- 11 Temmuz 2017
- 352
- 554
- 31
Maşallah canım çok iyi böyle devam etsinler inşallahCanım 22 den 19u olgun 13ü döllenmiş ilk gün bu şekilde Perşembe tekrar arayacaklarmış.ilk denememiz inşallah güzel haberler veririz hepimiz
transfer sonrasi çok fena 6. gündeyim kafaları yicemYok, o aşamaya daha çok var :) iğnelerin üçüncü günündeyim. Günler geçmek bilmiyor. Şimdiden böyleysem transfer sonrasını düşünemiyorum.
Kaçıncı gün embriyosu? Eğer 5. gün embriyosu transfer edildiyse bir iki güne sonuç çıkabilir. Hayırlı olsun şimdiden :)transfer sonrasi çok fena 6. gündeyim kafaları yicem
selam yok 3. gün embriyosu 1 tane doktor haftaya pers teste cagirdi ama muhtemelen ben baska merkezde sali gunu falan yaptiririm inşallah hamileyim evrene güzel mesajlar iletelim=)Kaçıncı gün embriyosu? Eğer 5. gün embriyosu transfer edildiyse bir iki güne sonuç çıkabilir. Hayırlı olsun şimdiden :)
Bende onu yapmaya çalışıyorum üç yumurta düşünüyorken 8e çıktı inşallaah onlarda döllenir amh 1 umarım bunun 1 olmasıda iyi bişeydirHer bunye farkli reaksiyonlar gosterir.. onemli olan sonucunun mutlu bitmesi. Guzel dusun ne olursa plsun.
İnşallah, toplu dua töreni düzenleyelim :)selam yok 3. gün embriyosu 1 tane doktor haftaya pers teste cagirdi ama muhtemelen ben baska merkezde sali gunu falan yaptiririm inşallah hamileyim evrene güzel mesajlar iletelim=)
Benim iş arkadaşımın da amh değeri o civarlardaydı. Zar zor bir yumurta döllenebildi ama tuttu :) Doğum yaptıktan iki yıl sonra da (üç ayda bir adet oluyordu) yeniden hamile olduğunu öğrendi. Allah'tan ümit kesilmez. Ol demesi yeterli.Bende onu yapmaya çalışıyorum üç yumurta düşünüyorken 8e çıktı inşallaah onlarda döllenir amh 1 umarım bunun 1 olmasıda iyi bişeydir
Canim o bu degilki mesele. Kismette varsa neler olur.. Rabbim dilesinBende onu yapmaya çalışıyorum üç yumurta düşünüyorken 8e çıktı inşallaah onlarda döllenir amh 1 umarım bunun 1 olmasıda iyi bişeydir
Doğru diyosun canımm amiiiinnnnnn ya amiiinnnCanim o bu degilki mesele. Kismette varsa neler olur.. Rabbim dilesin
Herşey nasip işi ama yine de önemli tabi bunlar kendimce günlük süt ceviz protein kabak çekirdeği köy yumurtası organik yani beslenmeye çalıştım ve bayram sürecine geldiği için evimdeyim yormadım kendimi yattım kalktım evde dolaştımSelam :) hamile arkadaşların hepsini tebrik ediyorum çok çok sevindim okurken, darısı bizlere olsun inşallahkızlar transferden sonra nelere dikkat ettiniz ne yiyip içtiniz :)
Rabbim kucahiniza nasip etsin.Herşey nasip işi ama yine de önemli tabi bunlar kendimce günlük süt ceviz protein kabak çekirdeği köy yumurtası organik yani beslenmeye çalıştım ve bayram sürecine geldiği için evimdeyim yormadım kendimi yattım kalktım evde dolaştım
Siz ne durumdasınızCanim o bu degilki mesele. Kismette varsa neler olur.. Rabbim dilesin
Ayneen öylee sizin kaç amh benim adetlerim düzenli oluyor çok şükür öncesinde yumurta takibimde yapılmıştı onlarla alakalı bir sorunum yokBenim iş arkadaşımın da amh değeri o civarlardaydı. Zar zor bir yumurta döllenebildi ama tuttu :) Doğum yaptıktan iki yıl sonra da (üç ayda bir adet oluyordu) yeniden hamile olduğunu öğrendi. Allah'tan ümit kesilmez. Ol demepsi yeterli.
Benim 3,24, iyi bir değer. Ama en büyük faktör nasip tabii :)Ayneen öylee sizin kaç amh benim adetlerim düzenli oluyor çok şükür öncesinde yumurta takibimde yapılmıştı onlarla alakalı bir sorunum yok
Maşallah değerin yükselmiş. İnşallah kucağına da almayı nasip etsin rabbimMerhaba kızlar 10. Gün sonucum 109 çıktı, 8. Gün 53.90 dı, yarın test günüm. Bekleyişler hiç bitmiyor Allahım hepimizin yüzünü bu yolda güldürsün, kucaklarımız bebeklerimizle dolsun inşallah
İnşallah canımmm hepimiz anne olalım inşallahHadi insallah minigin seninle olsun.. :)
Hepimize nasip etsin inşallah rabbimMaşallah değerin yükselmiş. İnşallah kucağına da almayı nasip etsin rabbim
Amin inşallah canım evladına kavuşursunOlabilir canım inşallah giderler sonuna kadar sonra Rabbim bana evlat olarak bağışlar☺