Ağustos 2019 tüp bebek yaptıracaklar

Kaçıncı gün embriyosu? Eğer 5. gün embriyosu transfer edildiyse bir iki güne sonuç çıkabilir. Hayırlı olsun şimdiden :)
selam yok 3. gün embriyosu 1 tane doktor haftaya pers teste cagirdi ama muhtemelen ben baska merkezde sali gunu falan yaptiririm inşallah hamileyim evrene güzel mesajlar iletelim=)

Bende onu yapmaya çalışıyorum üç yumurta düşünüyorken 8e çıktı inşallaah onlarda döllenir amh 1 umarım bunun 1 olmasıda iyi bişeydir
Benim iş arkadaşımın da amh değeri o civarlardaydı. Zar zor bir yumurta döllenebildi ama tuttu :) Doğum yaptıktan iki yıl sonra da (üç ayda bir adet oluyordu) yeniden hamile olduğunu öğrendi. Allah'tan ümit kesilmez. Ol demesi yeterli.

Selam :) hamile arkadaşların hepsini tebrik ediyorum çok çok sevindim okurken, darısı bizlere olsun inşallah kızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yiyip içtiniz :)
Herşey nasip işi ama yine de önemli tabi bunlar kendimce günlük süt ceviz protein kabak çekirdeği köy yumurtası organik yani beslenmeye çalıştım ve bayram sürecine geldiği için evimdeyim yormadım kendimi yattım kalktım evde dolaştım

Rabbim kucahiniza nasip etsin.

Ayneen öylee sizin kaç amh benim adetlerim düzenli oluyor çok şükür öncesinde yumurta takibimde yapılmıştı onlarla alakalı bir sorunum yok

Maşallah değerin yükselmiş. İnşallah kucağına da almayı nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…