İnşallah cnm. Adet oldun geri sayımın başladı.Benimde yarın haber gelcek eğer embriyo kalırsa 6. Güne pgt ve eylüle transfer. Çok stresliyim çoookOpudan sonra yormak istemedi doktor ohss riski gördü, cok şiştim ve çok fazla ağrım oldu benim gercekten. İyiki de hemen transfer olmamışım dedim içimden. Kısmet olursa eylül’ün ilk haftası transfer gibi gözüküyor
Canim 50 degerinden sonra tekrar kan verdinmiHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. Boşuna üzüldün bak
Size de merhabalar..hayırlı olsun tedaviniz, inşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız..evet ilaçlar hormon olduğu için yan etkileri oluyor, bu etkilerden nasıl en az etkileniriz, doktora danışmak lazım..ancak bol bol su içmek, kabız olmamak için kayısı, incir kurusu, ananas gibi şeyler yemek bi nebze vücudu rahatlatan şeyler diye biliyorum..Herkese merhaba,ben su an dondurulmuş embryo transfer tedavisindeyim doktorum uzun protokol uyguluyor 2.adetimi gördüm ve estrofemlere başladım.ancak ilaçlar bana cok yan etki yapıyorıböyle sıkıntı yaşayan var mı?
Teşekkür ederim inşallah hepimiz emeklermizin karşılıgını alırızSize de merhabalar..hayırlı olsun tedaviniz, inşallah emeklerinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız..evet ilaçlar hormon olduğu için yan etkileri oluyor, bu etkilerden nasıl en az etkileniriz, doktora danışmak lazım..ancak bol bol su içmek, kabız olmamak için kayısı, incir kurusu, ananas gibi şeyler yemek bi nebze vücudu rahatlatan şeyler diye biliyorum..
Tahmin edebiliyorum. Su anda heyecan, stres, endise, mutluluk hepsi aynı anda. Bir de alınan dünya kadar ilaç ve hormonlara, dolayısıyla ruh halimize etkileri.. az daha sıkacağız dişimizi, sonu güzel olacak insallahİnşallah cnm. Adet oldun geri sayımın başladı.Benimde yarın haber gelcek eğer embriyo kalırsa 6. Güne pgt ve eylüle transfer. Çok stresliyim çoook
Şu geçtiğimiz aşamaları düşününce tüp bebek tedavisinin gerçekten de ne kadar meşakkatli olduğu, maddi zorlukların yanında biyolojik ve psikolojik zorlukların da üstesinden gelebilmeyi gerektiren çok yorucu bir süreç..bu uğurda emek harcayan bizlerin Allahım elbet yüzünü güldürecektir..inşallah tedavinizi sorunsuz ya da en az sorunla tamamlayıp pozitif sonuçlandırırsınızTeşekkür ederim inşallah hepimiz emeklermizin karşılıgını alırızDoktorumla iletşim halindeyiz ama benim değişik bir bünyem var mesela lucrin 10 ünite ile başladım 2gün bacak ağrısından yürüyemedim su an estrofem bir iç sıkıntısı yapıyor avazım cıktıgı kadar bagırasım var Gecen ay doğum kontrol hapı içtim panik atak geçirtti.daha önce yumurta toplama süreçlernde gecici görme kaybı bile yaşamışlıpm var. Sonuctan cok süreci tamamlayabilecek miyim onu düşünüyorum
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallahŞu geçtiğimiz aşamaları düşününce tüp bebek tedavisinin gerçekten de ne kadar meşakkatli olduğu, maddi zorlukların yanında biyolojik ve psikolojik zorlukların da üstesinden gelebilmeyi gerektiren çok yorucu bir süreç..bu uğurda emek harcayan bizlerin Allahım elbet yüzünü güldürecektir..inşallah tedavinizi sorunsuz ya da en az sorunla tamamlayıp pozitif sonuçlandırırsınız
Evet canım dün vermiştim çok şükür yükselmiş 200.26 olmuş değerim. Darısı senin başına olsun inşallahCanim 50 degerinden sonra tekrar kan verdinmi
Benim 5.tüp.. yeni bir merkez.. insallah ikimiz için de son olur..Bende bugün iğneye başladım.haziranda tek yumurta oluştu donduruldu.bugün yüne tek görünüyor.temmuzu dinlendirdi dr.ağustos adetle başladık.inş.bu tek yumurtada döllenme ve gelişim sağlıklı gider.zor bir süreç hele benim gibi 6.yı deneyen için siz düşünün artık.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasio etsin.
Bide kazara hamile kalanlar yok muresmen uyuyamiyorum korkuyorum bir de inat gibi cevremde herkes normal yolla hamile ya da yeni doğum yapmış
Ben panik bi insanım ya hemen burda da belli ettimBen de ayni hatayi yaptım..senin 1 saat gecikmis sorun olmaz diye düşünüyorum..ben tam 3 saat gecikmeli vurdum
Birde beni düşün ben ebeyim şimdiye kadar kim bilir kaç gebe doğurttum o kadar kötü bi psikoloji ki hele ben bu çocuğu istemiyorum deyip aldırmaya gelenler varya beni bitiriyorlar ama ebeliği çok seviyorum çok güzel dua alıyorumresmen uyuyamiyorum korkuyorum bir de inat gibi cevremde herkes normal yolla hamile ya da yeni doğum yapmış
Silik çizgi çok mu sonradan çıktı? Hem daha gününüze var..hem de silik de olsa ikinci çizgi var..bence olumlu..stres yapmadan sabırla bekleyin derim..Kızlar günaydın dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi yok gibi silik bugün 8. Günüm olacak