- 12 Mayıs 2014
- 388
- 501
Silik gibi görünüyor erken ama biraz daha bekle benceKızlar günaydın dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi yok gibi silik bugün 8. Günüm olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik gibi görünüyor erken ama biraz daha bekle benceKızlar günaydın dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi yok gibi silik bugün 8. Günüm olacak
Hemen çıktı silik çizgi. Şimdi daha belirginSilik çizgi çok mu sonradan çıktı? Hem daha gününüze var..hem de silik de olsa ikinci çizgi var..bence olumlu..stres yapmadan sabırla bekleyin derim..
Kaçıncı gün embriyosu. TebriklerKızlar günaydın dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi yok gibi silik bugün 8. Günüm olacak
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar dua edin ben kanımı verdim 3-4 saate çıkar gece kırmızı bi kanamam oldu şimdi de az az devam ediyorum. Adet mi olacam acaba kasıklarım da ağrıyor. Dua edin lütfen
Hakkınızda hayırlısı..ben de zaten hiç taze transfer olmadım..nasipse bu seferki denemenizde sağlıklı embriyo geliştirebilirsek taze transfer olacağım..ne fark edecek göreceğiz..o halde eylülde güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar benim de bu ay transfer olmayacak salı günü toplanıp dondurulacak. Şişkinliğim çok fazlaydı zaten. Hem Rahmi hazırlayalım sonraki aya yaparız dedi doktor muhtemelen eylüle olacak bi terslik çıkmazsa.
Yerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle çünkü idrar testleriniz gayet de güzel çıkmıştı..güzel bir sayısal değerle bize olumlu haberi vermeniz için dua ediyoruzArkadaşlar dua edin ben kanımı verdim 3-4 saate çıkar gece kırmızı bi kanamam oldu şimdi de az az devam ediyorum. Adet mi olacam acaba kasıklarım da ağrıyor. Dua edin lütfen
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah öyledir sabırsızlıkla sonucu bekliyorumYerleşme kanamasıdır büyük ihtimalle çünkü idrar testleriniz gayet de güzel çıkmıştı..güzel bir sayısal değerle bize olumlu haberi vermeniz için dua ediyoruz
5. Gün embriyosu kan verdim sonuç pozitif hamdolsun inşallah katlanır. Darısı hepinize inşallahKaçıncı gün embriyosu. Tebrikler
Yaa merhaba bende aynı durumdayım ama şöyleki bir yumurtam olgunlaşmış aynen dediğiniz gibi o inşallah döllenicek ve dondurulucak bişey sorucağım diğer yumurtalarım tam gelişememiş baştanmı başlıyoruz tedaviye nasıl oluyor ?Bende bugün iğneye başladım.haziranda tek yumurta oluştu donduruldu.bugün yüne tek görünüyor.temmuzu dinlendirdi dr.ağustos adetle başladık.inş.bu tek yumurtada döllenme ve gelişim sağlıklı gider.zor bir süreç hele benim gibi 6.yı deneyen için siz düşünün artık.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasio etsin.
Oooo süper bir değerArkadaşlar hamileyim artık net 451 çıktı Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Ohh allahım darısı bize inşallaaah tebrik ederim cnmmArkadaşlar hamileyim artık net 451 çıktı Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Hayirli olsun nerede yaptirdiniz kacinci denemeniz hastanede kac saat kaldiniz belirtiniz oldu mu tutmasi icin neler yaptiniz anlatir misiniz lütfen belki 2. Deneme de yardimi olur isik olurrArkadaşlar hamileyim artık net 451 çıktı Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinOhh allahım darısı bize inşallaaah tebrik ederim cnmm
Aminnn hepimiz o kadar emek veriyoruz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınOooo süper bir değer
Maşallah..Allah tamamına erdirsin..çok sevindim..
Bu ay daha negatif görmedik sanırım..Allahım herkesi böyle pozitif sonuçlandırsın inşallah..
Bence gayet güzel maşallahHepinize günaydınlar bugün tekrar kan tahlili yaptırdım 584 çıkmış sonucum. 50.70, 200.26, 586 sizce güzel ilerliyor mu değerim
Bence süper ilerliyor..İnşallah tez zamanda keseyi de görür, kalbi de duyarsınız..darısı başımıza inşallahHepinize günaydınlar bugün tekrar kan tahlili yaptırdım 584 çıkmış sonucum. 50.70, 200.26, 586 sizce güzel ilerliyor mu değerim
Allah razı olsun Rabbim size de nasip etsin inşallah ankara başkent hastanesi bu 3. Denemem hastanede yarım saat kaldım. Benim hiç belirtim olmadı dün adet olacakmışım gibi ağrım vardı hatta kanamam oldu biraz şimdi azaldı. Sadece yaptığım ananas yedim onun dışında çok yatmadım yatmanın çok vi anlamı olduğunu düşünmüyorumHayirli olsun nerede yaptirdiniz kacinci denemeniz hastanede kac saat kaldiniz belirtiniz oldu mu tutmasi icin neler yaptiniz anlatir misiniz lütfen belki 2. Deneme de yardimi olur isik olurr