem bakalım hayırlısıTransfer gerceklesen arkadaslar, transferden sonra doktor kaç gün rapor veriyor ve evde istirahatı oneriyor ortalama?
Çok geçmiş olsun canım rabbim beterinden korusun inşallah sizi koruyan rabbim bebişleride korumuştur içini ferah tut☺Merhabalar arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dün transferim yapıldı ufak bir trafik kazası atlattıksarsıldım sonra çok ağladım eşime çok kızdım aşırı kötü oldum sizce bebeklerime birşey olmuş mudur
Hadi hayırlı haberler inşallahSlm kızlar benimde bugün transferim oldu test gününü saymaya başlıyorum artık