Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

1 tanesi boş, digeri de zaten düzgün döllenmedi denmesi cok sacma degil mi? Transfer iptal mi o zaman?dedim..yarin da bi bakalım dendi.. duzgun dollenmedi denen bi embriyo sonraki güne nasil duzelecek anlamis degilim açıkcası.. bu durumu yasayan oldu mu aranızda?
Ben yasadım,yumurtada hareket gözlemleyemiyorlar düzgün döllenmedi demek o,bir ihtimal diye bekletiyorlar

Merhaba kızlar 10. Gün sonucum 109 çıktı, 8. Gün 53.90 dı, yarın test günüm. Bekleyişler hiç bitmiyor Allahım hepimizin yüzünü bu yolda güldürsün, kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah 🙏🏻
Hadi inşallah hep böyle katlana katlana artmaya devam eder..Allahım tamamına erdirsin 🙏

Yok canım bugün aradım Erzurum û hcg değerimi bildirmek için eylülde gelecekmiş bende kontrol için eylülde gidicem çünkü
canım seninkiler kaçıncı gün embriyosuydu benim hiç bir bilgim yok sebebsiz infertilite eşimde ve bende sorun yok sende sorun varmıydı transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmeliyim

Selam :) hamile arkadaşların hepsini tebrik ediyorum çok çok sevindim okurken, darısı bizlere olsun inşallah :dua: kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yiyip içtiniz :)
günde 1 tane türk kahvesi 2 küçük bardak açık çay kahvaltıda içtim , sigarayı bıraktım =) bunları söylüyorum çünkü sadece çocuk için kahvemden , çayından ve sigaramdan vazgeçebilirim =) ananas, kabak çekirdeği, çiğ badem , kayısı ,gün kurusu ,fındık, kuru incir , ceviz yedim ve hala yiyorum çocuğum orda inşallah ve ona faydası cok . maydanoz asla yemedim yemiyorum . transfer günu yattım ama diğer günler.dışarı falan da çıktım akşam hava almaya bunalıyor insan çünkü

canım seninkiler kaçıncı gün embriyosuydu benim hiç bir bilgim yok sebebsiz infertilite eşimde ve bende sorun yok sende sorun varmıydı transfer öncesi ve sonrası nelere dikkat etmeliyim
Canım benimkiler 3. Gün embiryosuydu. Bende bir problem yoktu herşey normal çıkmıştı. Eşimde morfoloji sıfırdır ve hareket sıfırdı. Bu yüzden karar verdik tüpe.transfer öncesinde hergün folik asit kullandım. Bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedim ceviz yedim hergün. Yürüyüş yaptım her gün düzenli transfere kadar. Bol bol su içtim. Kefir tükettim her akşam rahmi hazırlıyormuş. Transfere üç gün kala ananas yedim transferden üç gün sonra bıraktım. İğnelerimi ilaçlarımı saati saatine kullandım hiç aksatmadan. Transferin ilk üç günü hep uzandım dinlendim evde kabız olmamaya dikkat ettim. Protein ağırlıklı beslendim. Baharat yağlı hazır gıdalardan asitli içeceklerden sakatatlardan uzak durdum.zaten sonrasında ağır şeyler yapmamak kaydıyla normal hayatıma geri döndüm. Banyo hiç yapmadım pozitifi alana kadar. Ev işi yapmadım hiç hâlâ da yapmıyorum ufak tefek şeyler sadece.

Canım benimkiler 3. Gün embiryosuydu. Bende bir problem yoktu herşey normal çıkmıştı. Eşimde morfoloji sıfırdır ve hareket sıfırdı. Bu yüzden karar verdik tüpe.transfer öncesinde hergün folik asit kullandım. Bir avuç çiğ kabak çekirdeği yedim ceviz yedim hergün. Yürüyüş yaptım her gün düzenli transfere kadar. Bol bol su içtim. Kefir tükettim her akşam rahmi hazırlıyormuş. Transfere üç gün kala ananas yedim transferden üç gün sonra bıraktım. İğnelerimi ilaçlarımı saati saatine kullandım hiç aksatmadan. Transferin ilk üç günü hep uzandım dinlendim evde kabız olmamaya dikkat ettim. Protein ağırlıklı beslendim. Baharat yağlı hazır gıdalardan asitli içeceklerden sakatatlardan uzak durdum.zaten sonrasında ağır şeyler yapmamak kaydıyla normal hayatıma geri döndüm. Banyo hiç yapmadım pozitifi alana kadar. Ev işi yapmadım hiç hâlâ da yapmıyorum ufak tefek şeyler sadece.
Transferde banyo yapilmicakmiymis.. oyle 8 10 gun boyunca..

Transferde banyo yapilmicakmiymis.. oyle 8 10 gun boyunca..
Ben transfere bir gün kala yaptım sonra pozitif alana kadar kesinlikle yapmadım. Çünkü embriyo sıcağı sevmezmiş. Ilık duş alabilirsin dedi Dr um ama benim içimden nedense banyo yapmak gelmedi sadece esim saçlarımı yıkadı. Islak mendille vücudumu sildi öyle idare ettim. Belime çok dikkat ettim hemşire üstüne basa basa tekrarladı. İyikide yapmamışım bebişim benimle şimdi 😊

Merhabalar arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dün transferim yapıldı ufak bir trafik kazası atlattık 😔sarsıldım sonra çok ağladım eşime çok kızdım aşırı kötü oldum sizce bebeklerime birşey olmuş mudur😔

Merhabalar arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum dün transferim yapıldı ufak bir trafik kazası atlattık 😔sarsıldım sonra çok ağladım eşime çok kızdım aşırı kötü oldum sizce bebeklerime birşey olmuş mudur😔
Transferin olduğu gün ve sonrasındaki 2-3 gün boyunca embriyo rahme tutunuyor..yani hemen o gün değil..o yüzden dünü dünde bırakıp bundan sonraki günlere odaklanın..stres, üzüntü bunlar en büyük düşman..mümkün olduğunca mutlu, pozitif, olumlu düşünmeye ve hissetmeye çalışın..hiçbirşey olmamıştır diye düşünüp kendinizi motive edin ve inşallah olumlu sonuçlanır..🙏

Uzme canini canim olcaģi varsa her turlu olur normal bi surec gibi dusün.

Merhaba kızlar 10. Gün sonucum 109 çıktı, 8. Gün 53.90 dı, yarın test günüm. Bekleyişler hiç bitmiyor Allahım hepimizin yüzünü bu yolda güldürsün, kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah 🙏🏻
Öncelikle hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Kaçıncı denemenizdi sizin? Bir de nelere dikkat ettiniz?

Selam :) hamile arkadaşların hepsini tebrik ediyorum çok çok sevindim okurken, darısı bizlere olsun inşallah :dua: kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yiyip içtiniz :)

Ben de yakın zamanda pozitifi aldım çok şükür ultrason için gün sayıyorum. Hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah🤲🏻

İlk gün 2 saat yol geldik onun dışında dinlendim ve bol bol su içtim. İkinci günden itibaren her gün dışarıda yavaş yürüyüş yaptım. Transferimin 3. günü ılık suyla 5 dk’lık duş aldım.Özellikle ilk 4 gün her gün neredeyse 3,5 litre su içtim ve ince dilim ananas yedim. 5. günden itibaren günlük hayatıma döndüm hala günlük en az 2,5 litre su içiyorum ve temizlik yapmıyorum. Bir de sabahları 3-4 tane gün kurusu kayısı yiyorum kabız olmamak adına. Bu sefer kendimi teslim ettim ve stres yapmadım Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah☺️

Arkadaşlar eşimde morfoloji %1 . Neden ben iğne hormon yiyorum.
O kullansa sperm için. Bunu icat edecek umarım çabuk doğar .🤔
Maalesef :) kadinin yumurtasi ile erkegin sperm fonksiyonlari cok baska. Yani kadinda ayda 1 yumurta.. eerkekte ayda milyonlarca :)
Kadindaki fazla yumurta ihtimali erkekteki yuzdelik az olsada basariyi arttiriyor. Sifir sperm olmadiktan sora başari sansi Allahin izniyle hep var :-) analik işte :)) tedavide bile cogunluk kadinda iş :) istisnai cok kotu durumlar olmadigi surece :)

X